- 6 Kasım 2021
- 543
- 657
Bunlar tedaviye başlarken istenilen tahlillerBenden isteneni ilettim başka da hiç bişey istenmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunlar tedaviye başlarken istenilen tahlillerBenden isteneni ilettim başka da hiç bişey istenmedi
Bu öngörüşmeye gittiğinde istenilen testler. Sonra başka bir kağıt daha veriyorlardı. Başka testler vardı orda. Trombofili paneli, faktör 1,2, protein s, protein C falan vardı. Pembe fosforlu kalemle çizmişlerdi istenilen testleriBenden isteneni ilettim başka da hiç bişey istenmedi
Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah ❤Hiç üzülme 11 yumurtadan 1 embriyom kaldı elime dondurdular transfer bekliyorum .
Dur bak evde arayacağım o kağıdıOpecert
Tam kan sayımı
B 12
Vitamin d3
Rubella igg
Tsh
Serbest t3 - t4
Glukoz aclik
Hemoglobin A1c
Prolaktin
Hbsag
Anti hcv
Anti hiv
Anti tiroglobulin antikor
Anti tiroid peroksidaz
gokkusaginadusenbukalemun
Bende sedimantasyon hatirliyorum ama yok
Coraspinde yeterli gelmedi bana
Du bakalım şu yeni sonuçlarım bir çıksın suan sevinsem mi bilemedim
merhaba bırsy sormak ıstıyorum bende hısteroskopı oldum ve rahımım arkuatmıs tepesınde hafıf yapısıklık vardı yanı amelıyattan once ben hamıle kalmıstım o rahımle dusuk yaptım neys sonra amelıyat yapalım dedı hısteroskopı oduktan sonra hıc pozıtıfı yakalayamıyoruz ya dıyorum acaba sıkıntımı olustu rahımımı bozdu bılmıyorumdaDoktorlar alakası yok diyorlar.
Ama oncesinde hersey guzeldi bizd3 anlamiyoruz niye boyle oldu .
Simdi adette olamiyorum sökturucu icmeden.
histereskopi oldugumdan beri sasirdik bizde ne yapacaz bilmiyoruz hakkimizra hayirlisi olsun
Bi cozum ariyoruz.
Histereskopiyi de şöyle olmustum
Polio benzeri bisi var dedi ama polip cikmadi hafif yapisiklik, sekil bozuklugu ve darlik varmis bunlar giderildi.
Birde rahme cizik atildi.
Hayır bana hic vermediler öyle bir kağıt hastalndm reglnn2. Günü gittm direk gnal f başlandıBu öngörüşmeye gittiğinde istenilen testler. Sonra başka bir kağıt daha veriyorlardı. Başka testler vardı orda. Trombofili paneli, faktör 1,2, protein s, protein C falan vardı. Pembe fosforlu kalemle çizmişlerdi istenilen testleri
Bunlar benden de istenmedi simdi istediler işte nedeni bulmak için bakalimHayır bana hic vermediler öyle bir kağıt hastalndm reglnn2. Günü gittm direk gnal f başlandı
Sizn tüp bebek sebebi ne?Bu öngörüşmeye gittiğinde istenilen testler. Sonra başka bir kağıt daha veriyorlardı. Başka testler vardı orda. Trombofili paneli, faktör 1,2, protein s, protein C falan vardı. Pembe fosforlu kalemle çizmişlerdi istenilen testleri
2013 de başlamış tedaviye yanlis hatırlamıyorsam gider gitmez bu ozel testler istenmez bence .Sizn tüp bebek sebebi ne?
Vallahi çok şaşırdım. Doktorun kimdi? Yaşın kaç?Hayır bana hic vermediler öyle bir kağıt hastalndm reglnn2. Günü gittm direk gnal f başlandı
Benim tüplerimin ikisininde hidrosalpinksli. Yani şişmiş ve içi enfeksiyonlu. Ameliyat olup aldırdım ikisini de. O yüzden tüp bebeğe başladım. Temmuzda başladı tedavim. Ancak bu ay transfer edilebildi.Sizn tüp bebek sebebi ne?
Yaş 31 soner hocayla başladım suan umut yapıyor takibimi ama benden hic istenmedi acaba sizn farklı bir konu vardı da ondan mı istendiVallahi çok şaşırdım. Doktorun kimdi? Yaşın kaç?
Yok hayır. Temmuzda başladım. İlk denemem2013 de başlamış tedaviye yanlis hatırlamıyorsam gider gitmez bu ozel testler istenmez bence .
2013 ama hidrosalpinksten dolayı tüp gayet standsrt2013 de başlamış tedaviye yanlis hatırlamıyorsam gider gitmez bu ozel testler istenmez bence .
Ayy pardon ya en çok anne olmayı sevdim kullanıcı ile karistirdimYok hayır. Temmuzda başladım. İlk denemem