Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Merhaba arkadaslar benimde ayin 1de tranferim oldu 8.gunu test sonucum 96.6 yarin tekrar yaptiricam cok heyecanliyim korkuyorumda tuttumu yoksa kimyasal gebelikmi diye dua edermisiniz
HamiLesib canım tebrik ederim sağlıklı artışların olsun Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin mevlam tamamına erdirsin

Merhaba arkadaslar benimde ayin 1de tranferim oldu 8.gunu test sonucum 96.6 yarin tekrar yaptiricam cok heyecanliyim korkuyorumda tuttumu yoksa kimyasal gebelikmi diye dua edermisiniz
96 güzel bir değer bence .Hiççç boşuna kendini ve bebeğeni üzme canım.2 gün sonra katlanacak o değerler. Ben inanıyorum

Aradıl doktor çok ağladım negatifffffocak şubat gibi gel dedi bazı testler var dedi neden tutunamadığına dair yapılıyormuş
Canım üzülme Allah büyük nolur canınızı sıkmayın bu olmaz bidaha olur normal yolla nasip olacak belki ben inanıyorm o ilaçlar iğneler alınan vitaminler cok duyuyorm da cevremde tüp bebek sonrası normal yola hamile kalanları canınızı sıkıp kendini üzme lütfen Allah büyüktür

Bu işin 1.kuralı sabır.
Bir sürü aşaması var tuttu acaba beta yükselecek mi yükseldi kese görünecek mi göründü kalp atışı olacak mi atti düşük riski var mi

Boyle böyle o süreç eziyet gibi gelir insana .

Rahat olmaya denileni yapıp normal hayata devam etmeye çalışmak en güzeli

ahh o çift çizgi..Çok sevindim .İnşallah sonuna kadar güzel haberler alırsınız
Ayyyy ne güzel
Tutmadı negatif saatlerce zırlıyorum
Ne desem bilemedim hep pozitif olamıyorum bende ama üzülme mevlam güzel kapılar açsın sana inşallah
Hayırlı olsun canım inşallah hiç endise etme neyin ne olacağını ancak mevlam bilir sana sağlıkla nasip etsin

Test için çok erken Ben 6. Gün yaptım çok çok silik çıktı. Yapsan da pozitifse bile çıkmaz. Boşuna streS olursun

İlaçların hakkında doktorunla konuştun mu? Eğer etkilemiyor demişse bir şeycik olmaz.

Ben gecen sene olmustum yumurta toplamayi dondurulmuslarla devam ediyorum 1 taze transfer 2 kere domdurulmus denemis oldum hatirlayamicam.canim kac mm tabi tabi e2 progestan bakiliyordu her kontrole gittigimde kan veriyordum ben bursa uludağ üniversitesinde yaptirdim devlet hakkindan yararlaniyorum B Birmucize

henüz cevap vermedi canım. Bekliyorum .Desteğin için teşekkür ediyorum.

Maşallah rezerv iyi ama oluşan embriyodan sonra kalan sayı azsa erkek faktörünü de düşünmek lazm demişti doktorum.Eger farazi konusuyorum 15 yumurta toplanıyor 10 dölleniyor 5. gune 3-4 kalıyorsa erkek de problem olası ama 15 toplanıyor 3 dölleniyorsa yumurta kalitesinde sorun var demişti sizde problem neydi ?

Yaşım 37 canım 12 yumurta toplanmıştı 2 tanesi 5 .güne geldi kaliteli embriyo dedi hoca bilmiyorum morelim çok bozuk

Bizim de 17 yumurta toplandı. 8 tanesi döllendi. 5.Güne 4 tane kaldı. İki tanesinin kalitesi iyi, iki tanesi orta. Bize herhangi bir açıklama da yapılmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…