Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Hic normal degil. Emin olabilirsin kompleksli insanlar genellikle boyle oluyor. Uzak durulmasi gereken tipler. Benim sorumlum boyleydi yuzun cok puruzsuz ama tabi cilt bakimi yapiyorsun normaldir birileri zayifsin ne guzel diye overlerdi arkadas ortaminda oda derdi ki sen hele bi cocuk yap 1 2 tane gorurum ben seni nasil kilo aliyorsun bu fizik kaliyormu. Bu sekilde fazlaca ornek var :) Yani boyle insanlar cok yipratiyor ve maalesef fazlaca var cevremizde ve bu tipler sir tutamiyor meraklidir. ( genelleme yaparak anlattim ama aslinda kendi icimi doktum yanlis anlasilmasin ) ben olsam hicbir asamadan bahsetmezdim

Kadının en büyük düşmanı yine kadın ya yazık…
Oyle erkeğin erkek arkadaşları da oluyor .

Ben olsam öyle yapardım oğlum ben olsa böyle olurdu sen niye onu öyle yaptın ki gibi oluyor onlarda da ....

Cinsiyeti yok bunun art niyet adı kim ne kadar nasiplendiyse ....

Eşim in vardi öyle bir arkadaşı adamın görevi motivasyon yok etmek ...
Simdi hayatımız da yok kafamız rahat ben zaten elerim insanlari hiç umursamam negatif enerji veriyorsa gule gule derim .

Kuzum düşününce aynen öyle madem iyi gelmeyeceksin niye hayatımda olasın zaten tanımıyorum da grupta gördümtanıdım bende gec e yatmadan bastım engeliafiyetler olsun valla senin dondurulmuş var dimi sanırım

Bende bi kenara bıraktım ayıp olur mu yu zaten başımıza ne geldiyse ayıp olur lafından geldi ama onlar hiçte düşünmüyor ayıp olur mu diye
Kuzum bende zaten çok dillendirmekistemedim bu denemeyi bu yüzden sadece ailem ve eşimin ailesi biliyor yani sorunca yazma mecburiyeti oluştu hayır bide ben sana durduk yerde demiyorum ayyy benden şu kadar yumurta toplandı diye sen soruyorsun içinde art niyet olmasa bu cevabı vermezdi neyseki en iyi çözüm böyle insanları hayatımızdn çıkamak

Gunaydin canım bence uzaklaş ki canını yakamasın rabbim bizlere boyle bi kader nasip etmis allahimin taktiri buda Ilayumut

ENgelle hemen

oyle biri görünce ben

Sil gitsin insanlar dengesiz beyin nöronlarına iltihap toplamış o kadının.
Hastalıklı beyinler nasıl çocuk yetiştirecekler çıldırıcam ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…