- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak orda işin rengi değişir cunku ben de şişli memorial da tedavi görüyorum ve benden hiç kimse böyle bir test talebinde bulunmadı bana kurulan cumle sizde gebelik oluşmadığı icin gerek yok olduEee peki kan pıhtılaşması varsa ve gebelik sırasında kullanacağın iğne ile sağlıklı bir gebelik geçirebilecekken, bu testler istenmediğinde embriyo tutunsa bile gebelik sağlıklı ilerlemiyor ve fetüsün kalbi duruyor. Bilmiyorum bana sonradan istemeleri mantıksız geliyor.
Ben Şişli memorialde tedavi görüyorum. Orda pıhtılaşma testlerini direk istediler. Ben burda öğrendiklerinden yola çıkarak da ne olur ne olmaz diye tahlilleri yaptırdığım hastanede kromozom testi de istedim.
Aksam hastaneyi patlatacak durdurun Opecert iBak orda işin rengi değişir cunku ben de şişli memorial da tedavi görüyorum ve benden hiç kimse böyle bir test talebinde bulunmadı bana kurulan cumle sizde gebelik oluşmadığı icin gerek yok oldu
Ben çok seviyorum çalışmaya 2019 bıraktım işi ama tam adapte olamıyorum eve çok gezen tip değilim sanırım ondanOtur kız oturduğun yerde amannn iyi si iyi kötüsü de kötü bah saat kaç anca sosyalleştim.
Ben demiştim fecii geçmiş kitlendi diyeaman allahım yaaaaa o kada konuşmuşsunuz ki okuduklarımı okdudum valal arada kaçan da oldu ksuura bakmayın artık
Zahmet olcak amaTemizlik bitti bari kalkayım da yemek yapayım
Ilk bir suru test yapıyoruz ya orada karışıktirdik biz konuyuBak orda işin rengi değişir cunku ben de şişli memorial da tedavi görüyorum ve benden hiç kimse böyle bir test talebinde bulunmadı bana kurulan cumle sizde gebelik oluşmadığı icin gerek yok oldu
Birde soruyorsun aksama ne yapsamAy heraksam ne yapsam derdi gicik ediyor insani
Aynen evde olan benim ama eşimi arayıp diyorum ne istiyorsun yemek ona göre yapayım ?Ay heraksam ne yapsam derdi gicik ediyor insani
Bu saatte ne yemeği anacım söyle dışarıdanTemizlik bitti bari kalkayım da yemek yapayım
Sizden de istemişlerdir. Biz biraz karıştırdık konuyu. Embriyolara genetik test istenmesi ile sizden kan tahlili ile yapılan genetik testi karıştırdık. Sizden de kan tahlili ile genetik testler istemişlerdir muhakkak.Bak orda işin rengi değişir cunku ben de şişli memorial da tedavi görüyorum ve benden hiç kimse böyle bir test talebinde bulunmadı bana kurulan cumle sizde gebelik oluşmadığı icin gerek yok oldu
Bende sabahtan yaporoo aksama kadar dinleniyor tadi oturuyor aksama yiyecek kadar isitiyoro gerisi dolaba koyoroooBu saatte ne yemeği anacım söyle dışarıdan
trendyol indirimlerini takip et cuzdan harcaması yapınca da birkiyor efsane oluyor
kır 2 yumurta 2 nize yeter
ben akşamdan 2 günlük yapıyorum yemeğimiiiii
kızartma yap gitsinAynen evde olan benim ama eşimi arayıp diyorum ne istiyorsun yemek ona göre yapayım ?
Aldığım cevap
-sen bilirsin
-canın ne isterse
-hafif birşeyler olsun
Allah'ım sana geliyorum
Ancak bu kadar özetlenebilir diSizden de istemişlerdir. Biz biraz karıştırdık konuyu. Embriyolara genetik test istenmesi ile sizden kan tahlili ile yapılan genetik testi karıştırdık. Sizden de kan tahlili ile genetik testler istemişlerdir muhakkak.
Çok mantıklı bende aynı senin gibiyim çorbayı 3 gün içeriz ama günlük yemek pişmez maalesef yetişemiyorum eğer akşam eve gelip yemek yaparsam 9 da yeriz yemeği.Bende sabahtan yaporoo aksama kadar dinleniyor tadi oturuyor aksama yiyecek kadar isitiyoro gerisi dolaba koyorooo
Ahhhh aahhhh çalışıyorken ben öyleydim akşam hazırlar ertesi günede bırakırdım ama şimdi 7 24 evde olunca günlük yemek mecbur olması şart yoksa üffff laf laf laf niye yemek yokBu saatte ne yemeği anacım söyle dışarıdan
trendyol indirimlerini takip et cuzdan harcaması yapınca da birkiyor efsane oluyor
kır 2 yumurta 2 nize yeter
ben akşamdan 2 günlük yapıyorum yemeğimiiiii
diyelim ki testler temiz çıktı sonra ne yapıyoralr peki ?Sizden de istemişlerdir. Biz biraz karıştırdık konuyu. Embriyolara genetik test istenmesi ile sizden kan tahlili ile yapılan genetik testi karıştırdık. Sizden de kan tahlili ile genetik testler istemişlerdir muhakkak.
Biraz daha bekle yaticaz zaten yarın yaparsın çok şey yapma yaniAhhhh aahhhh çalışıyorken ben öyleydim akşam hazırlar ertesi günede bırakırdım ama şimdi 7 24 evde olunca günlük yemek mecbur olması şart yoksa üffff laf laf laf niye yemek yok
Amannnn olmasa ne olacak canım rolleri değişin se işe git o evde kalsın her gün yemek remizlik işini yapsın aynını diyecek mi bakalım :-dAhhhh aahhhh çalışıyorken ben öyleydim akşam hazırlar ertesi günede bırakırdım ama şimdi 7 24 evde olunca günlük yemek mecbur olması şart yoksa üffff laf laf laf niye yemek yok