Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

gokkusaginadusenbukalemun Opecert

Şişli memorialin ön görüşme sonrası benden(pembe kalemle çizilmiş olan) eşimden istediği (sarı kalemle çizilmiş olan) testler. Eşimin sperm sayısı çok düşük olduğu için istenmişti kromozom analizi.

Eklentiler

• 2F4EE9D8-1997-4BFE-92F7-61E879FE03DB.jpeg
    124,9 KB · Görüntüleme: 37
  • 79B8EF75-6FFB-4375-A928-0D4D25729A9B.jpeg
    103,3 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar bende bişey sorucam negatif olanlar ilaçları kestikten kaç gün sonra regl oldunuz?benm dün lekelenmem oldu sonra kesildi bugün de sabah parça düşürdüm bidaha da gelmedi var mı bilgisi olan?
Bende daha hiç bisey yok gelen giden ptesi sabah da vurmuşum igne yi sonuc çıkmamıştı

Hangi hastane acaba

Kızlar biraz canım sıkkin ben mi canımı sıkmak için dert ediliyorum kendime insanlar mı patavatsız bilmiyorum yorumu size bırakiyorum bi arkadaşım var yani tüp bebek grubundan tanışmıştık ilk denemesinden kızı var yani bu yaz tanıştık kadınla temmuzda benim negatif olunca çok üzüldü sürekli yazdı vapsattan eylül de ben yine tedaviye başladım 20 yumurta toplandı 4 tane 5.gün embriyosu donduruldu geçen gün bana yazdı napouorsun tedaviye başladınmi diye ben başlayınca haber vermemistim evet dedim kaç yumurta toplandi vs diye sordu 20 dedim eee işte çok toplamayla olmuyor bende 1 2 tane çıkıyor ama ben hamile kalabiliyorum mesela dedi
Bu yazdığı normal mi yorum sizin

ben 10 tane erken gebelik testi siparişi yapıp stok yapmış olabilirim

Evde iki gözüm iki çeşme ağlıyorum
Kuzum seni cok iyi anliyorum ama nolur bu kadar eziyet etme kendine lütfen metametli ol kendini toparla sen kendi kendinin doktoru ol nolur o kadar kasma saliverme kendini evet çok zor evet çok büyük hayal kırıklığı ama inan dünyanın sonu değil rabbim hiç ummadığın yerden açar çiçekleri her negatif bir yıkım ama inan olup kaybetmek çok daha zor 5 kere negatif görüp 1 kere de bebeğimi kaybettim inan hiçbir negatif o yıkımın yanından bile geçemez rabbim inşallah tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün toparla kendini duştüysek elbette rabbim kalkacak gücü verecektir çıkmadık candan umut kesilmez bak her negatifte daha da güçlenerek kalktım ve şu an 7.denemeyi yaptırıyorum bizi öldürmeyen acı daha da güćlendirur ancak öyle kalkabilirizbunun altından dualarım seeninle canım allahım seninde hepimizin de yüzünü guldursun inşallah

çok uzun ya anne baba da genetik olarak sıkıntı cıkamzsa embriyo yine de bozuk olabilir mi ki ya ?
Evet ne yazık ki olabiliyor benimde esiminde genetik testimiz temizdk ama bebeğimi kromozom bozukluğundan kaybettkm

Valla patavatsızlık az kalır bunun yanında. Böyle insanlar başkalarının mutsuzluğundan besleniyorlar. Allah vicdan, merhamet versin.

Adres ver

Ben bana iyi gelmeyen insanların hediye ettiği eşyaları bile atıyorum tavsiye ederim.

Ben olsam çok detay vermem hatta hiç görüşmem Ilayumut

Bu arada benimde 30 yumurtam vardi 15 i bırak 6. Günü 7.gune geldiler 8 i hala büyümeye devam ediyor 2sini kırdık yedik fazla diye asla hava atmak için demiyorum

Valla hic nazik olamıcam bu konuda agzımı bozar daha da görüşmezdim ben ne kadsr hadsiz bu insanlar ya ayy saçlarım dikeldi böyle insanları hic bişey demeden direk engellemeli cıkarmalı ayıp olur mu diye düşünmeden hakediyolar cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…