Aynen yeterki arasınlarBaşlarlar biliyorsun sende şu eksikti bu yüksekti onu düzelttik
bunu yaptık
çok güzel yumurtaların vardı
aldık ettik
aamnnnn arasınlar artık beee
5 i geçti sen ara sonuç ne oldu bizm hanım abla de bekleyecek ne gücüm nede zamanım var deAynen yeterki arasınlar
Hmmm ben sadece folik asit kullanıyorumfolik asit
coraspitin
devit3
kullanıyorum
devit 3 yada cor aspirini neden kullanıyprum anlamadım düşük ihtimalinden dolayı cor asprin ama bana test felan yapmadı gelişi güzel yazdı bittikçe kullan dediHmmm ben sadece folik asit kullanıyorum
Bana ilaç verdiler ama kullanmadan yarıda bıraktım sadece folik asit kullanıyorum başka yok ayrı kendim şeker ilacı kullanıyorum onlar dişinda yok anlamadım bendedevit 3 yada cor aspirini neden kullanıyprum anlamadım düşük ihtimalinden dolayı cor asprin ama bana test felan yapmadı gelişi güzel yazdı bittikçe kullan dedi
imom folik asit kutusu da 85 tl ayrıca daha pahalısı yokmu çok ucuz dedim buna dr sen bunu kullan dedi.
değişik işler bende anlamadım içiyorum bakalımBana ilaç verdiler ama kullanmadan yarıda bıraktım sadece folik asit kullanıyorum başka yok ayrı kendim şeker ilacı kullanıyorum onlar dişinda yok anlamadım bende
Aman kafa yapmasın dikkatdeğişik işler bende anlamadım içiyorum bakalım
tabiki canım. O arkadaşımın öyle oldu. Seninkinde hiçbir şey çıkmayabilir:)Hadi yainşallah ertelenmez ya bakalım artık nasip hayırlısı rabbim doğru yerde doğru zamanda başlamayı nasip etsin hepimize eğer belki düzelirim daha önümde 2 hafta var
Ben işyerınde kıvrandım bugün hala öyleyim tam sökmüyo da dünden beri için sökülüyor sanki ilacı bir çarşmba kullanmadm perşembe hemen geldi ama sökülmdi daha farklı bir durum hissediyorm insallah daha kötü olmamıştır yumurtalıklar falanAğrım var
Valla ayrı ayri simdi hatırlamıyorum işlemler 15 bin ama alınan iğneler haplarda cepten cikiyor 20 bini buldu bizimherkes özelde mi yaptırıyor yahu
üniv. hastanesinde
işlem öncesi 2000
opu 3800
ilaçlar 2000
dondurma için 1200 verdik. Özel de nasıl?
Senin hemen gelmis benim 4 gün sonra geldi parol ictim günde 3 e kadar kullanabilirsin dedi hoca da sabah 1 tane içmiştim birde yatarken içerim belkiBen işyerınde kıvrandım bugün hala öyleyim tam sökmüyo da dünden beri için sökülüyor sanki ilacı bir çarşmba kullanmadm perşembe hemen geldi ama sökülmdi daha farklı bir durum hissediyorm insallah daha kötü olmamıştır yumurtalıklar falan
Ben bahçecide tedavideyim ilkini çok hatırlamıyorum ama 20 bin falan bulmuştur.şuan ikinciye transfer için 5bin verdik bide geri kalan embriyoların dondurulmasının devamı için 750 tl ekstra progestan ampul estrofem ücretleri işte 10 bini bulur gibi yineherkes özelde mi yaptırıyor yahu
üniv. hastanesinde
işlem öncesi 2000
opu 3800
ilaçlar 2000
canım dondurulmuş embriyo için tekrardan ilaç kullanılıyor mu? ben şöyle düşünüyorum: direk gidip embriyo transfer edilecekBen bahçecide tedavideyim ilkini çok hatırlamıyorum ama 20 bin falan bulmuştur.şuan ikinciye transfer için 5bin verdik bide geri kalan embriyoların dondurulmasının devamı için 750 tl ekstra progestan ampul estrofem ücretleri işte 10 bini bulur gibi yine
Tabii kullanıyoruz rahim gebeliğe Hazırlanıyorcanım dondurulmuş embriyo için tekrardan ilaç kullanılıyor mu? ben şöyle düşünüyorum: direk gidip embriyo transfer edilecekbir de 1.ve 2 transfer arası ne kadar bekletiyorlar?
Tabii kullanıyoruz rahim gebeliğe Hazırlanıyor
Parol da yanan ateşi tükürükle söndürmek gibi bişey ben arveles ictm dayanamadım keserdi o bile kesmediSenin hemen gelmis benim 4 gün sonra geldi parol ictim günde 3 e kadar kullanabilirsin dedi hoca da sabah 1 tane içmiştim birde yatarken içerim belki
Bende bahçecideyim ilk negatif artık simdi Bende gen sonuçlarını bekliyorum ve ikinci transferi hiç sormadım.ya siz diyince dedim niye sormadık fiyatiBen bahçecide tedavideyim ilkini çok hatırlamıyorum ama 20 bin falan bulmuştur.şuan ikinciye transfer için 5bin verdik bide geri kalan embriyoların dondurulmasının devamı için 750 tl ekstra progestan ampul estrofem ücretleri işte 10 bini bulur gibi yine
Sen doktoruna ne zaman gidicektin çok merak.ediyorum sürecin ne olacak ne diyecekler için ferahlar inşallahParol da yanan ateşi tükürükle söndürmek gibi bişey ben arveles ictm dayanamadım keserdi o bile kesmedi
Ben şişli memorialdayım 11 tüp bebek 7-8bn ilaçlar tuttu benm tedavim uzun sürdü dondurulmuşa 3700 verdik bir sonraki transfer 7000 suan tüp bebek fiyatı 13250 yapmşlarherkes özelde mi yaptırıyor yahu
üniv. hastanesinde
işlem öncesi 2000
opu 3800
ilaçlar 2000