- 21 Ocak 2021
- 4.398
- 6.382
Evet ben de 5 kasım da transfer oldum. 18.45’teSende 5 inde transfer olmustun dimi yanlis hatirlamiyorsam ama idrarla pozitifi gordun dimi
Bi hafta içinde olmuştum benKızlar bende bişey sorucam negatif olanlar ilaçları kestikten kaç gün sonra regl oldunuz?benm dün lekelenmem oldu sonra kesildi bugün de sabah parça düşürdüm bidaha da gelmedi var mı bilgisi olan?
Evet benden istenen de pembe kalemle çizilmişti.gokkusaginadusenbukalemun Opecert
Şişli memorialin ön görüşme sonrası benden(pembe kalemle çizilmiş olan) eşimden istediği (sarı kalemle çizilmiş olan) testler. Eşimin sperm sayısı çok düşük olduğu için istenmişti kromozom analizi.
Bende daha hiç bisey yok gelen giden ptesi sabah da vurmuşum igne yi sonuc çıkmamıştıKızlar bende bişey sorucam negatif olanlar ilaçları kestikten kaç gün sonra regl oldunuz?benm dün lekelenmem oldu sonra kesildi bugün de sabah parça düşürdüm bidaha da gelmedi var mı bilgisi olan?
Çok teşekkür ederimgokkusaginadusenbukalemun Opecert
Şişli memorialin ön görüşme sonrası benden(pembe kalemle çizilmiş olan) eşimden istediği (sarı kalemle çizilmiş olan) testler. Eşimin sperm sayısı çok düşük olduğu için istenmişti kromozom analizi.
Ben dünden itibaren hic ilaç almadım normalde regl günüm de dündü ama bir geliyo bir gelmiyoBende daha hiç bisey yok gelen giden ptesi sabah da vurmuşum igne yi sonuc çıkmamıştı
O zaman daha erken senin 1 hafta içinde diyorlar adet günün diye bekleme döngü değişir bu ayBen dünden itibaren hic ilaç almadım normalde regl günüm de dündü ama bir geliyo bir gelmiyo
Hangi hastane acabaÖzel bana 25 milyar çıkardı herşey dahil dedim napıyosunuz da bu kadar para hatta @efsunn210102 gittiği hastanede benim abim çalılıyordu şimdi davalık oldular o hastane sadece para tuzağı neymiş hep ünlüler geliyormuş uygunmuş gecen sene mi ne meme kanseri teşfiki için bölüm oluşturdular Gülben Ergen geldi ama fiyasko başka birşey değil doktor için bişey diyemem ama oradan çıkan abmin hanimi orda normal ilaçlarla hamile kaldı orada doğum yaptı geceliği 500 600 orada çalışıyor olmasına rağmen
Yeni Yüzyıl Üniversitesi Özel Gaziosmanpaşa HastanesiHangi hastane acaba
Kuzum seni cok iyi anliyorum ama nolur bu kadar eziyet etme kendine lütfen metametli ol kendini toparla sen kendi kendinin doktoru ol nolur o kadar kasma saliverme kendini evet çok zor evet çok büyük hayal kırıklığı ama inan dünyanın sonu değil rabbim hiç ummadığın yerden açar çiçekleriEvde iki gözüm iki çeşme ağlıyorum
Evet ne yazık ki olabiliyor benimde esiminde genetik testimiz temizdk ama bebeğimi kromozom bozukluğundan kaybettkmçok uzun ya anne baba da genetik olarak sıkıntı cıkamzsa embriyo yine de bozuk olabilir mi ki ya ?
Valla patavatsızlık az kalır bunun yanında. Böyle insanlar başkalarının mutsuzluğundan besleniyorlar. Allah vicdan, merhamet versin.Kızlar biraz canım sıkkin ben mi canımı sıkmak için dert ediliyorum kendime insanlar mı patavatsız bilmiyorum yorumu size bırakiyorum bi arkadaşım var yani tüp bebek grubundan tanışmıştık ilk denemesinden kızı var yani bu yaz tanıştık kadınla temmuzda benim negatif olunca çok üzüldü sürekli yazdı vapsattan eylül de ben yine tedaviye başladım 20 yumurta toplandı 4 tane 5.gün embriyosu donduruldu geçen gün bana yazdı napouorsun tedaviye başladınmi diye ben başlayınca haber vermemistim evet dedim kaç yumurta toplandi vs diye sordu 20 dedim eee işte çok toplamayla olmuyor bende 1 2 tane çıkıyor ama ben hamile kalabiliyorum mesela dedi
Bu yazdığı normal mi yorum sizin
Adres verKızlar biraz canım sıkkin ben mi canımı sıkmak için dert ediliyorum kendime insanlar mı patavatsız bilmiyorum yorumu size bırakiyorum bi arkadaşım var yani tüp bebek grubundan tanışmıştık ilk denemesinden kızı var yani bu yaz tanıştık kadınla temmuzda benim negatif olunca çok üzüldü sürekli yazdı vapsattan eylül de ben yine tedaviye başladım 20 yumurta toplandı 4 tane 5.gün embriyosu donduruldu geçen gün bana yazdı napouorsun tedaviye başladınmi diye ben başlayınca haber vermemistim evet dedim kaç yumurta toplandi vs diye sordu 20 dedim eee işte çok toplamayla olmuyor bende 1 2 tane çıkıyor ama ben hamile kalabiliyorum mesela dedi
Valla hic nazik olamıcam bu konuda agzımı bozar daha da görüşmezdim ben ne kadsr hadsiz bu insanlar ya ayy saçlarım dikeldi böyle insanları hic bişey demeden direk engellemeli cıkarmalı ayıp olur mu diye düşünmeden hakediyolar cunkuKızlar biraz canım sıkkin ben mi canımı sıkmak için dert ediliyorum kendime insanlar mı patavatsız bilmiyorum yorumu size bırakiyorum bi arkadaşım var yani tüp bebek grubundan tanışmıştık ilk denemesinden kızı var yani bu yaz tanıştık kadınla temmuzda benim negatif olunca çok üzüldü sürekli yazdı vapsattan eylül de ben yine tedaviye başladım 20 yumurta toplandı 4 tane 5.gün embriyosu donduruldu geçen gün bana yazdı napouorsun tedaviye başladınmi diye ben başlayınca haber vermemistim evet dedim kaç yumurta toplandi vs diye sordu 20 dedim eee işte çok toplamayla olmuyor bende 1 2 tane çıkıyor ama ben hamile kalabiliyorum mesela dedi