Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Teşekkür ederim. 3 yumurtam toplanmıştı 3 ü döllendi şükür. Bugun 2 embriyo transfer edildi oburu donduruldu.
Tarifi yok bunun ekranda izlettiklerinden rahmine yerlestirdikleri ana kadar hersey mucize gibi 🥰 rabbim sonunu hayirli eylesin.
Biz uğraşanların emekleri bosa gitmesin inşallah
Hadi gözün aydın evlatların sıkı sıkı tutunur inşallah hayırlı evlatlar olurlar ..
Çok sevindim senin adına hayırlı haberlerini bekliyoruzçç

Bende bugun kontrole gittim. Cetrotide igne yazdi cumartesi gunu tekrar gidecegim pazartesi gunu yumurta toplama isleminin yapilabilecegi soylendi. 4_5 tane yumurtamin olustugunu ignelere direndigini soylendi vucudumun. Ancak sayinin azligina uzulmememi en onemlisinin kaliteli olmasi gerektigi soylendi. Ama uzuldum. Kendimi uzmekte istemiyorum kendimi strese sokmak istemiyorum. Rabbime her zaman tup bebek gibi bir sansim oldugu caresiz olmadigim ve bunlari yasayacak maddi manevi imkani verdigi icin surekli sukrediyorum. Cok sukur caresiz degilim diyorum. Ama yinede ufacik bir seye stres yapiyorum belkide simariklik yapiyorum. Oyle paylasmak istedim. Esimin basinin etini cok yedim birazda burdan yazmak istedim o dinlensin 😊 Allah anne baba olmayi layikiyla yapabilecek herkese anne baba olmayi nasip etsin insallah 😊

Başka da olabilirrrr :-*
az kaldı canım benım hayırlı haberi almaya..
İşte oda muallak ya boşuna mı şisiyorum bu kadar hap igne agri sizi

Oda üzüyor insanı

hormonal ilaclar olduğu icin biraz dengemi bozuyor normalde daha dirayetliyimdir ama bu ara hassas hissediyorum kendimi 🤷‍♀️

Bende bugun kontrole gittim. Cetrotide igne yazdi cumartesi gunu tekrar gidecegim pazartesi gunu yumurta toplama isleminin yapilabilecegi soylendi. 4_5 tane yumurtamin olustugunu ignelere direndigini soylendi vucudumun. Ancak sayinin azligina uzulmememi en onemlisinin kaliteli olmasi gerektigi soylendi. Ama uzuldum. Kendimi uzmekte istemiyorum kendimi strese sokmak istemiyorum. Rabbime her zaman tup bebek gibi bir sansim oldugu caresiz olmadigim ve bunlari yasayacak maddi manevi imkani verdigi icin surekli sukrediyorum. Cok sukur caresiz degilim diyorum. Ama yinede ufacik bir seye stres yapiyorum belkide simariklik yapiyorum. Oyle paylasmak istedim. Esimin basinin etini cok yedim birazda burdan yazmak istedim o dinlensin 😊 Allah anne baba olmayi layikiyla yapabilecek herkese anne baba olmayi nasip etsin insallah 😊
Bencede hiiic takılma 20 30 yumurta toplanan insanların bile 2 3 tanesi dollenebiliyor senin 5 yumurtanın 5 i de dollenebilir
2 tanesi bile yeter hatta takılma onlara rahat ol 😍😍

Bence hiçç moralinizi bozmayın benm ilk opu agustosta olmuştu 6 yumurta toplandı sadeve 3ü döllendi ve 1 tane donduruldu 5.güne ikinci opu 5 folijük gözüküyordu 27 ekimde oldum 2 tane yumurta toplandı sadece. Aynı sizin gibi o kadar üzüldüm ki o 2si olgun cıkcak da döllencek de bide kaliteli olcak 5.güne gidecek diye ama rabbim O kadar büyüj ki 2side 5AA döllendi biri suan icimde ptesi transfer oldum umarım tutmuştur da daha da umut verebilirim size sakın moralnizi bozmayn stres cok etkiliyor inanın Dua edin hepimizn hakkında hayırlısı olsun ibsallah

Bizde hiç sorun yok hatta hsg sonrasi 2 ay daha deneyin dedi hoca sonra başlayalım tedaviye dedi yine olmadı

Sıkma canını olacağı varsa her türlü gelecek o 🥰🥰🥰

Aşılama vs eğer maddi durumda rahatsa vakit kaybı gibi geliyor bana zaten doktorumuz da sagolsun özel kurum burası aşılama nin ne olduğunu anlattı hem maddi hem manevi kayıp olur birde onun tedavi ve psikolojisi var sonuca ulaşabileceğim en yüksek şansımızı olan yöntemle başlayım dedi bizde direk tup le başladık sürece sizin içinde en iyisi olsun inşallah
Sizin doktorunuz ne güzelmiş ya hem moral verici cevaplar veriyor hemde açıklıyor . Benim doktorum ağzından kerpetenle alıyoruz lafı. Sormasak açıklayacağı yok. Kafamda bir sürü soru işaretleri ile çıkıyorum odasından. Üstüne moral de düşürüyor sağolsun :KK43: benim yumurtalarım az olduğunu görünce başarı oranı %30 lara düşüyor diyor hemen. Sizde sorun olmasaydı başarı oranı %70-80 di diyip yolladı resmen ilk gün :KK43: insan bir moral verir yani doğrucu davut gibi dan dan dan söylüyor her şeyi . Hayırlısı artık dediğin gibi Allah’ım ne zaman ol derse o zaman olacak.

Sizin doktorunuz ne güzelmiş ya hem moral verici cevaplar veriyor hemde açıklıyor . Benim doktorum ağzından kerpetenle alıyoruz lafı. Sormasak açıklayacağı yok. Kafamda bir sürü soru işaretleri ile çıkıyorum odasından. Üstüne moral de düşürüyor sağolsun :KK43: benim yumurtalarım az olduğunu görünce başarı oranı %30 lara düşüyor diyor hemen. Sizde sorun olmasaydı başarı oranı %70-80 di diyip yolladı resmen ilk gün :KK43: insan bir moral verir yani doğrucu davut gibi dan dan dan söylüyor her şeyi . Hayırlısı artık dediğin gibi Allah’ım ne zaman ol derse o zaman olacak.
Tup bebek le bile yüzde yüz denmiyor hersey sorunsuz olsa bile
Bana da yüzde 60 70 şansın dediler .

Aynen öyle Allah onu yarattı ise gelecek o zaten gününü bekliyor 😍😍

Onlar tıbbi sürecini anlatıyor ilerisini onlarda bilemez. 🌸🌸🌸

X