- 19 Temmuz 2010
- 1.661
- 303
Bencede varYaa hadi inşallah ben daha inanamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede varYaa hadi inşallah ben daha inanamıyorum
Kaçıncı gün embriyosu kalitesi nedir kalite benden sorulur oldu artıkYaa hadi inşallah ben daha inanamıyorum
3. Gün embriyosu 2 tane transfer edilmişti ikisinde birinci kalite denilmiştiKaçıncı gün embriyosu kalitesi nedir kalite benden sorulur oldu artık
Cumartesi gidecez bakalım ne dicek sol tüpte hasar vardı ameliyat dicek ne dicek başkaTohtor ne dedi
Bnce de var eger çatlatma iğnesi yapılalı 14 günden fazla olduysa kesinlikle var
Ayak donması da gebelik belirtisi bence sizde de pızitif olacak altnekn demişti dersinizBenim de
Benim de öyle bir geliyor bi duruyorBu arada adet sancim geri gecti tovbeee. Bu ilaclar beni mahvetti dengem bozuldu
Offffff evetttt yaaaaaa bugün ATV habere çıktı ABD olmuş sonra YouTube bakayım bı dedim 3 yıl önce Türkiye'de olmuş gerçekten anne adı aynı olanların karışmış bir ailenin tutmuş diğerinin tutmamis 2. Yaptırmışlar yani kadın hem 6 aylık hamile hem de başka bir annenin taşıdığı yeni doğan Cocugu olmuş olduHayatta en korktugum sey bu ya
NUr hayırlı olsun canım silik çizgi var
Evet güzel olur ama Hamile olmayan yazmak istemezse de anlarım neticede bende olsam görmek istemem hayallerim o ay yıkıldığı için ayriyeten her hamile olana sevinirim ama her haber de aklıma beni getirdiği için tekrar tekrar üzülürdüm sanırım kısacası duygularımj çok yoğun yaşıyorum ben ya cook karışıgim sanırım :SKızlar hamile olan ya da olmayan gruptan cıkmasın yazmamazlık etmesin takipleşelim burdan
Ayak donması da gebelik belirtisi bence sizde de pızitif olacak altnekn demişti dersiniz
Soylemesi ayıptır kombiyi açmamıstık sizin mesajini okumadan 5 dakika once esime dedim kalk kombiyi ac ayaklarim donuyo buzzz patik falan giydim ama banamisin demedi simdi geldim kendime...Amin inşallah ağzınız bal yesin @altnekn
Ayyy aklima igrenc bi espri geldi hani diyolarya kalite insan diyee embriyoyu bile boyle ayirmislar
Yesillendi ☺ bi sevemedim.sanki benRenklere bişey oldu sanırım
HahahhahahahahhahAyyy aklima igrenc bi espri geldi hani diyolarya kalite insan diyee embriyoyu bile boyle ayirmislar
Evet ya asla güzel değilRenklere bişey oldu sanırım