Yarın 14:45 randevu bende merak icindeyim negatiften sonrakş görüşmede ultrasonla bakıyolar mı acaba ?Sen doktoruna ne zaman gidicektin çok merak.ediyorum sürecin ne olacak ne diyecekler için ferahlar inşallah
Evet canım kullanıyosun.normal ilk transfer süreci gibi estrofem,decavit falan transfer günü belli olunca progestan ampul vermişti bana ek olarak.benim ilk transferimde 10 haftalık düşk olduğu için 2 adet dönemi geçsin demişti normaldede rahimin toparlanmasına göre belirliyolardır büyük ihtimallecanım dondurulmuş embriyo için tekrardan ilaç kullanılıyor mu? ben şöyle düşünüyorum: direk gidip embriyo transfer edilecekbir de 1.ve 2 transfer arası ne kadar bekletiyorlar?
Bende bahçecideyim ilk negatif artık simdi Bende gen sonuçlarını bekliyorum ve ikinci transferi hiç sormadım.ya siz diyince dedim niye sormadık fiyati
Hoş geldin canım hayırlısı olsun inşallahHerkese merhaba. Biz de 8'inde tüp bebek tedavisine başladık. Bugün iğnelerin 5.günü. Henüz OPU ve transfer tarihleri belli değil. 15'inde ilk ultrason olacak, belki orada takvim netleşir. Umarım hepimizin gönlüne göre ilerler tedavilerimiz.
Geçmiş olsun canımAğrım var
Hakkında hayırkısı olsun umarım bu denememde güzel sonuç alırsınAdet oldum . Ptesi test negatif çıkınca tedaviyi kestiler bugunde adet oldum ama normalimden daha ağrılı ilac ictim onla bile kesilmedi ya da daha şiddetli olacakti azalttı bilmiyorim
Ben devlette yaptırıyorum 4bin ilaçlarda dahil yarısını verdim yarısı transfer sonrasıherkes özelde mi yaptırıyor yahu
üniv. hastanesinde
işlem öncesi 2000
opu 3800
ilaçlar 2000
dondurma için 1200 verdik. Özel de nasıl?
Aramadılar mu yahu ?Aynen yeterki arasınlar
Canım ben özelde tedavi görüyorum ama raporlu hepsi tedavi +ilaç 10 bini buldu şuanda ek birşey eklenirse eklenecek .herkes özelde mi yaptırıyor yahu
üniv. hastanesinde
işlem öncesi 2000
opu 3800
ilaçlar 2000
dondurma için 1200 verdik. Özel de nasıl?
Amin canım hoşgeldin umarım müjdeli haberleri birlikte paylaşmak nasip olurHerkese merhaba arkadaslar..
guzel sonuclari alan arkadaslari tebrik ediyorum saglikla kucaklarina almak,
Benim gibi test gununu bekleyen arkadaslarima ve bana da mujdeli haber vermek nasip olur insallah
Aradılar canım normal değere göre düşükmüş kan sonucum 40-50 arası bekleniyormuş ona göre pazar tekrar kan tahlili yaptırmam gerekiyor ona göre olumlu olumsuz bir şey söyleyebiliriz dedilerAramadılar mu yahu ?
HosgeldinnnnnHerkese merhaba hanımlar ben aranızda yeniyim ilk defa bir konuya yazıyorum heyecanlıyım ilk tüp bebek denemem olduğu için sizin tecrübelerinize ihtiyacım var bütün yazdıklarınızı okudum 6 kasımda transfer oldum test günüm 18 kasım dualarınıza talibimAranıza beni de alır mısınız
İnşallah hayırlı haberle alırsın canımAradılar canım normal değere göre düşükmüş kan sonucum 40-50 arası bekleniyormuş ona göre pazar tekrar kan tahlili yaptırmam gerekiyor ona göre olumlu olumsuz bir şey söyleyebiliriz dediler
Hoşgeldin canım hakkında hayırlısı olsun inşallahHerkese merhaba hanımlar ben aranızda yeniyim ilk defa bir konuya yazıyorum heyecanlıyım ilk tüp bebek denemem olduğu için sizin tecrübelerinize ihtiyacım var bütün yazdıklarınızı okudum 6 kasımda transfer oldum test günüm 18 kasım dualarınıza talibimAranıza beni de alır mısınız
Hele sen nirdasınHosgeldinnnnn
Diyene bakHele sen nirdasınhep başka başka topiklerde gez selam verme hıhhh
Ortaya karışık nereye denk geldiysemDiyene bakdemek ki sende oralardaydin
Benim cevabı görmedin miOrtaya karışık nereye denk geldiysembi konu vardı baktın mı sende yok sevgili karıştırmış resim atmış falan