Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Kızlar ben acayip kötü grip oldum hatta covit de olabiliri😶😶boğaz ağrısı çok az oluyor öksürük yüksek ateş yok hapsurup duruyorum gözyaşlarım akıyor gripten aile apartmaninda oturuyoruz 12 kişinin 10 grip ve ağır geçiyor o yüzden covid de olabilirim dedim covid testi yaptirmiycam haftaya kontrolüm var aranızda covid atlatan var mı tran fer öncesi covid testi istiyorlar 25 26 kasım gibi transfer yapılacak o zamana kadar covid ise geçer mı aranızda covid olan var mi

dayanamadım test yaptım. Bugün transferin 5.günü. Yine tek çizgi. :KK43:(( biliyordum olmayacağını
Canım üzülme bence üzülmek için erken ben temmuzda tüp bebek yaptırdım 5.gun negatif 6.gün silik çizgi 7.gün silik çizgi 8.gün 3 test silik çizgiyi gördüm 9.9.gun çizgi yok oldu dayanamayıp kan verdim 5.71 yani bence 6 7 8 de vücutta salgilanmisti 9.gun değer düştü kimyasal oldu muhtemelen başka bi sürü arkadaş vardı 5te görmeyip 6 7 de görenhem sen erken gebelik testi mı yaptırdın zaten çok erken yapmışsın bari ucuz testlerle canını sıkma bu arada eltimin 9.gü idrar testi negatif 10.gün kanda pozitif çıktı o yüzden canını sıkmak için çok erken😉😘😘

transfer günü sayılmıyormuş sanırım? Eğer öyleyse benim 4.günüm bugün. Daha bu sabah havalı havalı test gününü bekliycem diyordum:KK45: en iyisi biraz daha beklemek
Yok kuzum sayılmıyor sen test gününü bekleyebilirsen bekle bekleyemezsen 7 ya da 8.gün erken gebelik testi yap☺☺😉😘

Canım üzülme bence üzülmek için erken ben temmuzda tüp bebek yaptırdım 5.gun negatif 6.gün silik çizgi 7.gün silik çizgi 8.gün 3 test silik çizgiyi gördüm 9.9.gun çizgi yok oldu dayanamayıp kan verdim 5.71 yani bence 6 7 8 de vücutta salgilanmisti 9.gun değer düştü kimyasal oldu muhtemelen başka bi sürü arkadaş vardı 5te görmeyip 6 7 de görenhem sen erken gebelik testi mı yaptırdın zaten çok erken yapmışsın bari ucuz testlerle canını sıkma bu arada eltimin 9.gü idrar testi negatif 10.gün kanda pozitif çıktı o yüzden canını sıkmak için çok erken😉😘😘
hay maşallah :)) bir an dellendim kendimi kıyafetlerimi giymiş bir şekilde ezcanede buldum:KK71:

X