- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bismillah nolduuuKızlar ben hastanedeyim eltimin kızını getirdik durum kritik dua edermisiniz nolur
Çocuk prune 1 hqstadı canım yani genetik rahatsızlığı var boğazı açıldı ve pek takıldı karından besleniyordu bağırsakları düğünlenmiş ameliyat a alabilirler ve neredeyse 10 saat sürebilir iş ameliyatBismillah nolduuu
Allah şifa versinÇocuk prune 1 hqstadı canım yani genetik rahatsızlığı var boğazı açıldı ve pek takıldı karından besleniyordu bağırsakları düğünlenmiş ameliyat a alabilirler ve neredeyse 10 saat sürebilir iş ameliyat
Hayırlısı diyorum bakalım ne zaman nasip olurAma mutsuzluk umutsuzluk yok
Gecmis olsun
Insallah negatiftir haber ver mutlaka
Geçmiş olsun canım
İnşallah negatif çıkar canım
Insallah negatif sonuc alirsiniz
Kızla sonuç çıktı çok şükür negatifSonuç çıktı mı?
HarikaKızla sonuç çıktı çok şükür negatif
Kızla sonuç çıktı çok şükür negatif
Allah sifa versin insallahÇocuk prune 1 hqstadı canım yani genetik rahatsızlığı var boğazı açıldı ve pek takıldı karından besleniyordu bağırsakları düğünlenmiş ameliyat a alabilirler ve neredeyse 10 saat sürebilir iş ameliyat
Ayyy iyi bakalım. Gözün aydınKızla sonuç çıktı çok şükür negatif
Harika
Ayyy iyi bakalım. Gözün aydın
Amin Allah razı olsun inşallahAllah sifa versin insallah
insallah hayirlisi allahtan sanirim okumadimIiiiiiiiiiinnnnnnnnnnşaaaaaalllllllaaaaaahhhh normal yolla olur da mors olur hekimler
Bir hikaye atmistim onu okudunuz mu cocuk isteyen kadınla ilgili
Ozelde deneme sansim yoktu hepsini devlette denedim ayni yerde ☹ amin canım.hepimizin insallah gokkusaginadusenbukalemunÇok üzüldüm canım. İnsanın kolu kanadı kırılıyor. Ama pes etme. Olana kadar devam et. Eğer tüm tedavilerini aynı yerde gördüysen bence doktor değiştir. Her şey sağlıklı bir yumurta ve bir sperme bakıyor sonuçta. Allah hepimizin yüzünü güldürsün.
Rabbim şifa versin insallah...şafi ismiyleKızlar ben hastanedeyim eltimin kızını getirdik durum kritik dua edermisiniz nolur
ya canim sana yemin ederim oyle kurcaliyorki kafami evet doktora gore diyoki hamile kalmaman icin bi sebeb yok yapabilecegimiz herseyi yaptik
ama ben cok
Kanaman ameliyat hemen sonrasimi olmustu .?ya canim sana yemin ederim oyle kurcaliyorki kafami evet doktora gore diyoki hamile kalmaman icin bi sebeb yok yapabilecegimiz herseyi yaptik
ama ben cok supheleniyorum rahmimi bozdu yapisini diye dusunuyorum zaten ben ameliyattan sonra asiri bir kanamam oldu 2 3 hafta durmak bilmedi durmayincada kurtaj yapti parca aldi ordan iste enfeksiyon diyordu ilac verdi falan ameliyattan sonraki ilk tranferimde rahmimde mukoza olusmus oyle dedi zaten ameliyatttan sonrada hic tutmadi
durumu nasıl canım ben olduKızlar ben hastanedeyim eltimin kızını getirdik durum kritik dua edermisiniz nolur