Insallh aminnnnSağlıkla artmaya devam eder inşallah
adatipta canim aslinda gittim bisi demedi farkli stres yapiyorsun falam dedi simdi ayin 22de baska bi doktora randevu aldim asiri moralim bozuk ya varsa bisi bare onun caresine baksam kafam rahatliycakNerde tedavi görüyosunuz.acaba başka bir doktoradamı muayene olsanız
Benimde 5 kasım da idi transferim 3uncu denemem di salı gunu dediler test icin ama dayanamicam yarin yapicam gebelik sonrada gidip kan veririm dayanamiyorum.cunku acayip bir adet agrim var ara ara vuran onun harici de belirti yok bu sefer aramadimda belirti ama rabbim neyi nasip ettiyse onu goruczmerhaba hanımlar 5 Kasım da 2 dondurulmuş 3.gün embriyosu transfer edildi bu 5 inci denemem 2 denemem tuttu ve 12. kromozom geni bozukluğu nedeni ile birini 7 diğerini 8. haftada kaybettim önceki gebeliklerimde mide bulantısı yaşamıştım şimdi sadece kasıklarımda ufak batmalar ve belimde ağrı var henüz test yapmadım bir taraftan umudumu kaybetmemek adına yapmamaya çalışıyorum bir taraftansa hadi yap kurtul bu ikilemden diyorum kan verme tarihi 19 Kasım deliler gibi form sayfaları geziyorum benim gibi bekleyen kaç kişi var 5 kasımda transfer olup da pozitif sonuç alan var mı
Kaçıncı gün embriyosuydu? 3. gün ise erken olabilir.Benimde 5 kasım da idi transferim 3uncu denemem di salı gunu dediler test icin ama dayanamicam yarin yapicam gebelik sonrada gidip kan veririm dayanamiyorum.cunku acayip bir adet agrim var ara ara vuran onun harici de belirti yok bu sefer aramadimda belirti ama rabbim neyi nasip ettiyse onu gorucz
5.gün emriyosuKaçıncı gün embriyosuydu? 3. gün ise erken olabilir.
Umarım kanda pozitif çıkar.
Rabbim gönlümüzdekini hayra çevirsin ne diyelim lütfenBenimde 5 kasım da idi transferim 3uncu denemem di salı gunu dediler test icin ama dayanamicam yarin yapicam gebelik sonrada gidip kan veririm dayanamiyorum.cunku acayip bir adet agrim var ara ara vuran onun harici de belirti yok bu sefer aramadimda belirti ama rabbim neyi nasip ettiyse onu gorucz
İşlem günü sayılmıyor ondan bakarsak çok erken idrar da çıkması
8.gun bugun olsa mutlaka cikardi en onemli his hissetmedimİşlem günü sayılmıyor ondan bakarsak çok erken idrar da çıkması
Umarım kanda pozitif çıkar.
Amin rabbim isteyen herekese nasip.etsin Evdeki gebelik te negatif canım kana giderim birazdanRabbim gönlümüzdekini hayra çevirsin ne diyelim lütfensonucunu paylaşırmısın müjdeni bekliyorum bana ve benim gibi bekleyen herkese umut olsun
En net sonucu alana kadar beklemeli8.gun bugun olsa mutlaka cikardi en onemli his hissetmedimve adet sancim.oyle boyle degil biraksam ilaci hemen olurum.sanirim Loya-Kiana
Tünaydın canısıGünaydın kıslar
Gecmis olsunKızlar gece çok ateşim çıktı çok fena grip oldum dr a durumu bildirdim hemen covit testi yaptır pozitif çıkarsa ilaçları bırak transfer iptal dedi test yaptım dua edin nolur negatif çıksın tranfer için heveslenmisken iptal olsun istemiyorum bakalım sonuç bekliyorum
Geçmiş olsun. İnşallah negatiftirKızlar gece çok ateşim çıktı çok fena grip oldum dr a durumu bildirdim hemen covit testi yaptır pozitif çıkarsa ilaçları bırak transfer iptal dedi test yaptım dua edin nolur negatif çıksın tranfer için heveslenmisken iptal olsun istemiyorum bakalım sonuç bekliyorum