- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
Yolunda çok şükür saat kaç olmuş anca gördüm :-( çalışmaaakkk bunu gerektirir..Kızlar grupta ses seda yok. Her şey yolunda mı?
Gözün aydın .Bugün adetimin üçüncü günüydü.sabah doktora gittim ve muayene oldum.ilaç işe yaramış ve kistler kaybolmuşBismillah dedik ve tedaviye başladık bakalım.estrofeme basladim.26 sinda kontrole cagirdi.Hersey yolunda giderse 3 Aralık gibi transfer olucam Benden haberler böyle
İnşallah tutar .Kizlar biliyorsunuz bana iki adet 3. Gun embriyosu konmustu diger bi tane embriyom 5. Gune ulasmis labaratuarda son dondurulmus embriyom herkesin deyimiyle en iyi kalitebakalim o tutacakmi ama biraz dinlenmeliyim hemen yaptirmiycam onu
Gün içinde öyle tatlı bi uyku geliyoki uyuyup uyanıyorum böyle gün geçiriyorum resmenKızlar grupta ses seda yok. Her şey yolunda mı?
Bizim bu hafta seminerler var. Çok güzel denk geldi valla.Yolunda çok şükür saat kaç olmuş anca gördüm :-( çalışmaaakkk bunu gerektirir..
Tutucak inşallah canım.en iyisini yapıyosun rahmin dinlensin yeni transfere güzelce hazır olsunKizlar biliyorsunuz bana iki adet 3. Gun embriyosu konmustu diger bi tane embriyom 5. Gune ulasmis labaratuarda son dondurulmus embriyom herkesin deyimiyle en iyi kalitebakalim o tutacakmi ama biraz dinlenmeliyim hemen yaptirmiycam onu
Benim de aksine hiç uykum yok ya. Geç uyuyorum erken uyanıyorum. Bir de habire yiyorum sıkıntıdanGün içinde öyle tatlı bi uyku geliyoki uyuyup uyanıyorum böyle gün geçiriyorum resmen
Ne semineri acaba ?Bizim bu hafta seminerler var. Çok güzel denk geldi valla.
Sıkıntıdan yeme işi bendede var malesefBenim de aksine hiç uykum yok ya. Geç uyuyorum erken uyanıyorum. Bir de habire yiyorum sıkıntıdan
can boğazdan gelir ye gitsinBenim de aksine hiç uykum yok ya. Geç uyuyorum erken uyanıyorum. Bir de habire yiyorum sıkıntıdan
Okullardaki ara tatil semineri. Uzaktan eğitime karar verildi.Ne semineri acaba ?
Bana da tatil çok iyi gelirdi şöyle termal bir su güze bir hamam
Valla kilo almak en büyük korkum. Ama valla kıtlıktan çıkmış gibiyim.can boğazdan gelir ye gitsin
Ama yemek yemek çok güzel bir şey ya. Zaten sigarayı da bıraktım. İyice saldırır oldum her şeyeSıkıntıdan yeme işi bendede var malesef
Teşekkürler cnmGözün aydın .
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Yoo burdayımLoya-Kiana Canısı aklıma düştün bakayım dedim profilinde böyle yazıyor anlamadım ama iptal mi etti üyeliğini ben mi kaçırdım ?
Eki Görüntüle 2952896
Aman korktum vallaYoo burdayım