- 21 Ocak 2021
- 4.398
- 6.382
. ABunu elbette ki biliyorum benm durumum öyle değil sıvı yok icinde kaldı ki sebep o veya değil bu süreçte sizden istenen testkerin orda bu tedaviyi görecek herkesten istebmesi gerekirdi neye göre yaptırıldu anlamıyorm umarım kağıdı bulursunz da ctesi sorucam umut mu istedi testi yücel mi
Benden 2.deneme için istenenlerAynen öyle kaldı ki pgt diyince bile gerek yok diyolar bırakın onu bizden istenmedi genetik test bu genetik testin ben sadece oluşup devam etmeyen gebelikler sonrası istendiğinş ya da ileri yaş durumunda istendiğini düşünüyodum ama değ
Verdiği kağıt bu değil ama aynen bu testleri yaptırdım ben.
O yüzden havuz yaptırdım ben 2 defa o iğneleri yedim bir tanesini ameliyt olmadan transfer edelim diye ama dün aradıgında doktor tüpten ameliyat olmanz gerek dedi hani madem tutmadı edelim tutar ozaman diye kromozomal bozuklugm olabilr ben dogustan böbrek hastasıydım bunu da biliyorlar ona rağmen istenmedi cok ikginc yaAmeliyat olmazsan tutmaz dememişler
Ameliyat için sen ne düşünüyorsun peki ben olsam olmazdım ikiside şartları eşit ol olma yüzde 70 ise gerekte yok derdim ben bu durumda olsam
Sen sor tabii simdi anladım demek istediğini
Neden buda bana söylenmedi ihtimaller arasına dahil edilmedi diyorsun
Gen taramasıni hatırlat bencede
Yakin zamanda gidecekmissin zatenO yüzden havuz yaptırdım ben 2 defa o iğneleri yedim bir tanesini ameliyt olmadan transfer edelim diye ama dün aradıgında doktor tüpten ameliyat olmanz gerek dedi hani madem tutmadı edelim tutar ozaman diye kromozomal bozuklugm olabilr ben dogustan böbrek hastasıydım bunu da biliyorlar ona rağmen istenmedi cok ikginc ya
Ben hepsini biriktirip tıbbi atiga gönderiyorum11 yil tup bebek deneyen anne ignelerini atmamis ve bebegiyle cekmis
Ağlarım ama ben11 yil tup bebek deneyen anne ignelerini atmamis ve bebegiyle cekmis
Hiç sorma ya Allah razı olsun iyi ki varsınız evet ne kadar saçma öyle olmasa ne derlerse onu yapıcaktık belki bişey cıkmcak bilemem ama istenmemesi saçma bir de 2 ay bekleme süresi şaka gibiYakin zamanda gidecekmissin zaten
Demek sana lazımmış konu açıldı baksana
En azindan bilgi sahibi olmuş oldu yeni bir yol açılır belki daha ameliyat olmadın sonuçta
Bakalim ne dicekler sana
Sakinim de işte mide bulandırıcı yok ben ilk görüşmeyi sonerle yaptım onun istemesi gerekirdi istemedi semra hoca genetik olmadı mı zaten göremiyorsun onu umut hocaya sorucam neden diye ne cevap vericek merak ediyorumUmut hoca istedi. Ama sakin ol. Yani belki vardır bir bildiği. Bilemiyorum ki.
. A
Evet. Embriyoların hepsine pgt yapıyorlar canım.kromozom testi kötü gelirse ne yapıyorlargokkusaginadusenbukalemun bilgin var mı
OlmadıArkadaşlar birşey sorucam listedeki pozitif olanlar herkes yerlesme kanaması oldumu acaba
Bende de olmadı henüz. Gerçi ben sadece idrar testi yaptım ve 6. gibi nüm henüzArkadaşlar birşey sorucam listedeki pozitif olanlar herkes yerlesme kanaması oldumu acaba
Ama testte pozitifi gördün dimiOlmadı
Sende 5 inde transfer olmustun dimi yanlis hatirlamiyorsam ama idrarla pozitifi gordun dimiBende de olmadı henüz. Gerçi ben sadece idrar testi yaptım ve 6. gibi nüm henüz
Evet canımAma testte pozitifi gördün dimi