evet ameliyattan sonra pey surdu canım yanı rajat 2 hafta surdu belkı daha fazla sonrasında gecmeyınce mınık parca alıp kurlme yaptı ne demekse ondan sonra azaldı azaldı bıttı yıne buda bı surec tabıKanaman ameliyat hemen sonrasimi olmustu .?
Bendede oldu ama ameliyat hemen sonrası degil. baya gecmisti ustunden .yoğun bi kanamam oldu 12 gün .
Birde farkli.doktora gorundunmu hic?
Allah yardimcimiz olsunevet ameliyattan sonra pey surdu canım yanı rajat 2 hafta surdu belkı daha fazla sonrasında gecmeyınce mınık parca alıp kurlme yaptı ne demekse ondan sonra azaldı azaldı bıttı yıne buda bı surec tabı
gorundum canım bu ayın 22nede baska doktora aldım yıne gıdıcem farklı bı doktor bakalım ne dıycek
ama cok kafamı kurcaluyr amelıyattan sonra boyle olması acaba rahmımde mı sorun olustu ustune tutmadı hıc tup bebekler
ya evet eskisi gibi degilim kesinlikle mesela eskiden adet oncesi degisik bi agrim olurdu oda yok anlamadim gitti mesela dolyora gore kalinlasiyor diyor transfere hep 10 veya 11 mmle girdim.cok iyi deger diyor ama iste dedigin gibi benim hissiyatim bence bisi var bi sikinti var diyrumki yahu ben ameliyattan once o yapisik rahimle hamile kaldim resmen ve ben ilk doktor muaynesinde alttan balti bakarken kanamam basladi sonr bebegimi kaybettim resmen bunu hala yediremiyorum kendime hala asiri uzuluyorum her aklima geldiginde bilmiyorum doktorlar cok acimasiz umursamaz olabiliyorlarAllah yardimcimiz olsun
Gercekten zor bir surec ne oldugunu da bilmiyoruz iste. acaba bisey mi oldu ameliyatta diye herseyden suphelenip strese giriyoruz
Bende senin gibi dusunuyorum aslinda hic saglikli hissetmiyorum.kendimi eski duzenim yok .
Umarim bir sorunumuz yoktur en kisa zamanda normale döneriz
Adetimde en kisa zamanda gelir insallah
Sakin ol ve haberdar et bizitransferimin 8. günü ve kanamam geldi dua edin lütfen yerleşme kanaması olsun çok üzüldüm eşim gebelik testi almaya gitti bakacağım ama çok korkuyorum rabbim sınama artık ne olur
Harika bir bakış açısı bencede üzülecek birsey yok transfer olsaydı keşke erteleseydik riski varmis vs vs daha çok stres olacaktınIyi akşamlar herkese, benden de iyi haberler yok bugunpazartesi transferim olacaktı ama kızım su çiçeği oldu maalesef. Cocuk doktoru durumu mutlaka doktoruna bildir dedi bende Doktorumla gorustum muhtemelen bu hastalığı zaten gecirmissindir çocukluk aşında var ama çok bulaşıcı bir hastalık ve bulaşması durumunda senin icin değil ama bebek için ciddi risk oluşturabilir dedi. hastalığın 15 gün kuluçka süresi varmis o yüzden 1 ay ertelendi transferim. Okadar ilaç iğne kullandım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik böyle oldu moralim bozulmadı değil ama vardır bundada bir hayır diye teselli ediyorum kendimi. Normalde transferim bugündü doktorum sonradan pazartesiye çekti belki bugün transfer olmuş olsaydım bu riskle yüz yüze kalacaktım stres endişe içinde gecirecektim. Ne diyeyim rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah vardır bundada bir hayir
Yoğum bakım arıyorlar boş yer yok hastanelerdedurumu nasıl canım ben oldu
Geçmiş olsun
Hep ard ardami deniyorsunuz ?ya evet eskisi gibi degilim kesinlikle mesela eskiden adet oncesi degisik bi agrim olurdu oda yok anlamadim gitti mesela dolyora gore kalinlasiyor diyor transfere hep 10 veya 11 mmle girdim.cok iyi deger diyor ama iste dedigin gibi benim hissiyatim bence bisi var bi sikinti var diyrumki yahu ben ameliyattan once o yapisik rahimle hamile kaldim resmen ve ben ilk doktor muaynesinde alttan balti bakarken kanamam basladi sonr bebegimi kaybettim resmen bunu hala yediremiyorum kendime hala asiri uzuluyorum her aklima geldiginde bilmiyorum doktorlar cok acimasiz umursamaz olabiliyorlar
benim artik son tranferim olucak ve hic umidumda yok bugun oldum.regli bakalim.basladik tedaviyede bilmiyorum gram umudum yok 5 olucak bu
hep ard arda denemiyorum canim aralarinda zaman varHep ard ardami deniyorsunuz ?
Biraz ara verseniz pskolojik olarak da toparlarsiniz biraz.
Strestesiniz anladigim kadariyla biraz kendinizi de toplamis olursunuz .
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah.bu sefer tutar
Dondurulmuslarlami 5 defa denediniz ?
Hepsi ayni hastanedemi oldu?
Bi degisiklik yapsaniz hastane falan ?
Insallh guzel hayirli haberler alirsinizBenimde 5 kasım da idi transferim 3uncu denemem di salı gunu dediler test icin ama dayanamicam yarin yapicam gebelik sonrada gidip kan veririm dayanamiyorum.cunku acayip bir adet agrim var ara ara vuran onun harici de belirti yok bu sefer aramadimda belirti ama rabbim neyi nasip ettiyse onu gorucz
Canim benim sakin ol kanama derken ? Akinti seklindemi yoksa adet kanamasi seklindemi bu cok onemli eger yogun bi kanaman varsa hemen doktorunla iletisime gec ve dusuk onleyici bi igne yaptiriyor doktorlar onu onerebilir doktorun. Ama mutlaka haberdar et. Doktorunu.transferimin 8. günü ve kanamam geldi dua edin lütfen yerleşme kanaması olsun çok üzüldüm eşim gebelik testi almaya gitti bakacağım ama çok korkuyorum rabbim sınama artık ne olur
Cok sevindim canım Rabbim tamamına erdirsin kucağina almayı nasip etsin inşallahBen 6. Gün kan vermiştim 111 çıkmış bugün yine kan verdim 306 çıkmış kızlar. Buraya yazdım sanıyordum yazmamışım sanırım
NaSiL testler bunlar nerede yaptıracağız canım adı ne testinAma her ihtimale karşı istemeleri gerekiyor. Embriyo tutunamadıktan sonra test yapılması biraz saçma geliyor. Yani herkesin bir sürü embriyosu olacak diye bir şey yok. Biz ön görüşmeye gittiğimizde bizden direkt istediler. Devlette yaptırdık hepsini. Bu testlere göre kan sulandırıcı veya başka ilaçlar kullandırtıyorlar. Ayrıca pgt yapılıp yapılmayacağı da bu testlere göre belirleniyor.
Bu testler ile mesela kaç kromozomlu olduğun belli oluyor. Bir arkadaş vardı. Eşi 45xy kromozomlu. Eşinde bir sorun yok ama çocuklarında genetik problem olma olasılığı yüksek. O yüzden tüp m embriyolarına pgt yaptırmıştı.
Genetik testler canım. Kan pıhtılaşma testleri diye geçiyor. Eğitim araştırma hastanelerinde yaptırabilirsiniz.NaSiL testler bunlar nerede yaptıracağız canım adı ne testin
Esim ve ben mi canım birde benim regl döneminde olmama vs gerek yok dimi hormon testleri gibiGenetik testler canım. Kan pıhtılaşma testleri diye geçiyor. Eğitim araştırma hastanelerinde yaptırabilirsiniz.
Yooo sadece senin. Regl döneminde olmana gerek yok. Ama sonuçlar 1-2 ayda çıkıyor.Esim ve ben mi canım birde benim regl döneminde olmama vs gerek yok dimi hormon testleri gibi
Teşekkür ederimCanim benim sakin ol kanama derken ? Akinti seklindemi yoksa adet kanamasi seklindemi bu cok onemli eger yogun bi kanaman varsa hemen doktorunla iletisime gec ve dusuk onleyici bi igne yaptiriyor doktorlar onu onerebilir doktorun. Ama mutlaka haberdar et. Doktorunu.