- 30 Haziran 2021
- 144
- 258
- 29
Hic normal degil. Emin olabilirsin kompleksli insanlar genellikle boyle oluyor. Uzak durulmasi gereken tipler. Benim sorumlum boyleydi yuzun cok puruzsuz ama tabi cilt bakimi yapiyorsun normaldir birileri zayifsin ne guzel diye overlerdi arkadas ortaminda oda derdi ki sen hele bi cocuk yap 1 2 tane gorurum ben seni nasil kilo aliyorsun bu fizik kaliyormu. Bu sekilde fazlaca ornek var :) Yani boyle insanlar cok yipratiyor ve maalesef fazlaca var cevremizde ve bu tipler sir tutamiyor meraklidir. ( genelleme yaparak anlattim ama aslinda kendi icimi doktum yanlis anlasilmasinKızlar biraz canım sıkkin ben mi canımı sıkmak için dert ediliyorum kendime insanlar mı patavatsız bilmiyorum yorumu size bırakiyorum bi arkadaşım var yani tüp bebek grubundan tanışmıştık ilk denemesinden kızı var yani bu yaz tanıştık kadınla temmuzda benim negatif olunca çok üzüldü sürekli yazdı vapsattan eylül de ben yine tedaviye başladım 20 yumurta toplandı 4 tane 5.gün embriyosu donduruldu geçen gün bana yazdı napouorsun tedaviye başladınmi diye ben başlayınca haber vermemistim evet dedim kaç yumurta toplandi vs diye sordu 20 dedim eee işte çok toplamayla olmuyor bende 1 2 tane çıkıyor ama ben hamile kalabiliyorum mesela dedi
Bu yazdığı normal mi yorum sizin
Oyle erkeğin erkek arkadaşları da oluyor .Kadının en büyük düşmanı yine kadın ya yazık…
Kuzum düşününce aynen öyle madem iyi gelmeyeceksin niye hayatımda olasın zaten tanımıyorum da grupta gördümtanıdım bende gec e yatmadan bastım engeliBen bana iyi gelmeyen insanların hediye ettiği eşyaları bile atıyorum tavsiye ederim.
Ben olsam çok detay vermem hatta hiç görüşmemIlayumut
Bu arada benimde 30 yumurtam vardi 15 i bırak 6. Günü 7.gune geldiler 8 i hala büyümeye devam ediyor 2sini kırdık yedik fazla diye asla hava atmak için demiyorum
Bende bi kenara bıraktım ayıp olur mu yu zaten başımıza ne geldiyse ayıp olur lafından geldi ama onlar hiçte düşünmüyor ayıp olur mu diyeValla hic nazik olamıcam bu konuda agzımı bozar daha da görüşmezdim ben ne kadsr hadsiz bu insanlar ya ayy saçlarım dikeldi böyle insanları hic bişey demeden direk engellemeli cıkarmalı ayıp olur mu diye düşünmeden hakediyolar cunku
Kuzum bende zaten çok dillendirmekistemedim bu denemeyi bu yüzden sadece ailem ve eşimin ailesi biliyor yani sorunca yazma mecburiyeti oluştu hayır bide ben sana durduk yerde demiyorum ayyy benden şu kadar yumurta toplandı diye sen soruyorsun içinde art niyet olmasa bu cevabı vermezdi neyseki en iyi çözüm böyle insanları hayatımızdn çıkamakHic normal degil. Emin olabilirsin kompleksli insanlar genellikle boyle oluyor. Uzak durulmasi gereken tipler. Benim sorumlum boyleydi yuzun cok puruzsuz ama tabi cilt bakimi yapiyorsun normaldir birileri zayifsin ne guzel diye overlerdi arkadas ortaminda oda derdi ki sen hele bi cocuk yap 1 2 tane gorurum ben seni nasil kilo aliyorsun bu fizik kaliyormu. Bu sekilde fazlaca ornek var :) Yani boyle insanlar cok yipratiyor ve maalesef fazlaca var cevremizde ve bu tipler sir tutamiyor meraklidir. ( genelleme yaparak anlattim ama aslinda kendi icimi doktum yanlis anlasilmasin) ben olsam hicbir asamadan bahsetmezdim
Gunaydin canım bence uzaklaş ki canını yakamasın rabbim bizlere boyle bi kader nasip etmis allahimin taktiri budaKızlar biraz canım sıkkin ben mi canımı sıkmak için dert ediliyorum kendime insanlar mı patavatsız bilmiyorum yorumu size bırakiyorum bi arkadaşım var yani tüp bebek grubundan tanışmıştık ilk denemesinden kızı var yani bu yaz tanıştık kadınla temmuzda benim negatif olunca çok üzüldü sürekli yazdı vapsattan eylül de ben yine tedaviye başladım 20 yumurta toplandı 4 tane 5.gün embriyosu donduruldu geçen gün bana yazdı napouorsun tedaviye başladınmi diye ben başlayınca haber vermemistim evet dedim kaç yumurta toplandi vs diye sordu 20 dedim eee işte çok toplamayla olmuyor bende 1 2 tane çıkıyor ama ben hamile kalabiliyorum mesela dedi
Evet ya aşirı sogukHayırlı cumalar dostum
Yine soğuk bir güne uyandık.
ENgelle hemenKızlar biraz canım sıkkin ben mi canımı sıkmak için dert ediliyorum kendime insanlar mı patavatsız bilmiyorum yorumu size bırakiyorum bi arkadaşım var yani tüp bebek grubundan tanışmıştık ilk denemesinden kızı var yani bu yaz tanıştık kadınla temmuzda benim negatif olunca çok üzüldü sürekli yazdı vapsattan eylül de ben yine tedaviye başladım 20 yumurta toplandı 4 tane 5.gün embriyosu donduruldu geçen gün bana yazdı napouorsun tedaviye başladınmi diye ben başlayınca haber vermemistim evet dedim kaç yumurta toplandi vs diye sordu 20 dedim eee işte çok toplamayla olmuyor bende 1 2 tane çıkıyor ama ben hamile kalabiliyorum mesela dedi
Ay kan beynime sıçradı ya
Hani vardır ya böyle ilk korunmasız ilişkide hamile kaldığını övünerek anlatan tipler o gibi aynı hayatinda tek yapabildiği şey hamile kalabilmek olanların sergilediği tavır işte çokta şey yapmamak lazım..
Yoluveresin geliyor dimioyle biri görünce ben
Hemde böyle tatlı tatlıYoluveresin geliyor dimi
Hemde böyle tatlı tatlı
Aynen doğalgazı açtık bakalım ay sonu ne olacakHayırlı cumalar dostum
Yine soğuk bir güne uyandık.
Sil gitsin insanlar dengesiz beyin nöronlarına iltihap toplamış o kadının.Kızlar biraz canım sıkkin ben mi canımı sıkmak için dert ediliyorum kendime insanlar mı patavatsız bilmiyorum yorumu size bırakiyorum bi arkadaşım var yani tüp bebek grubundan tanışmıştık ilk denemesinden kızı var yani bu yaz tanıştık kadınla temmuzda benim negatif olunca çok üzüldü sürekli yazdı vapsattan eylül de ben yine tedaviye başladım 20 yumurta toplandı 4 tane 5.gün embriyosu donduruldu geçen gün bana yazdı napouorsun tedaviye başladınmi diye ben başlayınca haber vermemistim evet dedim kaç yumurta toplandi vs diye sordu 20 dedim eee işte çok toplamayla olmuyor bende 1 2 tane çıkıyor ama ben hamile kalabiliyorum mesela dedi
Biz bayadır açıktık yaaaaaaaaaAynen doğalgazı açtık bakalım ay sonu ne olacakherşey ateş pası olmuş resmen yaaa ben şok
Ben daha yeni açtım akşam baya soğuktu temizlik derken her yeri açtım birde akıllı gibiBiz bayadır açıktık yaaaaaaaaa
Sıfırı bol bir fatura gelir bekliyorum.