- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
Gözün aydın kuzum inşallah hepsi olumlu sonuçlar alırsın.Kızlar ben geldim
Bu ne demek oluyoanlayan oldu mu yaaa
Hersey çok iyi hersey çok güzel yazıyorKızlar ben geldim
Bu ne demek oluyoanlayan oldu mu yaaa
Sende çok güzelsinHersey çok iyi hersey çok güzel yazıyor
Merhaba, acaba kaç tane yumurta toplandı 5. Güne kaç tanesi gittiMerhaba kızlar, benim de 5. Gün transferiydi. 6. Gün eşimle dayanamayıp idrar testi yaptık pozitif çıktı. Kan testine gittik 31 çıktı sonuç tabi daha erkendi. 8. Gün tekrar test verdik 2 ye katlıyor mu diye 102 çıktı. Bugün 10. Gün doktorum bugün istemişti testi ve bugünde 300 çıktı. 10-15 gün sonra kese için doktorumuza kontrole gideceğiz. 6. Günde 1 kere vajinal akıntı oldu kahverengimsi sonrasında hiç devam etmedi. Bekleyen herkesin test sonucu umarım pozitif çıkar. Evet herkesin bünyesi farklı herkeste farklı günde farklı değerler oluyor ve belirtiler çok ilaç kullandığımız için kendimizi kaptırmamak gerek. Ben sadece ilk defa el ayak yanması hissettim. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.
Benim de araliktaMerhaba ben de transfer bekliyorum aralıkta olucakmış
1.kaliteyse herkey güzeldir günüyle uyumludur aa ya da ab dirGız anladık onu kalite malite diyor yaaa ondan hücre mücre bişey demediler onu demek istedim siz bir adim öndesiniz yaa bizden bende bilgi edinmek istedim
Yerleşmeee olsunnnSanki adet sancisi benzeri duygular yasiyorum. 8.gunumdeyim. Buda gelecege not olarak burda dursun
InsallhhhYerleşmeee olsunnn
Napim konuşacak kimsem yok ki nette bakıyorum çok kafam karışıyo anlamıyorumPPuuu Sana
Bende de ekstra bir suru gen testi istedi hoca
Yarin onlari yaptiricam
Dun beni aradı doktor sesi üzüntülü gecmis olsun dedi
Dedim ben iyiyim hocam ileri ki haftalarda kaybetseydim daha kötü olurdu başında sağlıksız ise bitmesi daha iyi oldu benim için dedim
Doktoru ben telkin ettim
Birde kacıncu deneme oldugu 2. Deneme sanırm
Amin inşallah bilgi için Allah razı olsun valla1.kaliteyse herkey güzeldir günüyle uyumludur aa ya da ab dir
Yok canım benim daha ilk denemem olacak nasipseBirde kacıncu deneme oldugu 2. Deneme sanırm
Sen varya herkese ayrı ayrı misafirliğe gidipNapim konuşacak kimsem yok ki nette bakıyorum çok kafam karışıyo anlamıyorum
Amin inşallah bilgi için Allah razı olsun valla
Seni de misafir ederim gel hemen çay ocaktaSen varya herkese ayrı ayrı misafirliğe gidip
Sonra herkesi toplu eve davet eden gibisin
Herkese toplu cevap veriyorsun ya ondan dedimSeni de misafir ederim gel hemen çay ocakta
Hastaneden anca geldim girip çıktım bişey yazamadım yaaa ondan vallaHerkese toplu cevap veriyorsun ya ondan dedim
Görüşücez ctesi gününe randevu verdi bize zaten sok tüp hasarlı demişti doktorlar tutadabilir tutmayadabilir demişti biz de denedik tutmadıSorun neymis doktorla gorustunuz mu canim