Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Bak orda işin rengi değişir cunku ben de şişli memorial da tedavi görüyorum ve benden hiç kimse böyle bir test talebinde bulunmadı bana kurulan cumle sizde gebelik oluşmadığı icin gerek yok oldu

Otur kız oturduğun yerde amannn iyi si iyi kötüsü de kötü bah saat kaç anca sosyalleştim.
Ben çok seviyorum çalışmaya 2019 bıraktım işi ama tam adapte olamıyorum eve çok gezen tip değilim sanırım ondan
aman allahım yaaaaa o kada konuşmuşsunuz ki okuduklarımı okdudum valal arada kaçan da oldu ksuura bakmayın artık
Ben demiştim fecii geçmiş kitlendi diye

Bak orda işin rengi değişir cunku ben de şişli memorial da tedavi görüyorum ve benden hiç kimse böyle bir test talebinde bulunmadı bana kurulan cumle sizde gebelik oluşmadığı icin gerek yok oldu
Ilk bir suru test yapıyoruz ya orada karışıktirdik biz konuyu

Senden de istendi mutlaka.

Coraspin kullandın mı veya kan sulandirici başka bisey

Ay heraksam ne yapsam derdi gicik ediyor insani
Aynen evde olan benim ama eşimi arayıp diyorum ne istiyorsun yemek ona göre yapayım ?
Aldığım cevap
-sen bilirsin
-canın ne isterse
-hafif birşeyler olsun
Allah'ım sana geliyorum

Sizden de istemişlerdir. Biz biraz karıştırdık konuyu. Embriyolara genetik test istenmesi ile sizden kan tahlili ile yapılan genetik testi karıştırdık. Sizden de kan tahlili ile genetik testler istemişlerdir muhakkak.

Bu saatte ne yemeği anacım söyle dışarıdan
trendyol indirimlerini takip et cuzdan harcaması yapınca da birkiyor efsane oluyor
kır 2 yumurta 2 nize yeter
ben akşamdan 2 günlük yapıyorum yemeğimiiiii
Bende sabahtan yaporoo aksama kadar dinleniyor tadi oturuyor aksama yiyecek kadar isitiyoro gerisi dolaba koyorooo

Aynen evde olan benim ama eşimi arayıp diyorum ne istiyorsun yemek ona göre yapayım ?
Aldığım cevap
-sen bilirsin
-canın ne isterse
-hafif birşeyler olsun
Allah'ım sana geliyorum
kızartma yap gitsin
az yersen hafif olur
soslu makarna yap gitsin güzel sos yap ağır gelmez
mantı al kaynat gitsin altı üstü 1 kepçe yersin

Sizden de istemişlerdir. Biz biraz karıştırdık konuyu. Embriyolara genetik test istenmesi ile sizden kan tahlili ile yapılan genetik testi karıştırdık. Sizden de kan tahlili ile genetik testler istemişlerdir muhakkak.
Ancak bu kadar özetlenebilir di

Bende sabahtan yaporoo aksama kadar dinleniyor tadi oturuyor aksama yiyecek kadar isitiyoro gerisi dolaba koyorooo
Çok mantıklı bende aynı senin gibiyim çorbayı 3 gün içeriz ama günlük yemek pişmez maalesef yetişemiyorum eğer akşam eve gelip yemek yaparsam 9 da yeriz yemeği.

Bu saatte ne yemeği anacım söyle dışarıdan
trendyol indirimlerini takip et cuzdan harcaması yapınca da birkiyor efsane oluyor
kır 2 yumurta 2 nize yeter
ben akşamdan 2 günlük yapıyorum yemeğimiiiii
Ahhhh aahhhh çalışıyorken ben öyleydim akşam hazırlar ertesi günede bırakırdım ama şimdi 7 24 evde olunca günlük yemek mecbur olması şart yoksa üffff laf laf laf niye yemek yok

diyelim ki testler temiz çıktı sonra ne yapıyoralr peki ?

Ahhhh aahhhh çalışıyorken ben öyleydim akşam hazırlar ertesi günede bırakırdım ama şimdi 7 24 evde olunca günlük yemek mecbur olması şart yoksa üffff laf laf laf niye yemek yok
Biraz daha bekle yaticaz zaten yarın yaparsın çok şey yapma yani

Amannnn olmasa ne olacak canım rolleri değişin se işe git o evde kalsın her gün yemek remizlik işini yapsın aynını diyecek mi bakalım :-d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…