Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Hmmm ben sadece folik asit kullanıyorum
devit 3 yada cor aspirini neden kullanıyprum anlamadım düşük ihtimalinden dolayı cor asprin ama bana test felan yapmadı gelişi güzel yazdı bittikçe kullan dedi
imom folik asit kutusu da 85 tl ayrıca daha pahalısı yokmu çok ucuz dedim buna dr sen bunu kullan dedi.

Bana ilaç verdiler ama kullanmadan yarıda bıraktım sadece folik asit kullanıyorum başka yok ayrı kendim şeker ilacı kullanıyorum onlar dişinda yok anlamadım bende

herkes özelde mi yaptırıyor yahu
üniv. hastanesinde
işlem öncesi 2000
opu 3800
ilaçlar 2000
dondurma için 1200 verdik. Özel de nasıl?
Valla ayrı ayri simdi hatırlamıyorum işlemler 15 bin ama alınan iğneler haplarda cepten cikiyor 20 bini buldu bizim

Simdi gen testine de 3bin verdik 25 bine doğru gidiyoruz

Bahceci tüp bebek 2021 fiyati 12 bindi
Transfer 2550 diğerlerini hatırlayamadım suan

Son düzenleme:
Senin hemen gelmis benim 4 gün sonra geldi parol ictim günde 3 e kadar kullanabilirsin dedi hoca da sabah 1 tane içmiştim birde yatarken içerim belki

üniv. hastanesinde
işlem öncesi 2000
opu 3800
ilaçlar 2000
Ben bahçecide tedavideyim ilkini çok hatırlamıyorum ama 20 bin falan bulmuştur.şuan ikinciye transfer için 5bin verdik bide geri kalan embriyoların dondurulmasının devamı için 750 tl ekstra progestan ampul estrofem ücretleri işte 10 bini bulur gibi yine

canım dondurulmuş embriyo için tekrardan ilaç kullanılıyor mu? ben şöyle düşünüyorum: direk gidip embriyo transfer edilecek bir de 1.ve 2 transfer arası ne kadar bekletiyorlar?

Bende bahçecideyim ilk negatif artık simdi Bende gen sonuçlarını bekliyorum ve ikinci transferi hiç sormadım.ya siz diyince dedim niye sormadık fiyati

üniv. hastanesinde
işlem öncesi 2000
opu 3800
ilaçlar 2000
Ben şişli memorialdayım 11 tüp bebek 7-8bn ilaçlar tuttu benm tedavim uzun sürdü dondurulmuşa 3700 verdik bir sonraki transfer 7000 suan tüp bebek fiyatı 13250 yapmşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…