- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Oooooooooooo bu günlerde özel istek yapıyorum bende hadi hayırlısı bakalım.Bugün özel istek var beyimiz den kıymalı dolma istiyormuş
Benim ilk transferimde pozitifi gördük 10.haftada kalp atışı durdu düşük yaptırıldım.neden olduğunu öğrenmek için genetik test istediler eşimle benden tedavi gördüğüm yerde yaptırdım testi.doktrumun dediğine göre eğer test sonucumuzda bi sıkıntı çıksaydı dondurulmuş olan embriyolarıma tek tek bakılıcaktı.test temiz çıktığı için gerek görmedi ikinci transferi yaptık şimdi bekliyoruz sonucuBak orda işin rengi değişir cunku ben de şişli memorial da tedavi görüyorum ve benden hiç kimse böyle bir test talebinde bulunmadı bana kurulan cumle sizde gebelik oluşmadığı icin gerek yok oldu
Bakalim benim sonuçlar nolcakBenim ilk transferimde pozitifi gördük 10.haftada kalp atışı durdu düşük yaptırıldım.neden olduğunu öğrenmek için genetik test istediler eşimle benden tedavi gördüğüm yerde yaptırdım testi.doktrumun dediğine göre eğer test sonucumuzda bi sıkıntı çıksaydı dondurulmuş olan embriyolarıma tek tek bakılıcaktı.test temiz çıktığı için gerek görmedi ikinci transferi yaptık şimdi bekliyoruz sonucu
Yok neden küseyim ki
E gül diye yaptım beğeni attın mesajaYok neden küseyim ki
Bir şey yapmıyorlar. Eğer kan tahlili ile yapılan genetik testlerde pıhtılaşma falan yoksa kan sulandırıcı kullanmıyorsunuz. Varsa gebelik başlar başlamaz kan sulandırıcı kullanmaya başlıyorsunuz.diyelim ki testler temiz çıktı sonra ne yapıyoralr peki ?
Canımsın yemek hazırlama derdine düştüm eşim bazen erken bazen geç geliyo eveE gül diye yaptım beğeni attın mesaja
Yav hayır istenmedi hepatit taşıyıcılığı standart hormon testleri o kadar genetik test istenmedi sorucam ctesi gittiğimde yazabilirmisinz bana testletn isimlerini biliyorsanızSizden de istemişlerdir. Biz biraz karıştırdık konuyu. Embriyolara genetik test istenmesi ile sizden kan tahlili ile yapılan genetik testi karıştırdık. Sizden de kan tahlili ile genetik testler istemişlerdir muhakkak.
Hayır benden istenmediIlk bir suru test yapıyoruz ya orada karışıktirdik biz konuyu
Senden de istendi mutlaka.
Coraspin kullandın mı veya kan sulandirici başka bisey
Halkımızda hayırlısı olsun .Bir şey yapmıyorlar. Eğer kan tahlili ile yapılan genetik testlerde pıhtılaşma falan yoksa kan sulandırıcı kullanmıyorsunuz. Varsa gebelik başlar başlamaz kan sulandırıcı kullanmaya başlıyorsunuz.
Testler temiz çıkmasına rağmen üst üste negatif sonuç alırsanız bu kez oluşan embriyolara pgt(genetik tarama) yapılıyor ve sağlıklı gelen embriyolar transfer ediliyor. Pgt’li embriyoların tutunma olasılığı daha yüksektir. Pgt ile kromozomal bozukluğu olan embriyolar eleniyor.
Tutunamayan embriyolar ya da düşük ile sonuçlanan embriyolar genellikle sağlıksız, kromozomal bozukluğu olan embriyolar. Yani bu gebeliklerin devam etmesi de bir yerde kötü. Allah kimseyi evladıyla sınamasın ama hasta çocuk ebeveyni olmak maddi manevi çok büyük bir zorluk. O yüzden embriyo tutunmamışsa bir yerde şükretmek gerekiyor. Her şerrin içinde bir hayır vardır neticesinde.
Genetik değil istenenlerHayır benden istenmedi
Ilk istenilen testleri aticam sanaHayır benden istenmedi
Hepsini hatırlamıyorum ama mesela bunlar istenmişti.Yav hayır istenmedi hepatit taşıyıcılığı standart hormon testleri o kadar genetik test istenmedi sorucam ctesi gittiğimde yazabilirmisinz bana testletn isimlerini biliyorsanız
Benden isteneni ilettim başka da hiç bişey istenmediMerhaba, Tup Bebek Merkezi'mizde gerceklesecek randevunuza iliskin yaninizda bulundurmaniz gereken tetkikler Kadin icin: TSH, Serbest T4, Prolaktin,Tam Kan Sayimi, Rubella IGG, AMH. Erkek ve Kadin icin: Kan grubu, HbsAg, Anti HBS, Anti HCV, Anti HIV 1/2 ayrica varsa Rahim Filminizi (HSG) de getiriniz. Esinizin sperm tetkikinin merkezimizde yapilmasi gerekmektedir, randevu gunu tam 4 GUNLUK cinsel perhiz ile gelmesi onemle rica olunur. Varsa, gecirmis oldugunuz ameliyatlarin ve daha once yapilmis tup bebek tedavilerinizin raporlarini da yaninizda getiriniz.
Yav hayır istenmedi hepatit taşıyıcılığı standart hormon testleri o kadar genetik test istenmedi sorucam ctesi gittiğimde yazabilirmisinz bana testletn isimlerini biliyorsanız