Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Hayırlısı olsun öncelikle ☺️Benimde fazla sayıda yumurtam topladığı için işlmden sonra iki gün çatlatma iğnesi vuruldum ohss olmasın diye.iki ay rahim dinlendirildi sonra transfer yapıldı beklemek çok zor biliyorum bende aynı düşüncelerdeydüm sizle ama doktorum rahimin tamamen dinlenmesinin embriyonun tutunma şansını yükselttiğini söyledi hayırlısı olsun sizin içinde güzel haberlerinizi duyalım inşallah
İnsallah daha ince asilama olmustum olmadi bu sefer icim daha huzurlu kimsrye soylemedik cunku ailelerden de uzaktayiz

İnsallah daha ince asilama olmustum olmadi bu sefer icim daha huzurlu kimsrye soylemedik cunku ailelerden de uzaktayiz
Bende en ilk aşılama olmuştum güzel sonuç alamamıştık tüp bebeğin şansı daha yüksek aşılamaya göre.en iyisini yaptınız bizde hiçkimseye söylemedik covid olması en büyük bahanemiz oluyo gidip gelmemek açısından 😁

Bende en ilk aşılama olmuştum güzel sonuç alamamıştık tüp bebeğin şansı daha yüksek aşılamaya göre.en iyisini yaptınız bizde hiçkimseye söylemedik covid olması en büyük bahanemiz oluyo gidip gelmemek açısından 😁

Tabi bizin bey annecigine agzindan kacirmis onun harici bilen yok😁😁

Yok canim ben cok kaderciyim az icim burulsada uzulmem. Allah herseyi bilendir. Ne zman adet olurum simdi onu bekliycem dort gozle 😂 depoladigim ilaclari atmak icin
Canım sen idrar yapmamış miydin idrarda sanki pozitifti ben mi karıştırdım 🙄🙄hayırlısı inşallah rabbim olanları bağışlasın onlara uzun hayırlı ömürler nasip etsin inşallah 🤗😘

Durum kötü canım yoğum bakıma aldılar hayati riski var demiş doktor her an kaybedebiliriz annesi babası eve geldiler yarın yeniden gidecekler bilgi almak için 😟😟😟
Ben böyle durumlarda çok etkileniyorum o yuzden hiç bisey diyemiyorum yanlış anlama sakın 😔😪😪

Allah şifa versin rabbim.

Ben böyle durumlarda çok etkileniyorum o yuzden hiç bisey diyemiyorum yanlış anlama sakın 😔😪😪

Allah şifa versin rabbim.
İnsan söyleyecek birşey bulamıyor ki gülüm ne diyeyim Allah razı olsun inşallah dün geceden beri bir gram uyumadım kendi evime geldim şimdi ama deli gibi dolanıyorum evin içinde öyle güzel öyle güzel bir içim su insan bakmaya kıyamıyor hastanede sırtımızı dönüp geldik içim yarıldı onu öyle görünce

En son bunu çekip çıkmış annesi yanından şimdi ne halde durumda bilmiyoruz telefondan da bilgi vermiyorlar

Eklentiler

• IMG-20211006-WA0006.jpg
    IMG-20211006-WA0006.jpg
    111,1 KB · Görüntüleme: 78
Durum kötü canım yoğum bakıma aldılar hayati riski var demiş doktor her an kaybedebiliriz annesi babası eve geldiler yarın yeniden gidecekler bilgi almak için 😟😟😟
Allah yardımcısı olsun canım rabbim tez zamanda şifasını verir inşalalh.

Kızlar benim sorunum yumurtalarım büyümüyo
Tüpbebek yaptırdım tabi ilaçlarla oda ennn düşük mlm kulanıldı hemen büyüdü..bitkisel ne kulanayım çünkü tekrar tüpbebek yaptıramam çok zor durumdayım🥺🥺

Günaydın hepizine.
Bugun transfer günü hariç 11. Günüm sabahki idrar testim negatif..
Yarin kan vermeye gidicem ama olsaydi cikmaz miydi ?
20211115_090635.jpg

X