Geçmiş olsun canım inşallah negatif sonuç alırsın ve tedavinr devam edersinKızlar gece çok ateşim çıktı çok fena grip oldum dr a durumu bildirdim hemen covit testi yaptır pozitif çıkarsa ilaçları bırak transfer iptal dedi test yaptım dua edin nolur negatif çıksın tranfer için heveslenmisken iptal olsun istemiyorum bakalım sonuç bekliyorum
Geçmiş olsun canımKızlar gece çok ateşim çıktı çok fena grip oldum dr a durumu bildirdim hemen covit testi yaptır pozitif çıkarsa ilaçları bırak transfer iptal dedi test yaptım dua edin nolur negatif çıksın tranfer için heveslenmisken iptal olsun istemiyorum bakalım sonuç bekliyorum
Ya sen ne tatlısın maşallah enerjine hayran kaldım Ben gibisinKızlar günaydun gece rüyamda gebelik testinde çift çizgiydi nasıl bilincaltma işlediyse artıkyoksa Allah’ın anca rüyanda görürsün deme şekli mi bilemedim
Gecmis olsun
Insallah negatiftir haber ver mutlaka
Geçmiş olsun. İnşallah negatiftir
Geçmiş olsun canım inşallah negatif sonuç alırsın ve tedavinr devam edersin
Çok sağolun kızlar inşallah yaGeçmiş olsun canım
İnşallah negatif çıkar canım
Insallah negatif sonuc alirsinizKızlar gece çok ateşim çıktı çok fena grip oldum dr a durumu bildirdim hemen covit testi yaptır pozitif çıkarsa ilaçları bırak transfer iptal dedi test yaptım dua edin nolur negatif çıksın tranfer için heveslenmisken iptal olsun istemiyorum bakalım sonuç bekliyorum
Sonuç çıktı mı?Kızlar gece çok ateşim çıktı çok fena grip oldum dr a durumu bildirdim hemen covit testi yaptır pozitif çıkarsa ilaçları bırak transfer iptal dedi test yaptım dua edin nolur negatif çıksın tranfer için heveslenmisken iptal olsun istemiyorum bakalım sonuç bekliyorum
Iiiiiiiiiiinnnnnnnnnnşaaaaaalllllllaaaaaahhhh normal yolla olur da mors olur hekimlerKızlar sonucum negatif 1.2 cıkmiş3.cu denemem di umut etmistim ama olmadi sizler icin dua edicem rabbim sizlere nasip etsin insallah hayırlısı ile Pozitifler saglikla ilerlesin sonuc bekleyenler pozif sonuclar alsin tedavi baslayan engel cikmadan yolllarina minnoslarini alsinlar sevgi ve sağlıcakla kalın
Allah tepelerinden baksın ctesi gidicez yücel hocayı istedik umut beklemedi bizi geç kalınca
E ama öyleYa sen ne tatlısın maşallah enerjine hayran kaldım Ben gibisin
Bende olsam ayni yorumu yapardım ruyama
Hadi beee nasıl beklocez simdi bir hafta daha ya oooooooooAllah tepelerinden baksın ctesi gidicez yücel hocayı istedik umut beklemedi bizi geç kalınca
Çok üzüldüm canım. İnsanın kolu kanadı kırılıyor. Ama pes etme. Olana kadar devam et. Eğer tüm tedavilerini aynı yerde gördüysen bence doktor değiştir. Her şey sağlıklı bir yumurta ve bir sperme bakıyor sonuçta. Allah hepimizin yüzünü güldürsün.Kızlar sonucum negatif 1.2 cıkmiş3.cu denemem di umut etmistim ama olmadi sizler icin dua edicem rabbim sizlere nasip etsin insallah hayırlısı ile Pozitifler saglikla ilerlesin sonuc bekleyenler pozif sonuclar alsin tedavi baslayan engel cikmadan yolllarina minnoslarini alsinlar sevgi ve sağlıcakla kalın
Ama mutsuzluk umutsuzluk yokSelin n canım beni negatif olarak etiketleyebilirsin az önce doktorum aradı umutsuz konuştu değer çok düşük zaten bende farklı olacağı beklemiyordum