Sen ne ara test yaptinda sonucun ciktiGörüşücez ctesi gününe randevu verdi bize zaten sok tüp hasarlı demişti doktorlar tutadabilir tutmayadabilir demişti biz de denedik tutmadışimdi ameliyat olmam gerekecek
Aaa benKızlar bişey diyeceğim yanlış anlamayın da kendime düşünerek söylüyorm bunu negatifi gördükten sonra o kadar rahatladım kiyürümeme dikkat ediyodum iş yapamıyodum bişey olmcak diye gece wc kalktığımda tedirgindim hep büyük rahatladım ya ilaçları bırakmanın mutluluğu var üzerimde dün artık iğneyi yaparken ağladım canımın acısından şuan cok rahatım Allah büyük embriyo varsa elbet gebelik olacaktır ben buna inanıyorm 1 yumurta 1 sperm 1 embriyo elbet evlat olcak bize bundan sonra negatifi görecek arkadaşlar hic üzülmesin geriden gelecek olana yer açtı tutmayan bebişlerimiz hakkımızda hayırlısı olsun
Bugün 10.günSen ne ara test yaptinda sonucun cikti
Tohtor ne dediBugün 10.günsaat 15 sularında gördük negatifi
Ben 8.gün yaptım baya netKızlar sizce transfer sonrası 9. Günde idrarda yapılan gebelik testine ne kadar güvenilebilir sizce
Bende az önce yaptım belli belirsiz bir ikinci çizgi daha görünüyor ama kendimi hemen umutlandırmak istemiyorumBen 8.gün yaptım baya net
Olsa da olmasa da iyi kötü en net sonucu alana kadar sabırBende az önce yaptım belli belirsiz bir ikinci çizgi daha görünüyor ama kendimi hemen umutlandırmak istemiyorum
Hadi hayirli olsun simdidenBende az önce yaptım belli belirsiz bir ikinci çizgi daha görünüyor ama kendimi hemen umutlandırmak istemiyorum
At bakalımBende az önce yaptım belli belirsiz bir ikinci çizgi daha görünüyor ama kendimi hemen umutlandırmak istemiyorum
Belirtilerin neydi canimKızlar sizce transfer sonrası 9. Günde idrarda yapılan gebelik testine ne kadar güvenilebilir sizce
At bakalım
Belirtilerin neydiilk günden beridir kaşık bel ağrım vardı son 2 gündür hiçbir şey hissetmez olmustum meraktan duramadım kalktım birden test yaptım ama kan testinde görmeden sevinmek istemiyorum
Benim deKızlar ayaklarım donuyor resmen böyle olan var mı
Var canım hayırlı uğurlu olsun
Yaa hadi inşallahVar canım hayırlı uğurlu olsun