Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Kızlar gece çok ateşim çıktı çok fena grip oldum dr a durumu bildirdim hemen covit testi yaptır pozitif çıkarsa ilaçları bırak transfer iptal dedi test yaptım dua edin nolur negatif çıksın tranfer için heveslenmisken iptal olsun istemiyorum bakalım sonuç bekliyorum 😏😏
Geçmiş olsun canım inşallah negatif sonuç alırsın ve tedavinr devam edersin 😟

Kızlar gece çok ateşim çıktı çok fena grip oldum dr a durumu bildirdim hemen covit testi yaptır pozitif çıkarsa ilaçları bırak transfer iptal dedi test yaptım dua edin nolur negatif çıksın tranfer için heveslenmisken iptal olsun istemiyorum bakalım sonuç bekliyorum 😏😏
Geçmiş olsun canım
İnşallah negatif çıkar canım

Kızlar günaydun gece rüyamda gebelik testinde çift çizgiydi nasıl bilincaltma işlediyse artık 😂😂😂yoksa Allah’ın anca rüyanda görürsün deme şekli mi bilemedim😂
Ya sen ne tatlısın maşallah enerjine hayran kaldım Ben gibisin

Bende olsam ayni yorumu yapardım ruyama🤣🤣🤣🤣

Merhaba kizlar beninde pazartesi aksam vericem testi bakalim neler olucak 🎃 ama sunu net hatirliyorum ilk 4 denememde ilaclara devam etmeme ragmen adet oluyordum. Igneler beni durdurmuyordu. 5. Denemem yani tutatn denememde adet olmadim. Demem oki herkesin belirtisi cok degisik kimisi ilaclari birakinca oluyor kimide ilaca ragmen. Vucutlarimiz yaslarimiz embriyolarimiz farkli. Insallh hepimiz guzel sonuclar aliriz .Allah buyuktur❤ negatifi goren arkadaslarimizda elbet ve illaki bigun pozitifi gorecekler❤ kalbimle isteyip inaniyorum 🤲 bu tecrubemide buraya sabitlemek istedim

Gecmis olsun

Insallah negatiftir haber ver mutlaka 🥰

Geçmiş olsun. İnşallah negatiftir 🙏

Geçmiş olsun canım inşallah negatif sonuç alırsın ve tedavinr devam edersin 😟

Geçmiş olsun canım
İnşallah negatif çıkar canım
Çok sağolun kızlar inşallah ya🙏ikide bir e nabiza girip bakıyorum ama daha düşmemiş sonucu alır almaz haber veririm 😘

Sonuç çıktı mı?

Kızlar sonucum negatif 1.2 cıkmiş🤷‍♀️ 3.cu denemem di umut etmistim ama olmadi sizler icin dua edicem rabbim sizlere nasip etsin insallah hayırlısı ile Pozitifler saglikla ilerlesin sonuc bekleyenler pozif sonuclar alsin tedavi baslayan engel cikmadan yolllarina minnoslarini alsinlar sevgi ve sağlıcakla kalın 💔💔💔🥀🥀🥀😔😔😔

Kızlar sonucum negatif 1.2 cıkmiş🤷‍♀️ 3.cu denemem di umut etmistim ama olmadi sizler icin dua edicem rabbim sizlere nasip etsin insallah hayırlısı ile Pozitifler saglikla ilerlesin sonuc bekleyenler pozif sonuclar alsin tedavi baslayan engel cikmadan yolllarina minnoslarini alsinlar sevgi ve sağlıcakla kalın 💔💔💔🥀🥀🥀😔😔😔
Iiiiiiiiiiinnnnnnnnnnşaaaaaalllllllaaaaaahhhh normal yolla olur da mors olur hekimler 😘😘😘😘

Bir hikaye atmistim onu okudunuz mu cocuk isteyen kadınla ilgili

Çok üzüldüm canım. İnsanın kolu kanadı kırılıyor. Ama pes etme. Olana kadar devam et. Eğer tüm tedavilerini aynı yerde gördüysen bence doktor değiştir. Her şey sağlıklı bir yumurta ve bir sperme bakıyor sonuçta. Allah hepimizin yüzünü güldürsün. 🙏

Selin n Selin n canım beni negatif olarak etiketleyebilirsin az önce doktorum aradı umutsuz konuştu değer çok düşük zaten bende farklı olacağı beklemiyordum 🙏🏻

X