Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Benden isteneni ilettim başka da hiç bişey istenmedi
Bu öngörüşmeye gittiğinde istenilen testler. Sonra başka bir kağıt daha veriyorlardı. Başka testler vardı orda. Trombofili paneli, faktör 1,2, protein s, protein C falan vardı. Pembe fosforlu kalemle çizmişlerdi istenilen testleri 😂

Opecert Opecert

Tam kan sayımı
B 12
Vitamin d3
Rubella igg
Tsh
Serbest t3 - t4
Glukoz aclik
Hemoglobin A1c
Prolaktin
Hbsag
Anti hcv
Anti hiv
Anti tiroglobulin antikor
Anti tiroid peroksidaz

gokkusaginadusenbukalemun gokkusaginadusenbukalemun
Bende sedimantasyon hatirliyorum ama yok

Coraspinde yeterli gelmedi bana 🤔

Du bakalım şu yeni sonuçlarım bir çıksın suan sevinsem mi bilemedim😁

Opecert Opecert

Tam kan sayımı
B 12
Vitamin d3
Rubella igg
Tsh
Serbest t3 - t4
Glukoz aclik
Hemoglobin A1c
Prolaktin
Hbsag
Anti hcv
Anti hiv
Anti tiroglobulin antikor
Anti tiroid peroksidaz

gokkusaginadusenbukalemun gokkusaginadusenbukalemun
Bende sedimantasyon hatirliyorum ama yok

Coraspinde yeterli gelmedi bana 🤔

Du bakalım şu yeni sonuçlarım bir çıksın suan sevinsem mi bilemedim😁
Dur bak evde arayacağım o kağıdı 😂😂😂

Screenshot_20211111-183646_Samsung Internet.jpg

Doktorlar alakası yok diyorlar.
Ama oncesinde hersey guzeldi bizd3 anlamiyoruz niye boyle oldu🤷‍♀️ .
Simdi adette olamiyorum sökturucu icmeden.
histereskopi oldugumdan beri sasirdik bizde ne yapacaz bilmiyoruz hakkimizra hayirlisi olsun🤲🌸
Bi cozum ariyoruz.

Histereskopiyi de şöyle olmustum
Polio benzeri bisi var dedi ama polip cikmadi hafif yapisiklik, sekil bozuklugu ve darlik varmis bunlar giderildi.
Birde rahme cizik atildi.
merhaba bırsy sormak ıstıyorum bende hısteroskopı oldum ve rahımım arkuatmıs tepesınde hafıf yapısıklık vardı yanı amelıyattan once ben hamıle kalmıstım o rahımle dusuk yaptım neys sonra amelıyat yapalım dedı hısteroskopı oduktan sonra hıc pozıtıfı yakalayamıyoruz ya dıyorum acaba sıkıntımı olustu rahımımı bozdu bılmıyorumda

Bu öngörüşmeye gittiğinde istenilen testler. Sonra başka bir kağıt daha veriyorlardı. Başka testler vardı orda. Trombofili paneli, faktör 1,2, protein s, protein C falan vardı. Pembe fosforlu kalemle çizmişlerdi istenilen testleri 😂
Hayır bana hic vermediler öyle bir kağıt hastalndm reglnn2. Günü gittm direk gnal f başlandı

Benimde 2 negatifim olmasina ragmen genetik olarak bir test istenmedi 3uncusunu yaparken sadece ilave ilaçlarla başladim aspirin,prednol oksapar ve progestan dex bu olay merkeze doktora gore isleyise gore degisiyor sanirim herkes istedigi proseduru uyguluyo

Sizn tüp bebek sebebi ne?
Benim tüplerimin ikisininde hidrosalpinksli. Yani şişmiş ve içi enfeksiyonlu. Ameliyat olup aldırdım ikisini de. O yüzden tüp bebeğe başladım. Temmuzda başladı tedavim. Ancak bu ay transfer edilebildi.

X