OoOOO harika anlatmışsınBen söyleyim 4aa dedikleri 4 embriyonun büyüme çapı a ic hücre kalitesi ikinci a dış hücre kalitesi hücrelerin birbirine ne kadar sıkı baglı olduguna göre a b c diye harflendirme yapılıyor.5Aa 4Aa 3Aa en iyi kalite embriyolar Ab bir tık altı ama yine de iyi kalite aa varsa zaten süperdir
Bugun de tüp bebeğe dair bsyler öğrendik elhamdülillahBen söyleyim 4aa dedikleri 4 embriyonun büyüme çapı a ic hücre kalitesi ikinci a dış hücre kalitesi hücrelerin birbirine ne kadar sıkı baglı olduguna göre a b c diye harflendirme yapılıyor.5Aa 4Aa 3Aa en iyi kalite embriyolar Ab bir tık altı ama yine de iyi kalite aa varsa zaten süperdir
Son 1 senede artık prof oldukOoOOO harika anlatmışsın
Hahahaha ne güzel hasts ya helal olsun. Sizde gebelik oldu mu hic daha önce? Sebep ne tüp bebek icin?Bende de ekstra bir suru gen testi istedi hoca
Yarin onlari yaptiricam
Dun beni aradı doktor sesi üzüntülü gecmis olsun dedi
Dedim ben iyiyim hocam ileri ki haftalarda kaybetseydim daha kötü olurdu başında sağlıksız ise bitmesi daha iyi oldu benim için dedim
Doktoru ben telkin ettim
Müthiş bir iraden var tebrik ediyorum seni loya ben inanılmaz üzülmustum senin adina ama senin bu şekilde düşünmen takdire şayan ilerleyen haftalarda sağlıksız olup seni biraksaydu daha çok üzüntü ve hayal kırıklığı olurduBende de ekstra bir suru gen testi istedi hoca
Yarin onlari yaptiricam
Dun beni aradı doktor sesi üzüntülü gecmis olsun dedi
Dedim ben iyiyim hocam ileri ki haftalarda kaybetseydim daha kötü olurdu başında sağlıksız ise bitmesi daha iyi oldu benim için dedim
Doktoru ben telkin ettim
Hic gebelik olmadi .Hahahaha ne güzel hasts ya helal olsun. Sizde gebelik oldu mu hic daha önce? Sebep ne tüp bebek icin?
Bir şeyi çok istemeye korkarım sonra Sinavi oluyor insanın her konuda böyleyimMüthiş bir iraden var tebrik ediyorum seni loya ben inanılmaz üzülmustum senin adina ama senin bu şekilde düşünmen takdire şayan ilerleyen haftalarda sağlıksız olup seni biraksaydu daha çok üzüntü ve hayal kırıklığı olurdu
Ozaman genetik istemeleri normal tüpte rahimde herhangi sıkıntı yoksa embriyo kaliteli de olsa genetik bozukluk anlayamıyolar o yüzden pgt faln yapıyolar embriyoya da başında işte yaptırmak lazm benm doktorumda hic gebelj oluşmadığı ve amh az oldugu icin genetk dememe rapmen gerek yok dedi şimdi kalkmış genetk diyoHic gebelik olmadi .
İkimizde de şimdiye kadar olan testlerde sorun çıkmadı
Ozaman genetik istemeleri normal tüpte rahimde herhangi sıkıntı yoksa embriyo kaliteli de olsa genetik bozukluk anlayamıyolar o yüzden pgt faln yapıyolar embriyoya da başında işte yaptırmak lazm benm doktorumda hic gebelj oluşmadığı ve amh az oldugu icin genetk dememe rapmen gerek yok dedi şimdi kalkmış genetk diyo
Dogru söylüyorsun hepimiz profesör olucaz bu konuda az kaldı.Ozaman genetik istemeleri normal tüpte rahimde herhangi sıkıntı yoksa embriyo kaliteli de olsa genetik bozukluk anlayamıyolar o yüzden pgt faln yapıyolar embriyoya da başında işte yaptırmak lazm benm doktorumda hic gebelj oluşmadığı ve amh az oldugu icin genetk dememe rapmen gerek yok dedi şimdi kalkmış genetk diyo
Olur olur rahat ol akışına bırakKızlar transferim yapıldı. 3aa 2bb iki ader embriyo transfer edildi. Umarım hepimiz güzel sonuçlarımızı alırız
Hic gebelik olmadi .
İkimizde de şimdiye kadar olan testlerde sorun çıkmadı
Ilk denememiz dahaHep aynı doktor aynı merkez mi yaptırdın canım yoksa bu ilk deneme miydi
Aa bb CC öğrenbana da öğret
Mesela şey dedi Esra 5.gun embriyosu 4aaa
3aaa kalite dedi hiç bsy anlamıyorum bu rakamlardanhadi aa çok iyi bb orta CC kötü desek başlarına gelen rakamlar ne ifade ediyo anlamıyorum
Transfer nasıldı en çok ondan korkuyirumKızlar transferim yapıldı. 3aa 2bb iki ader embriyo transfer edildi. Umarım hepimiz güzel sonuçlarımızı alırız
Kesinlikle haklısın. Ben kalitesini sormadım bile. Embriyolog söyledi duydum. Tamamen şans işi bu gerçekten.Olur olur rahat ol akışına bırak
2 lere 3 lere de takılma benim 5 di ama sınıfta kaldı
En rahatı oTransfer nasıldı en çok ondan korkuyirum
Pıhtılaşma cıkarsa diye zaten kanda pıhtılaşma varsa tüp bebeğe boşuna para vermeyin normal kadın dogumla normal yoldan da kalınır diye biliyorumDogru söylüyorsun hepimiz profesör olucaz bu konuda az kaldı.
Coraspin kullanıyordum ben mesela ama bu sonuçlarda sorun çıkarsa iğnesini vericek bana vs vs