- 30 Haziran 2021
- 144
- 258
- 29
Hic normal degil. Emin olabilirsin kompleksli insanlar genellikle boyle oluyor. Uzak durulmasi gereken tipler. Benim sorumlum boyleydi yuzun cok puruzsuz ama tabi cilt bakimi yapiyorsun normaldir birileri zayifsin ne guzel diye overlerdi arkadas ortaminda oda derdi ki sen hele bi cocuk yap 1 2 tane gorurum ben seni nasil kilo aliyorsun bu fizik kaliyormu. Bu sekilde fazlaca ornek var :) Yani boyle insanlar cok yipratiyor ve maalesef fazlaca var cevremizde ve bu tipler sir tutamiyor meraklidir. ( genelleme yaparak anlattim ama aslinda kendi icimi doktum yanlis anlasilmasin ) ben olsam hicbir asamadan bahsetmezdimKızlar biraz canım sıkkin ben mi canımı sıkmak için dert ediliyorum kendime insanlar mı patavatsız bilmiyorum yorumu size bırakiyorum bi arkadaşım var yani tüp bebek grubundan tanışmıştık ilk denemesinden kızı var yani bu yaz tanıştık kadınla temmuzda benim negatif olunca çok üzüldü sürekli yazdı vapsattan eylül de ben yine tedaviye başladım 20 yumurta toplandı 4 tane 5.gün embriyosu donduruldu geçen gün bana yazdı napouorsun tedaviye başladınmi diye ben başlayınca haber vermemistim evet dedim kaç yumurta toplandi vs diye sordu 20 dedim eee işte çok toplamayla olmuyor bende 1 2 tane çıkıyor ama ben hamile kalabiliyorum mesela dedi
Bu yazdığı normal mi yorum sizin