- 9 Temmuz 2013
- 906
- 987
Maşallah canim değerin çok güzel çıkmis sağlıkla artsin insallahMerhaba arkadaslar bugun test yaptirdim sonuc 479.2 cok mutluyum yuksemis pazartesi gunu yine yaptiracakmisim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canim değerin çok güzel çıkmis sağlıkla artsin insallahMerhaba arkadaslar bugun test yaptirdim sonuc 479.2 cok mutluyum yuksemis pazartesi gunu yine yaptiracakmisim
Sağlıkla artmaya devam eder inşallahMerhaba arkadaslar bugun test yaptirdim sonuc 479.2 cok mutluyum yuksemis pazartesi gunu yine yaptiracakmisim
Hem muhtemelen ilk idrarla yapmamışsın hem de çok erken yapmışsın. Negatif çıkması çok normal. Üzme kendini hemen.dayanamadım test yaptım. Bugün transferin 5.günü. Yine tek çizgi. (( biliyordum olmayacağını
Hemen üzülmeyin idrarda zor çıkar gününü bekleyin derim,dayanamadım test yaptım. Bugün transferin 5.günü. Yine tek çizgi. (( biliyordum olmayacağını
Çok erken canım ben 8.gün yaptım üzülme hemendayanamadım test yaptım. Bugün transferin 5.günü. Yine tek çizgi. (( biliyordum olmayacağını
Yok ondan değil ne biliyim aynı cins olunca hep arkadaş gibi oluyor büyüyünce de öyle ama tabi ki sağlıklı olsun gerisi önemli değilMasraf açısından mı aldığını 2 sine de giydir
aman kız da olsa erkrkde olsa olsun sağlıklı olsun işin esprisi orası
Acele etme bence sal biraz akışına bıraktransfer günü sayılmıyormuş sanırım? Eğer öyleyse benim 4.günüm bugün. Daha bu sabah havalı havalı test gününü bekliycem diyordum en iyisi biraz daha beklemek
Canım üzülme bence üzülmek için erken ben temmuzda tüp bebek yaptırdım 5.gun negatif 6.gün silik çizgi 7.gün silik çizgi 8.gün 3 test silik çizgiyi gördüm 9.9.gun çizgi yok oldu dayanamayıp kan verdim 5.71 yani bence 6 7 8 de vücutta salgilanmisti 9.gun değer düştü kimyasal oldu muhtemelen başka bi sürü arkadaş vardı 5te görmeyip 6 7 de görenhem sen erken gebelik testi mı yaptırdın zaten çok erken yapmışsın bari ucuz testlerle canını sıkma bu arada eltimin 9.gü idrar testi negatif 10.gün kanda pozitif çıktı o yüzden canını sıkmak için çok erkendayanamadım test yaptım. Bugün transferin 5.günü. Yine tek çizgi. (( biliyordum olmayacağını
Yok kuzum sayılmıyor sen test gününü bekleyebilirsen bekle bekleyemezsen 7 ya da 8.gün erken gebelik testi yap☺☺transfer günü sayılmıyormuş sanırım? Eğer öyleyse benim 4.günüm bugün. Daha bu sabah havalı havalı test gününü bekliycem diyordum en iyisi biraz daha beklemek
Kiz 7. Günde bile anca çıkar çıkmayabilir hattatransfer günü sayılmıyormuş sanırım? Eğer öyleyse benim 4.günüm bugün. Daha bu sabah havalı havalı test gününü bekliycem diyordum en iyisi biraz daha beklemek
hay maşallah :)) bir an dellendim kendimi kıyafetlerimi giymiş bir şekilde ezcanede buldumCanım üzülme bence üzülmek için erken ben temmuzda tüp bebek yaptırdım 5.gun negatif 6.gün silik çizgi 7.gün silik çizgi 8.gün 3 test silik çizgiyi gördüm 9.9.gun çizgi yok oldu dayanamayıp kan verdim 5.71 yani bence 6 7 8 de vücutta salgilanmisti 9.gun değer düştü kimyasal oldu muhtemelen başka bi sürü arkadaş vardı 5te görmeyip 6 7 de görenhem sen erken gebelik testi mı yaptırdın zaten çok erken yapmışsın bari ucuz testlerle canını sıkma bu arada eltimin 9.gü idrar testi negatif 10.gün kanda pozitif çıktı o yüzden canını sıkmak için çok erken
Transfer günü sayılmıyortransfer günü sayılmıyormuş sanırım? Eğer öyleyse benim 4.günüm bugün. Daha bu sabah havalı havalı test gününü bekliycem diyordum en iyisi biraz daha beklemek
canımsınYok kuzum sayılmıyor sen test gününü bekleyebilirsen bekle bekleyemezsen 7 ya da 8.gün erken gebelik testi yap☺☺