- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
Aman dikkat et bu arada Farenjit oldum galiba öksürmekten ciğerlerim çıkacakBen daha yeni açtım akşam baya soğuktu temizlik derken her yeri açtım birde akıllı gibi
Battı balık yan gider ne yapalım.Ben daha yeni açtım akşam baya soğuktu temizlik derken her yeri açtım birde akıllı gibi
Ilac kullaniyorsan eğer o tedavin bitene kadar beklerler eğer kullanmıyorsan da mutlaka muayene ol ilaçlarını iç kendini toparlaAman dikkat et bu arada Farenjit oldum galiba öksürmekten ciğerlerim çıkacak
Loya-Kiana sen bilirsin bu durumda transfer yapılmaz dimi
inşallah geçer ya ufff mevsimsel mi stresmi bilmiyorum hiç
YaaaaaaAman dikkat et bu arada Farenjit oldum galiba öksürmekten ciğerlerim çıkacak
Loya-Kiana sen bilirsin bu durumda transfer yapılmaz dimi
inşallah geçer ya ufff mevsimsel mi stresmi bilmiyorum hiç
Kullanmıyorum bitkisel şeyler tükeyiyorum zencefil bitki çayı gibiIlac kullaniyorsan eğer o tedavin bitene kadar beklerler eğer kullanmıyorsan da mutlaka muayene ol ilaçlarını iç kendini toparla
Cunku transfer sürecinde ekstra başka hiçbir ilac içilmiyor bitki çayı bile yasaklanıyor
Yaaa hiç beklemeden git Dr a bence Allah korusun kötü bişey olmadanKullanmıyorum bitkisel şeyler tükeyiyorum zencefil bitki çayı gibi
birde boğaz pastili aldım ama geçmeyecek gibi dr gidebirilim yani ilerlemeden enfeksiyon gibi sararsa zor geçer.
Gitmedim ya bizim aile hekimi va onu aradım oda bana dedi gitme hastaneye ilaç da içme zaten çok içtin bu dr biraz değişik covid olduğumda hususi aradı içme sakın ilaçları dedi ilaç içmeden atlattım .Yaaaaaainşallah hemen atlatırsın ilaç kullanmaya başladın mı gittin demi dr'a
Öksürmekten kötü oldum ya ,Yaaa hiç beklemeden git Dr a bence Allah korusun kötü bişey olmadan
Go to the doktorÖksürmekten kötü oldum ya ,
gece kuru kuru kötü de oluyor.
I will goGo to the doktor
Suan benim ModEki Görüntüle 2950772
Babam olsa tanımam böyle bir durumda bu kadar hassas bir konuda aynen öyle düşünmeyene düşünmüceksinizBende bi kenara bıraktım ayıp olur mu yu zaten başımıza ne geldiyse ayıp olur lafından geldi ama onlar hiçte düşünmüyor ayıp olur mu diye
Kuzum bende zaten çok dillendirmekistemedim bu denemeyi bu yüzden sadece ailem ve eşimin ailesi biliyor yani sorunca yazma mecburiyeti oluştu hayır bide ben sana durduk yerde demiyorum ayyy benden şu kadar yumurta toplandı diye sen soruyorsun içinde art niyet olmasa bu cevabı vermezdi neyseki en iyi çözüm böyle insanları hayatımızdn çıkamak
ahhhhhhh ahhhKızlar az önce tekrar test yaptım. Çizgi biraz daha koyulaşmış
Dün ve bugünün testlerini ekliyorum
Amin cümlemiz için. En çok biz anne olmayı hakediyoruz. O kadar çok emek verdik, veriyoruz ki. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallahahhhhhhh ahhh
bizlere de nasip et rabim bak kaç kişi toplandı hayırlı haberler bekliyoruz
seni canııı gönülden tebrik ediyorum hayırlı evlatlar ihsan eylesin rabbim sağ sağlim sağlıklı bebişler olsun hepsi.
Amin inşallah sende fazla fazla dua et bizlere.Amin cümlemiz için. En çok biz anne olmayı hakediyoruz. O kadar çok emek verdik, veriyoruz ki. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah
Amin inşallah sende fazla fazla dua et bizlere.
Hamilelerin duası kabul olurmuş
tüm hamillere ulaşıp diyelim bize dua edin yazımı gören hamişler sizde lütfen
Hep ediyorum. İsimlerimizi bilmesek de kendim için her dua ettiğimde sizi de içine katıyorum.Amin inşallah sende fazla fazla dua et bizlere.
Hamilelerin duası kabul olurmuş
tüm hamillere ulaşıp diyelim bize dua edin yazımı gören hamişler sizde lütfen
Çok geçmiş olsunKullanmıyorum bitkisel şeyler tükeyiyorum zencefil bitki çayı gibi
birde boğaz pastili aldım ama geçmeyecek gibi dr gidebirilim yani ilerlemeden enfeksiyon gibi sararsa zor geçer.