Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

bence 3.günü geçtiyse 5. güne kadar bekliyorlar .Benim öyle oldu.Hayırlısı olur inşallah.Dediğin gibi burada rahatlayabiliyorum şu an.Bir gün kadınlar kulübüne yazacağım aklıma gelmezdi hiç:):) ama aynı korku,kaygıları yaşayan insanlarla sohbet etmek iyi oluyor.Daha önce 2 aşılmam oldu .onlarda hiç böyle olmamıştım.Tüp bebekte hem maddi hem manevi daha zahmetli.Kullanılan ilaçlarda insanı etkiliyor.Dua edelim canım inşallah en güzel zamanda,sağlıklı bebeklerimiz olur:)
Amin insallah canim benim 🤲

Hiiççç canını sıkma benden de 2 yumurta toplandı inanılmaz üzülmüşttüm olgun cıkcak da döllencek de bide 5. gune gidicek diye 2 side gitti biri trnasfer negatif biri de donduruldu stres yapma zaten 5. gune gidemicek gibi olsaydı 3. gun transfer edilirdi canım onu embriyologlar biliyor canını sıkma hic
kızlar bence rezerv düşüklüğüde tek bir kriter değil. Gerçekten bu olay çok farklı.Benim bir arkadaşım menapoza giriyor diye doktor hemen tüp bebek önerdi.kız 3 tane normal yoldan hamile kaldı:KK70::KK70: ama hayatımda gördüğüm en gamsız insan diyebilirim.:) benim yaşıma göre rezervim iyi .37 yaşındayım amh 3.7 çıktı.10 embriyo toplandıo ama 3 tane kaldı.Demem o ki birçok şeyin bir araya gelmesiyle oluyor bu olay .Hiç üzülmeyin

Hiiççç canını sıkma benden de 2 yumurta toplandı inanılmaz üzülmüşttüm olgun cıkcak da döllencek de bide 5. gune gidicek diye 2 side gitti biri trnasfer negatif biri de donduruldu stres yapma zaten 5. gune gidemicek gibi olsaydı 3. gun transfer edilirdi canım onu embriyologlar biliyor canını sıkma hic
Kesinlik olmadigindan kaygilaniyor insan ama sizleri dinleyince rahatladim biraz. Konusunca rahatladim tesekkurler 😊

Aradıl doktor çok ağladım negatifffff🥺🥺🥺🥺🥺ocak şubat gibi gel dedi bazı testler var dedi neden tutunamadığına dair yapılıyormuş
hayırlısı olsun canım. Biraz dinlen şimdi .Sindirmeye çalış.Sonuçta tedavi süreci zaten zor bir de beklemeyle birlikte geriliyoruz. Birkaç gün hiçbir şey düşünmeden gez dolaş kafanı dağıt. Demekki zamanı var. Yaş kaç zeynep? Rezervlerin nasıl ?

YA çok sinir bozucu değil mi neden baştan yapmiyorlar madem yapılması gereken testler var
canım bunu ben de sordum.Tekrarlayan tüp bebek başarısızlıklarından sonra yapıoyorlar.Büyük ihtimal genetik test falan isteyebilirler.onlarda biraz daha maliyetli... İlkinde pek yapmıyorlar.Benim düşüncem bu

Kizlar ben cok kötüyüm :KK43:
Sabah kalktim çamaşırım batmışti doktora gittim apar topar.
Kanamam olmasi normal degil bekledigimz bisey degil dedi. Progestan fitil verdi ultrason bakti bisey diyemem dedi.
Adetime 5 gun var korkuyorum bu durumu yasayan kimse varmi ?
TrAnsferimin 8. Günü bugun test gunu de 16 kasim. Agrim var ya adetse bu :KK43:(
Kanaman çok mu yoksa nasıl rengi falan canm
Yerleşme kanaması dır belki Dr progestan da vermiş o tutunması için destek kötü düşünme inşallah bebeğin seninle🤲🏻
Rezerv düşük havuz yöntemi yapıldı bana ilk toplamada 6 yumurta vardı 5 , olgun 3 dollendi 5. gune 1 tane kalmıştı donduruk.bu ay 2 yumurta toplandı 2 side 5.güne gitti 1 transfer edildi dun negatif oldu 1'i donduruldu ben 2012 senesinde endimertiyozis ileri evre ameliyatı olmştum o ara gitti benm yumurtalar
Çok geçmiş olsun 😥 Maşallah sizin güzel toplanmış. Kaç ay sürdü havuz
inşallah kalan embriyon sapasağlıklı bir bebiş olur kucağına
merkezden memnun kaldım eylulde opu oldu rahım dınlendırme yapılıp dun transferım gerceklestı. Beklemedeyız. Genel olarak memnunum. temız bır klınık. calısanlarda iyi.
doktorum hande akbaş. Ne zaman yazsam mutlaka cevap verdi.
Aynen merkez güzel.. Biz Bi kere kontrole gittik yumurta kontrolu yapılıyor yaşadığım yerde. Takiple sonuçları Aret beye gönderiyorlar. Benim zaten 1 tane yumurtam oluyo.e2 ile progesteron bakıyorlar her seferinde. Geçen ay 18 mm Di değerler kötü diye almadı sanırım çatladı.bu ay da takipteyiz ama değerler yine aynı. Bu şekilde nasıl olacak bilmiyorum.
İnşallaah sonucun pozitif tir ♥️
Amin inşallah 🙏Amh 0.05 canım Saglikli ilerleyen embriyom 5 tane kaldi 2 tanesi daha once transfer edilmisti ama olmadi tek tek... 2 tane dondurulmusum var suanda bir tanesi benimle sonucu bekliyoruz 💕💕 bir mucizee bir mucizee
Yaane güzel maşallah. Benim de 0.01
Bi tane oluo anca o da zamansız büyüyor almıyorlar.siz nerede yaptırdınız kaç mm olduğunda aldılar yumiyi
E2 progestan bakılıyo muydu

Merhaba arkadaşlar nasılsınız ben de nasipse kasımda tüp bebeğe başlayacağım daha temmuzda denedim ancak iptal oldu. Devlet desteğine başvurmak istiyorum. Eşimin sperm sayısı 5 milyon altıda ve benim amh 0,4. Bulunduğum ilin araştırma hastanesinde tüp bebek bölümü yok. Devlet desteğine Başvurmak için başka illere mi gitmem gerekiyor, 😔😔
Merhaba arkadaslar benimde ayin 1de tranferim oldu 8.gunu test sonucum 96.6 yarin tekrar yaptiricam cok heyecanliyim korkuyorumda tuttumu yoksa kimyasal gebelikmi diye dua edermisiniz

Merhaba arkadaslar benimde ayin 1de tranferim oldu 8.gunu test sonucum 96.6 yarin tekrar yaptiricam cok heyecanliyim korkuyorumda tuttumu yoksa kimyasal gebelikmi diye dua edermisiniz
Hiç korkma. Mutlu ol. Stres yapma. İnşallah katlanarak artacak değeriniz 🥰

arkadaşlar, ben dikkat ettikçe daha da hata yapıyorum :bicak: epilepsi hastasıyım. Sabah kullanmam gereken ilacı alıp almadığımı unuttuğum için 1 tane daha aldım .Normalde almamaktansa almak daha önemli ama işte böyle transfer zamanında başıma gelmesi beni üzdü.O sırada bir iş ile uğraşıyordum,dalmışım. Dilimin sağ tarafı uyuşuk.İlaçtan mı oldu yoksa dün çok stres yapmıştım ondan mı oldu bilmiyorum. Bir de tedaviye zarar vermişimdir diye korkuyorum. Epilepsisi olup tedavi gören var mı aranızda? İnşallah bi şey olmamıştır. Bugün 4. günüm.Test yapsam erken mi olur?:KK45:

X