Allah yüzünü güldürsün ins bi mucize olsunTeşekkür ederimilk kan sulu ve taze kandı gerş kalan kısmı eser miktarda pıhtı gibiydi ve kesildi ilk gebelik testi geçersiz çıktı ikincisini sabah yaptım negatif çıktı umudumu kaybetmiyorum inşallah kan verme günü 19 kasım o günü bekleyeceğim dua edin
Tabiki canim umudunu kaybetme dularim seninleTeşekkür ederimilk kan sulu ve taze kandı gerş kalan kısmı eser miktarda pıhtı gibiydi ve kesildi ilk gebelik testi geçersiz çıktı ikincisini sabah yaptım negatif çıktı umudumu kaybetmiyorum inşallah kan verme günü 19 kasım o günü bekleyeceğim dua edin
Daha erkenden bile böyle çıktıysa harika benim 10.gunde bile yoktuKızlar bugün 6.günüm evde ucuzlarından bi test vardı azönce bianda bi his geldi yaptım minik bi ikinci çizgi çıktı
Daha erkenden bile böyle çıktıysa harika benim 10.gunde bile yoktu
Ama sen yine de orta da kalmaya çalış
Allah korusun canım bunda olmaz inşallah içini ferah tut gözün aydın minik geliyoraşırı bi sakinlik var içimde belkide ilkinde düşük yaşadığım için hayırlısı bakalım
İnşallah canımAllah korusun canım bunda olmaz inşallah içini ferah tut gözün aydın minik geliyor
Hic sorma cıkamadm ki iştenHadi beee nasıl beklocez simdi bir hafta daha ya ooooooooo
Benimde olmustu canım 12. Gün ara ara adet sancısı gibiBenim de transferin 12 .günü karnım da agrı başladı normal mi acaba
Normal mi yani betam iyi Allah’a sükür 653Benimde olmustu canım 12. Gün ara ara adet sancısı gibi
Evet canım normal. Aynı adet olacakmışsın gibi bir ağrı oluyor.Benim de transferin 12 .günü karnım da agrı başladı normal mi acaba
İkinci testiniz miydi?Kizlar bende kan yaptirdim malesef kan testim 2 olmadi yanihayirlisi olsun
Yok canim ilk kan testimİkinci testiniz miydi?
Üzülmek yasakKizlar bende kan yaptirdim malesef kan testim 2 olmadi yanihayirlisi olsun