• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Bugün adetimin üçüncü günüydü.sabah doktora gittim ve muayene oldum.ilaç işe yaramış ve kistler kaybolmuş💪🏻😊Bismillah dedik ve tedaviye başladık bakalım.estrofeme basladim.26 sinda kontrole cagirdi.Hersey yolunda giderse 3 Aralık gibi transfer olucam🤲🏻Benden haberler böyle😊
Gözün aydın .
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Kizlar biliyorsunuz bana iki adet 3. Gun embriyosu konmustu diger bi tane embriyom 5. Gune ulasmis labaratuarda son dondurulmus embriyom herkesin deyimiyle en iyi kalite 😂 bakalim o tutacakmi ama biraz dinlenmeliyim hemen yaptirmiycam onu
İnşallah tutar .

Loya-Kiana Loya-Kiana Canısı aklıma düştün bakayım dedim profilinde böyle yazıyor anlamadım ama iptal mi etti üyeliğini ben mi kaçırdım ? :110::KK12:
1636988299224.png
:110::110::110::KK12:

Kizlar biliyorsunuz bana iki adet 3. Gun embriyosu konmustu diger bi tane embriyom 5. Gune ulasmis labaratuarda son dondurulmus embriyom herkesin deyimiyle en iyi kalite 😂 bakalim o tutacakmi ama biraz dinlenmeliyim hemen yaptirmiycam onu
Tutucak inşallah canım.en iyisini yapıyosun rahmin dinlensin yeni transfere güzelce hazır olsun ☺️

Kızlar yardım edermisiniz😟😟😟

Back