Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Hayatta en korktugum sey bu ya 😑😵😢

Eklentiler

• Screenshot_20211110-222505_Chrome.jpg
    Screenshot_20211110-222505_Chrome.jpg
    86,4 KB · Görüntüleme: 24
Hayatta en korktugum sey bu ya 😑😵😢
Offffff evetttt yaaaaaa bugün ATV habere çıktı ABD olmuş sonra YouTube bakayım bı dedim 3 yıl önce Türkiye'de olmuş gerçekten anne adı aynı olanların karışmış bir ailenin tutmuş diğerinin tutmamis 2. Yaptırmışlar yani kadın hem 6 aylık hamile hem de başka bir annenin taşıdığı yeni doğan Cocugu olmuş oldu

Kızlar hamile olan ya da olmayan gruptan cıkmasın yazmamazlık etmesin takipleşelim burdan 😂
Evet güzel olur ama Hamile olmayan yazmak istemezse de anlarım neticede bende olsam görmek istemem hayallerim o ay yıkıldığı için ayriyeten her hamile olana sevinirim ama her haber de aklıma beni getirdiği için tekrar tekrar üzülürdüm sanırım 😔 kısacası duygularımj çok yoğun yaşıyorum ben ya cook karışıgim sanırım :S

Ayak donması da gebelik belirtisi bence sizde de pızitif olacak altnekn demişti dersiniz 😂
Soylemesi ayıptır kombiyi açmamıstık 😂sizin mesajini okumadan 5 dakika once esime dedim kalk kombiyi ac ayaklarim donuyo buzzz👻 patik falan giydim ama banamisin demedi simdi geldim kendime...Amin inşallah 🤗 ağzınız bal yesin @altnekn

X