Benim 5 bb kalitede transfer oldu ben anlamıyorum pek nasıl kalitesi acaba
Orta kalite diyorlar sanırım tam bilmiyorum canimBenim 5 bb kalitede transfer oldu ben anlamıyorum pek nasıl kalitesi acaba
İnşallahHep Seninle olsun insallahhh
Hayırdır cnm ,neyin var?test günü gelir mi gelsede ben gider miyim
Hic iyi değilim
Balon gibi dolanıyorumHayırdır cnm ,neyin var?
Çok teşekkür ederim canımsen nasılsın canısı test yapmadın daha ama drumlar nasıl ?
Şişkinlik neden oldu acabaBalon gibi dolanıyorum
Şiştim agri sizi devam
Gerginim coook
Ne güzel yazmışsın.Ben de hep o kafadaydimBende bugun kontrole gittim. Cetrotide igne yazdi cumartesi gunu tekrar gidecegim pazartesi gunu yumurta toplama isleminin yapilabilecegi soylendi. 4_5 tane yumurtamin olustugunu ignelere direndigini soylendi vucudumun. Ancak sayinin azligina uzulmememi en onemlisinin kaliteli olmasi gerektigi soylendi. Ama uzuldum. Kendimi uzmekte istemiyorum kendimi strese sokmak istemiyorum. Rabbime her zaman tup bebek gibi bir sansim oldugu caresiz olmadigim ve bunlari yasayacak maddi manevi imkani verdigi icin surekli sukrediyorum. Cok sukur caresiz degilim diyorum. Ama yinede ufacik bir seye stres yapiyorum belkide simariklik yapiyorum. Oyle paylasmak istedim. Esimin basinin etini cok yedim birazda burdan yazmak istedim o dinlensinAllah anne baba olmayi layikiyla yapabilecek herkese anne baba olmayi nasip etsin insallah
Transferin hayırlı olsun cnmTeşekkür ederim. 3 yumurtam toplanmıştı 3 ü döllendi şükür. Bugun 2 embriyo transfer edildi oburu donduruldu.
Tarifi yok bunun ekranda izlettiklerinden rahmine yerlestirdikleri ana kadar hersey mucize gibirabbim sonunu hayirli eylesin.
Biz uğraşanların emekleri bosa gitmesin inşallah
Hayırlı olsun canımTeşekkür ederim. 3 yumurtam toplanmıştı 3 ü döllendi şükür. Bugun 2 embriyo transfer edildi oburu donduruldu.
Tarifi yok bunun ekranda izlettiklerinden rahmine yerlestirdikleri ana kadar hersey mucize gibirabbim sonunu hayirli eylesin.
Biz uğraşanların emekleri bosa gitmesin inşallah
Ayy çok doğruBenim 15 yumurtam vardi 13 u dollendi
Elimizde kaldı 3
Dedim 13 tanesi devam.etseydi 13 üne de dogurmayacaktim ya
Kalan sağlamlar bizimdir
İnşallah canmTransferin hayırlı olsun cnmBebişler annelerine sımsıkı tutunurlar inş
Goguslerim baya şiş aciyor hattaŞişkinlik neden oldu acabaiki transefer oldum biri pozitif biri negatif ikisinde de böyle birşey yaşamadım.seni çok rahatsız ediyorsa bir doktora mı sorsan acaba
Göğüs şişliği iyiye işaret diye biliyorumGoguslerim baya şiş aciyor hatta
Transfer gunu söylediler olabilir diye
Eger olursa sipa zaten totosuna totosuna vurup alcam hıncımıGöğüs şişliği iyiye işaret diye biliyorumhadi inş
Bnmde 4.günüm cnm kasık ağrım var ve bel ağrım bekliyorumEger olursa sipa zaten totosuna totosuna vurup alcam hıncımı
Ayni devam ediyo 9.gun oldu bugün kesintisizBnmde 4.günüm cnm kasık ağrım var ve bel ağrım bekliyorum