Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Canim eğer erkek faktörü değil yumurtlama ve yumurtayla alakalı sebeple tüp bebek yaptiriliyorsa ihtimal var tabi hormonlar geliştirmeler kadına yapılıyor sonuçta ihtimal var ama erkek sperm sorunuysa pek sanmıyorum
Erkek sperm sorunu aynen ne bileyim şansıma be deneyim yine de ne kaybedicem ..

Korunma histereskopi den 10 güne kadar yasak verildi. Birde opudan önce kağıtta yazıyor ilişki olmamalı diye.
Ama sonrası da ilaç kullanıyorsunuz antibiyotik vs vcuut 3 4 gün kendine gelmiyor bekleniyor yine. Ama rahatsan serbest.
aynen opu dan sonra taze transfer olsaydı yasak ama donduruldu o yüzden adet olunca serbest dediler

Kizlarrrr sabah yazmisdim sayfaya adetim 1 gün gecdi diye bu ay tüpe başlıyordum herseyim hazırdi raporum vs hatta burda ismim vardı ama cok aktif olamadım diye silinmiş sanırım.bu sabah kan vermisdim sonucum 58 cikmis 🥰rabbim bana resmen tüp yoluna giderken mucize verdi.2 buçuk senedir kimyasal bile geçirmedim.allahim hepimize sağlıklı güzel gebelikler nasıl etsin inşallah 😍❤️💞

Kizlarrrr sabah yazmisdim sayfaya adetim 1 gün gecdi diye bu ay tüpe başlıyordum herseyim hazırdi raporum vs hatta burda ismim vardı ama cok aktif olamadım diye silinmiş sanırım.bu sabah kan vermisdim sonucum 58 cikmis 🥰rabbim bana resmen tüp yoluna giderken mucize verdi.2 buçuk senedir kimyasal bile geçirmedim.allahim hepimize sağlıklı güzel gebelikler nasıl etsin inşallah 😍❤️💞
Yaaaa nasıl güzel bir haberi🤗🤗 çok sevindim çok.. inşallah sağlıkla ilerler yüzünü hep güldürür 🤲🤲
Bizlere de dua et ❤️

Kızlar selamm dualarınız için çok teşekkür ederim❤️ eve geldim çok şükür 13 yumurta toplandı biraz ağrım var hastanede ekstra kalçadan ağrı kesici de yaptılar. İnş hayırlı haberler alırım sonunda, hepimiz alırız🤲
13 yumurta çok iyi 🧿 hayırlısı olsun inşallah canım 🌹🙏🏻

Canim dr um bana tedavi olmadigin donem calismalara devam dedi bircok kisi transferi beklerken hamile kaldi kalanlar var yani ignelerin etkisi hala oluyomus kisaca korunmuyosun
Erkekten kaynaklı sorun varsa doktorlar hemen tüp bebek diyor benim öyle mesela.Eşimin hızlı hareketli sayısı yok yani 3-5 tane görünüyor mercekle. Ondan direkt tüp bebek dedi bize. Tabi sonra benim yumurtalarım da azalmış olduğu görüldü o da ayrı bir mevzu.

Erkekten kaynaklı sorun varsa doktorlar hemen tüp bebek diyor benim öyle mesela.Eşimin hızlı hareketli sayısı yok yani 3-5 tane görünüyor mercekle. Ondan direkt tüp bebek dedi bize. Tabi sonra benim yumurtalarım da azalmış olduğu görüldü o da ayrı bir mevzu.
Bizde hiç sorun yok hatta hsg sonrasi 2 ay daha deneyin dedi hoca sonra başlayalım tedaviye dedi yine olmadı

Sıkma canını olacağı varsa her türlü gelecek o 🥰🥰🥰

Aşılama vs eğer maddi durumda rahatsa vakit kaybı gibi geliyor bana zaten doktorumuz da sagolsun özel kurum burası aşılama nin ne olduğunu anlattı hem maddi hem manevi kayıp olur birde onun tedavi ve psikolojisi var sonuca ulaşabileceğim en yüksek şansımızı olan yöntemle başlayım dedi bizde direk tup le başladık sürece sizin içinde en iyisi olsun inşallah

Cok sukur para bakımından bakmıyorum da insan o kadar para verip beklemek zoruna gidiyor yani eşim işini bırakıp geliyor kimse kimsenin hakkına girmeye hakkı yok 2 lira fazla kazanıcak diye hasta kaybediyorlar.. bı ton para dökdük başından savar gibi konuşuldu son gitmemizde aşılama yaptırırdım o paraya ama çekicek dert varmış :))
Doktor iyi de bence oradaki idari personel iyi değil. Biz akşam saatleirnde hep gidiyorum iş sonrası kimse izin almak zorunda kalmıyr

Kızlar yanlış anlamayın da bir soru sorucammmmm,
adet olduktan sonra ilişki yasağı kalkıyor ya acaba korunmadan mı olmalı ilişki hormon aldık o kadar takviye aldık bir işe yarar mı yada bir gebelik elde etme şansı bunu araştıran aklına gelen varsa fikir beyan etsin lütttfennnnn
Canım olabilir tabikide neden olmasın🤭🤭🤭

hadi gözün aydın kaç yumurtan toplandı nasıl hissediyorsun.
Teşekkür ederim. 3 yumurtam toplanmıştı 3 ü döllendi şükür. Bugun 2 embriyo transfer edildi oburu donduruldu.
Tarifi yok bunun ekranda izlettiklerinden rahmine yerlestirdikleri ana kadar hersey mucize gibi 🥰 rabbim sonunu hayirli eylesin.
Biz uğraşanların emekleri bosa gitmesin inşallah

X