- 19 Ekim 2017
- 123
- 50
- 28
İnsallah daha ince asilama olmustum olmadi bu sefer icim daha huzurlu kimsrye soylemedik cunku ailelerden de uzaktayizHayırlısı olsun öncelikleBenimde fazla sayıda yumurtam topladığı için işlmden sonra iki gün çatlatma iğnesi vuruldum ohss olmasın diye.iki ay rahim dinlendirildi sonra transfer yapıldı beklemek çok zor biliyorum bende aynı düşüncelerdeydüm sizle ama doktorum rahimin tamamen dinlenmesinin embriyonun tutunma şansını yükselttiğini söyledi hayırlısı olsun sizin içinde güzel haberlerinizi duyalım inşallah
Bende en ilk aşılama olmuştum güzel sonuç alamamıştık tüp bebeğin şansı daha yüksek aşılamaya göre.en iyisini yaptınız bizde hiçkimseye söylemedik covid olması en büyük bahanemiz oluyo gidip gelmemek açısındanİnsallah daha ince asilama olmustum olmadi bu sefer icim daha huzurlu kimsrye soylemedik cunku ailelerden de uzaktayiz
Bende en ilk aşılama olmuştum güzel sonuç alamamıştık tüp bebeğin şansı daha yüksek aşılamaya göre.en iyisini yaptınız bizde hiçkimseye söylemedik covid olması en büyük bahanemiz oluyo gidip gelmemek açısından
Tabi bizin bey annecigine agzindan kacirmis onun harici bilen yokBende en ilk aşılama olmuştum güzel sonuç alamamıştık tüp bebeğin şansı daha yüksek aşılamaya göre.en iyisini yaptınız bizde hiçkimseye söylemedik covid olması en büyük bahanemiz oluyo gidip gelmemek açısından
Canım sen idrar yapmamış miydin idrarda sanki pozitifti ben mi karıştırdımYok canim ben cok kaderciyim az icim burulsada uzulmem. Allah herseyi bilendir. Ne zman adet olurum simdi onu bekliycem dort gozledepoladigim ilaclari atmak icin
Tabi bizin bey annecigine agzindan kacirmis onun harici bilen yok
İlaçları bıraktıktan sonra 4.gun oldum benKızlar transferim negatif olmuştu nezaman hasta oldunuz negatifi gördükten sonra
Ben negatifi gördüm akşamına oldumKızlar transferim negatif olmuştu nezaman hasta oldunuz negatifi gördükten sonra
Senin herseyin çok hızlı zatenBen negatifi gördüm akşamına oldum
Durum kötü canım yoğum bakıma aldılar hayati riski var demiş doktor her an kaybedebiliriz annesi babası eve geldiler yarın yeniden gidecekler bilgi almak içinIron Butterfly Canım nasılsın ne yaptın ?
Bn pazartesi negatif görünce bıraktım ogün daha olmadım bugün 4. Gün olmayınca sorayım dedimİlaçları bıraktıktan sonra 4.gun oldum ben
1 hafta 10 gün diyorlar zaten rahat ol gelirBn pazartesi negatif görünce bıraktım ogün daha olmadım bugün 4. Gün olmayınca sorayım dedim
Ben böyle durumlarda çok etkileniyorum o yuzden hiç bisey diyemiyorum yanlış anlama sakınDurum kötü canım yoğum bakıma aldılar hayati riski var demiş doktor her an kaybedebiliriz annesi babası eve geldiler yarın yeniden gidecekler bilgi almak için
İnsan söyleyecek birşey bulamıyor ki gülüm ne diyeyim Allah razı olsun inşallah dün geceden beri bir gram uyumadım kendi evime geldim şimdi ama deli gibi dolanıyorum evin içinde öyle güzel öyle güzel bir içim su insan bakmaya kıyamıyor hastanede sırtımızı dönüp geldik içim yarıldı onu öyle görünceBen böyle durumlarda çok etkileniyorum o yuzden hiç bisey diyemiyorum yanlış anlama sakın
Allah şifa versin rabbim.
Amin canim benim . Yok ben hic idrar yapmadim direkt kan yaptirdimCanım sen idrar yapmamış miydin idrarda sanki pozitifti ben mi karıştırdımhayırlısı inşallah rabbim olanları bağışlasın onlara uzun hayırlı ömürler nasip etsin inşallah
Hiç sorma bu gidişle hamile kalırsam 3 ayda doğururum benSenin herseyin çok hızlı zaten
Allah yardımcısı olsun canım rabbim tez zamanda şifasını verir inşalalh.Durum kötü canım yoğum bakıma aldılar hayati riski var demiş doktor her an kaybedebiliriz annesi babası eve geldiler yarın yeniden gidecekler bilgi almak için