Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Herkese merhaba hanımlar ben aranızda yeniyim ilk defa bir konuya yazıyorum heyecanlıyım ilk tüp bebek denemem olduğu için sizin tecrübelerinize ihtiyacım var bütün yazdıklarınızı okudum 6 kasımda transfer oldum test günüm 18 kasım dualarınıza talibim ♥️ Aranıza beni de alır mısınız :KK36:
Hoşgeldinnnnnn 🤩🥰🥰

İyi akşamlar kızlar. Bugün transferimin 8.günü. Kanamam oldu ve doktorumla irtibata gecip acilde progestan iğne yaptırıp kan tahlili verdim gebelik icin ve sonuc hamileymisim ama kanama korkuttu ve doktorum kullandığım kan sulandırıcı iğneye ve coraspine ara verme kararı aldı. Kanda pıhtılaşma sorunum var bu arada başına böyle bisey gelen var mı
Hayırlı olsun canım inşallah insallah düzelir durumun

İyi akşamlar kızlar. Bugün transferimin 8.günü. Kanamam oldu ve doktorumla irtibata gecip acilde progestan iğne yaptırıp kan tahlili verdim gebelik icin ve sonuc hamileymisim ama kanama korkuttu ve doktorum kullandığım kan sulandırıcı iğneye ve coraspine ara verme kararı aldı. Kanda pıhtılaşma sorunum var bu arada başına böyle bisey gelen var mı
Gözün aydın canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bende bu bilgi yok progestan düşük olmaması için kullanılıyor diye biliyorum ben transfer aşamasına gelemedim daha beklemedeyim .

Bnde hs den önce cok stres vs adetim cok kotuydu bi 16 gun arayla bi 50 hatta 70 gunu gectigi oldu bayadir duzenli arada cok nadir duzen bozuluyo demekki kisiden kisiye etkisi umarim iyi olursun cnm
Tesekkur ederim cevap verdiginiz icin .
Umarim beninde sizin gibi olur ve duzene girmeye baslar 🤗🌸

merhaba bırsy sormak ıstıyorum bende hısteroskopı oldum ve rahımım arkuatmıs tepesınde hafıf yapısıklık vardı yanı amelıyattan once ben hamıle kalmıstım o rahımle dusuk yaptım neys sonra amelıyat yapalım dedı hısteroskopı oduktan sonra hıc pozıtıfı yakalayamıyoruz ya dıyorum acaba sıkıntımı olustu rahımımı bozdu bılmıyorumda
Bende bilmiyorum suanda ne durumdayim doktor.bir sorun yok diyor ama emin olamiyorum bende.
Ultrasonda belli olur muydu birsey olsa onu dusunuyorum🤷‍♀️

Bende bilmiyorum suanda ne durumdayim doktor.bir sorun yok diyor ama emin olamiyorum bende.
Ultrasonda belli olur muydu birsey olsa onu dusunuyorum🤷‍♀️
ya canim sana yemin ederim oyle kurcaliyorki kafami evet doktora gore diyoki hamile kalmaman icin bi sebeb yok yapabilecegimiz herseyi yaptik
ama ben cok supheleniyorum rahmimi bozdu yapisini diye dusunuyorum zaten ben ameliyattan sonra asiri bir kanamam oldu 2 3 hafta durmak bilmedi durmayincada kurtaj yapti parca aldi ordan iste enfeksiyon diyordu ilac verdi falan ameliyattan sonraki ilk tranferimde rahmimde mukoza olusmus oyle dedi zaten ameliyatttan sonrada hic tutmadi

Gözün aydın canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bende bu bilgi yok progestan düşük olmaması için kullanılıyor diye biliyorum ben transfer aşamasına gelemedim daha beklemedeyim .
Teşekkür ederim. Rabbim herkese hayırlısıyla hamile kalıp yavrucuklarını kucaklarına almayı nasip etsin. Evet progestanı düşük önleyici icin yaptırdı doktorumda.

Canim benim 2. transferimin 7.gunu lekelenmem olmuştu doktorum coraspini kesmemi istemişti. Test gününde pozitifi görmüştüm ama değerim düzenli aratmadığı icin kimyasal oldu. 7 yaşında birde kızım var onada tedaviyle hamile kalmistim ve neredeyse 20. Haftaya kadar ara ara kanamam olmuştu. Korkma inşallah iğne işe yarar bol bol dinlen dua et🙏

Canim benim 2. transferimin 7.gunu lekelenmem olmuştu doktorum coraspini kesmemi istemişti. Test gününde pozitifi görmüştüm ama değerim düzenli aratmadığı icin kimyasal oldu. 7 yaşında birde kızım var onada tedaviyle hamile kalmistim ve neredeyse 20. Haftaya kadar ara ara kanamam olmuştu. Korkma inşallah iğne işe yarar bol bol dinlen dua et🙏
Cok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için doktorumda sizin gibi ara kanama olabileceğini her kanamadan korkmamamı söyledi. Doktorum çift embriyo 8.gün için 373 ün çok iyi bir değer olduğunu söylediği icin bir nebze biraz rahatm ama kanama olunca korktum. İster istemez. Üçüncü hamileligim ama ilk tüp denemem bu.
Diğer iki hamileliğimde kanda pıhtılasma olduğunu bilmediğim icin doktorlarda müdahale etmediği icin kaybettim. Simdi kan sulandırıcıya ragmen kanama olunca ister istemez bi korkum oldu.

Allah kızınıza uzun sağlıklı ömürler versin🤲

Cok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için doktorumda sizin gibi ara kanama olabileceğini her kanamadan korkmamamı söyledi. Doktorum çift embriyo 8.gün için 373 ün çok iyi bir değer olduğunu söylediği icin bir nebze biraz rahatm ama kanama olunca korktum. İster istemez. Üçüncü hamileligim ama ilk tüp denemem bu.
Diğer iki hamileliğimde kanda pıhtılasma olduğunu bilmediğim icin doktorlarda müdahale etmediği icin kaybettim. Simdi kan sulandırıcıya ragmen kanama olunca ister istemez bi korkum oldu.
Rica ederim canım ne demek😊 benim kızımdaki 20.haftaya kadar olan kanamalarimdan sonra iğne bile hiç yapmadilar sadece progestan vermişlerdi bide crinone diye bir vajinal jel vermişlerdi. 7. ayda doğum yapmıştım ama çok şükür kızım sağlıklı doğdu🙏 şimdi ikinci cocuk icin uğraşıyoruz pazartesi 3. Transferim olacak yine aynı süreci yaşarmiyim korkusu var ama yapacak birseyde yok dua etmekten tedbir almaktan başka😊 değerinde maşallah çok güzel benim 10. Gün 26 ile başlamıştı.

İnşallah cok güzel bir sonuc alırsın bu transferinde. Rabbim zorlu yollardan geçirip mükafatınıda bir şekilde veriyor. 🤲 Rabbim her isteyene hayırlı çocuklar nasip etsin insallah. Hamile olanlara bebislerini kucağına almayı transfer aşamasında olan ve diğer tüm anne olmak isteyen herkesede güzel bebişler nasip etsin rabbim. 🤲🤲🤲

ya canim sana yemin ederim oyle kurcaliyorki kafami evet doktora gore diyoki hamile kalmaman icin bi sebeb yok yapabilecegimiz herseyi yaptik
ama ben cok supheleniyorum rahmimi bozdu yapisini diye dusunuyorum zaten ben ameliyattan sonra asiri bir kanamam oldu 2 3 hafta durmak bilmedi durmayincada kurtaj yapti parca aldi ordan iste enfeksiyon diyordu ilac verdi falan ameliyattan sonraki ilk tranferimde rahmimde mukoza olusmus oyle dedi zaten ameliyatttan sonrada hic tutmadi
Nerde tedavi görüyosunuz.acaba başka bir doktoradamı muayene olsanız

X