Ayy pardon ya en çok anne olmayı sevdim kullanıcı ile karistirdim
Ben de 31 yaşındayım. Benim de doktorum umut ve Yücel hocaydı.Yaş 31 soner hocayla başladım suan umut yapıyor takibimi ama benden hic istenmedi acaba sizn farklı bir konu vardı da ondan mı istendi
Sorun değilAyy pardon ya en çok anne olmayı sevdim kullanıcı ile karistirdim
Senin doktor kim? Bir de yaş ilk denemeyse yaş da kücüktürBenim tüplerimin ikisininde hidrosalpinksli. Yani şişmiş ve içi enfeksiyonlu. Ameliyat olup aldırdım ikisini de. O yüzden tüp bebeğe başladım. Temmuzda başladı tedavim. Ancak bu ay transfer edilebildi.
Bunları Sultangazi Haseki de mi yaptırdınHepsini hatırlamıyorum ama mesela bunlar istenmişti.
Şişli memorialde istendi.Bunları Sultangazi Haseki de mi yaptırdın
Çıldırıcam o testi bulup bana atarsanız ctes umutla görüşmem var göstericem bizden nedn istenmedi diye belki genetikten tutmadı benm embriyom boşuna ameliyat edicekler beniBen de 31 yaşındayım. Benim de doktorum umut ve Yücel hocaydı.
Kağıdı aradım bulamadım. Şişli memorialde tedavi görenler grubuna yazdım. Vardır birilerinde muhtemelen.Çıldırıcam o testi bulup bana atarsanız ctes umutla görüşmem var göstericem bizden nedn istenmedi diye belki genetikten tutmadı benm embriyom boşuna ameliyat edicekler beni
Heee oradan istendi siz haseki de yaptırdınızŞişli memorialde istendi.
Ameliyat olmA sebebin için ne dedilerÇıldırıcam o testi bulup bana atarsanız ctes umutla görüşmem var göstericem bizden nedn istenmedi diye belki genetikten tutmadı benm embriyom boşuna ameliyat edicekler beni
Böyle saçma bir uygulama oluyor işte güven sarsıcı bu durum nefret ediyorum herkese aynı prosedür tabiki de değil ama sebep aynı genetik sıkıntı iki adayda da yok ikisinin de yaşı genc birinden iste birinden isteme ben de temmuzda başladım işin komiğiKağıdı aradım bulamadım. Şişli memorialde tedavi görenler grubuna yazdım. Vardır birilerinde muhtemelen.
Şişli memorial bu testleri yaptırmamı istedi. eşim Bağcılar eğitim araştırma hastanesinde doktor. Oradaki genetik doktorundan rica etti. O da testleri yaptı. Yani testleri Bağcılar eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım.Heee oradan istendi siz haseki de yaptırdınız
Sol tüpte hasar çıktı hsg de geçirmiş olduğun operasyondan dolayı fimbral fimozis ampuller ektazi diye bişeyAmeliyat olmA sebebin için ne dediler
ama bunla genetik testlerin bağlantısını kuramadımSol tüpte hasar çıktı hsg de geçirmiş olduğun operasyondan dolayı fimbral fimozis ampuller ektazi diye bişey
Tüplerin hasarlıysa ve içinde sıvı varsa bu embriyon sağlıklı bile olsa tutunmasını engelliyor. O yüzden ben her iki tüpümü de aldırdım, sonra transfer oldum. O yüzden bu kadar aksadı transfer süreciSol tüpte hasar çıktı hsg de geçirmiş olduğun operasyondan dolayı fimbral fimozis ampuller ektazi diye bişey
Tüpte sıvı birikimi yok bende tüpün ucu yamuk sadece o yüzden ameliyat edilse de edilmese de tutma ihtimali 70lerdr dediler 1.kalite embriyo tutmadı belki bilmediğm genetik rahatsızlığm var transfer sonrası sadece lutinus fitil ve progestan kullandm benm rahim normalden daha kalın ona bile bakılmadan direk transfer edildiama bunla genetik testlerin bağlantısını kuramadım
Neden boşuna mı ameliyat olucam dedin
Bunu elbette ki biliyorum benm durumum öyle değil sıvı yok icinde kaldı ki sebep o veya değil bu süreçte sizden istenen testkerin orda bu tedaviyi görecek herkesten istebmesi gerekirdi neye göre yaptırıldu anlamıyorm umarım kağıdı bulursunz da ctesi sorucam umut mu istedi testi yücel miTüplerin hasarlıysa ve içinde sıvı varsa bu embriyon sağlıklı bile olsa tutunmasını engelliyor. O yüzden ben her iki tüpümü de aldırdım, sonra transfer oldum. O yüzden bu kadar aksadı transfer süreci
Ameliyat olmazsan tutmaz dememişlerTüpte sıvı birikimi yok bende tüpün ucu yamuk sadece o yüzden ameliyat edilse de edilmese de tutma ihtimali 70lerdr dediler 1.kalite embriyo tutmadı belki bilmediğm genetik rahatsızlığm var transfer sonrası sadece lutinus fitil ve progestan kullandm benm rahim normalden daha kalın ona bile bakılmadan direk transfer edildi
Eğer kromozomal bir bozukluk yoksa (45xx) gibi (bu da çok düşük bir ihtimal) zaten şu an yapacakları bir şey yok. Sadece pıhtılaşma sorunun varsa embriyo tutunduktan sonra kan sulandırıcı ilaç kullanıyorsun.Tüpte sıvı birikimi yok bende tüpün ucu yamuk sadece o yüzden ameliyat edilse de edilmese de tutma ihtimali 70lerdr dediler 1.kalite embriyo tutmadı belki bilmediğm genetik rahatsızlığm var transfer sonrası sadece lutinus fitil ve progestan kullandm benm rahim normalden daha kalın ona bile bakılmadan direk transfer edildi
Aynen öyle kaldı ki pgt diyince bile gerek yok diyolar bırakın onu bizden istenmedi genetik test bu genetik testin ben sadece oluşup devam etmeyen gebelikler sonrası istendiğinş ya da ileri yaş durumunda istendiğini düşünüyodum ama değilmşAmeliyat olmazsan tutmaz dememişler
Ameliyat için sen ne düşünüyorsun peki ben olsam olmazdım ikiside şartları eşit ol olma yüzde 70 ise gerekte yok derdim ben bu durumda olsam
Sen sor tabii simdi anladım demek istediğini
Neden buda bana söylenmedi ihtimaller arasına dahil edilmedi diyorsun
Gen taramasıni hatırlat bencede