- 8 Şubat 2020
- 636
- 1.106
Çok sevindimm sağlıkla kucağına al inşallahhCanim gunaydin, yaptirdim hamileyim:) bugun ikinci kan testimi vericem❤ Allah isteyen herkesin kucagini doldursun insallah. Saglikla kucagimiza almayip nasip etsin
Evet canim 2.gun, her sey Allahtan dua et dikkat et yeter insallahÇok sevindimm sağlıkla kucağına al inşallahhbana da umut oldun 2.gün emriyosu dondurdukları için biraz üzülmüştüm ama sanırım senin 2.gün o yüzden ekstra sevindim
Teşekkür ederiz :) Sizin ilk tedaviniz mi olacak?Ara ara gelip yazan, müsaitken bol bol takip eden biri olarak, pozitif olan arkadaşlarımızı tebrik ediyor, sağlıkla hamişliklerinin devamını diliyor ve darısı tüm isteyen ve çabalayanlara diyorum. :)
Loya-Kiana idolüm oldu
Ben de bu hafta reglimi bekliyorum, umarım bir iki güne gelir de tedaviye başlarım ben de
İyi bi yer diye duydum inşallah hakkınızda hayırlısı olur
Transfer provası diye bir şey okumuştum, esas transferden önce deneme yapıyorlarmış sanırım zor transfer olması durumunda önlem almak amaçlı. Acaba o mudur :
2.gün tek embriyo isim soyisim 1.kaliteKızlar ben geldim
Bu ne demek oluyoanlayan oldu mu yaaa
Birde kacıncu deneme oldugu 2. Deneme sanırmKızlar ben geldim
2.gun embriyosu yani ve kaliteliKızlar ben geldim
Gız anladık onu kalite malite diyor yaaa ondan hücre mücre bişey demediler onu demek istedim siz bir adim öndesiniz yaa bizden bende bilgi edinmek istedim2.gün tek embriyo isim soyisim 1.kalite
CektirdimKiz yok bisey hissetmiyorsun hsg çektirdin mi sen
Vay beTransfer provası diye bir şey okumuştum, esas transferden önce deneme yapıyorlarmış sanırım zor transfer olması durumunda önlem almak amaçlı. Acaba o mudur :)
Selin n canım negatif benm de değer blli değil ama <2 2 den kücük yani
E tamam aynı şey hatta his olarak yüzde 1 iCektirdim
Ben cok sıkıştım bana dediler 30 dk daha var işlemine sen erken sıkıştın 2 tane plastik bardak getiricem onlar kadar yap gerisini tut
Kolaysa gel sen yap
Dedim ama içimden
Senin kaçıncı gün embriyosu transfer edildi canımbanada kendini rahatlatıcak kadar yap hepsini yapma dedi ama tutulmuyo yarıda hepsini yapıverdim sonra yine su içmeye devam ettim mecbur sıkışmak için
Benim 5.gün embriyosu canım ama kalitesini hiç sormadımSenin kaçıncı gün embriyosu transfer edildi canım
Cok sukur temiz cikmis sonucunPolip te de bir sorun sıkıntı yokmuş tertemiz dedi adet olmayı beklicem artık ondan sonrası hayırlısıyla transfer işlemi gerçekleşir inşallah