Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Anestezi almadan polip işlemim olacak 😟
Canım şey olabilir mi o ya benim bir arkadaşıma yapıldı aynı polip işlemi tüp bebek öncesi.ofis histereskopi diye bişey var dediğin gibi bayiltimiyorlar ama zor bişey değilmiş kesinlikle korkutma hiç kendini.hsg gibi dedi çektiren arkadaşım.

Canim sen neden tüp yaptiracaksin sıkıntı neydi
O kısım karmakarışık 🙄 sebep yok deniyordu ben amh baktırmak istedim hep bakmadılar görünen sayı iyi gerek yok diye aklım hep ondaydi sonra bakıldı bir çıksın 0.90 🤦özelde yaptırdım 1.30 sonra bu tüpe baslicam yere gttim muayene etti doktor senin rezervine sorun yok sayın iyi dedi tekrar amh bakılsın burda dedi tekrar bakdilar yine 1 kusur.dedi aşılamada yaparım istersen ama şansı az aşılamanın ona alcagin hormonu tupde al şansın artsin dedi bende tamam dedim 0.90 olanı kullanırız dedi rapor falan çıkarttım öyle.0.90 çıkan yerde aşılama tutmaz sana dediler direk.tup yaptircagim yer amh ye değil gördüğü yumurtaya göre yorum yapdi en azından o açıdan içime sinmisdi.boyle yani başka sorun yokdu.

Anestezi almadan polip işlemim olacak 😟
Canim ben daha dün anestezi almadan ofis histeroskopi oldum hatta çizikte atıldı. Ben doktora çok baskı yaptim anestezi versinler diye ama doktorum vermedi. Gerçekten de gerek yokmuş anesteziye şiddetli adet ağrısı gibi bir ağrım oldu oda dayanilamayacak kadar değildi. Hatta çizik attığında sonuçta kesiyorsunuz nasıl canım yanmıyor dedim rahim dokusu yumuşak kalın bir doku acı hissetmezsin dedi. İnşallah seninkide kolaylıkla gecer🙏

Canım şey olabilir mi o ya benim bir arkadaşıma yapıldı aynı polip işlemi tüp bebek öncesi.ofis histereskopi diye bişey var dediğin gibi bayiltimiyorlar ama zor bişey değilmiş kesinlikle korkutma hiç kendini.hsg gibi dedi çektiren arkadaşım.
Sadece histereskopi yazıyordu kağıtta yeni öğrendim bende anestezisiz olacağını

Kizlarrrr sabah yazmisdim sayfaya adetim 1 gün gecdi diye bu ay tüpe başlıyordum herseyim hazırdi raporum vs hatta burda ismim vardı ama cok aktif olamadım diye silinmiş sanırım.bu sabah kan vermisdim sonucum 58 cikmis 🥰rabbim bana resmen tüp yoluna giderken mucize verdi.2 buçuk senedir kimyasal bile geçirmedim.allahim hepimize sağlıklı güzel gebelikler nasıl etsin inşallah 😍❤️💞
Gözünüz aydın güne güzel haberlerle başlamak iyi geldi 🥰

@Amanita için de okuyalım
YA KAYYUM 156
🤲😍🕊️🍀🌼🤗🌺
Her biri için 1000 tane okudum canım mevlam yardım etsin kabuk buyursun inşallah
Canim tekrar aynı isimle üyelik yaptın ya bilgilerin ayni algilayinca birleştirmiş iyi olmuş bence

Admin biliyor hesaplarını🤤 ayrı ayrı girmek yasak diye birleştiriyor. İp adresin aynı cunku 😄
Korktum bi an yaaaa 😁😁😁😁😁 dedim noluyo
Canim ben daha dün anestezi almadan ofis histeroskopi oldum hatta çizikte atıldı. Ben doktora çok baskı yaptim anestezi versinler diye ama doktorum vermedi. Gerçekten de gerek yokmuş anesteziye şiddetli adet ağrısı gibi bir ağrım oldu oda dayanilamayacak kadar değildi. Hatta çizik attığında sonuçta kesiyorsunuz nasıl canım yanmıyor dedim rahim dokusu yumuşak kalın bir doku acı hissetmezsin dedi. İnşallah seninkide kolaylıkla gecer🙏
valla korkuyorum yalan değil ama geçeçek buda inşallah Allah razı olsun

Kizlarrrr sabah yazmisdim sayfaya adetim 1 gün gecdi diye bu ay tüpe başlıyordum herseyim hazırdi raporum vs hatta burda ismim vardı ama cok aktif olamadım diye silinmiş sanırım.bu sabah kan vermisdim sonucum 58 cikmis 🥰rabbim bana resmen tüp yoluna giderken mucize verdi.2 buçuk senedir kimyasal bile geçirmedim.allahim hepimize sağlıklı güzel gebelikler nasıl etsin inşallah 😍❤️💞
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip.etsin mucizeni insallah

Evet, bekleme süresi çok malesef ama değiyor beklediğimizde. Doçent olduğu için öyle bir de özel klinik diye o bakımında ortalamaya göre uygun bile. Valla yeri geliyor diyorsunki güzel sonuç alayımda varsın pahalı olsun.

Hayırlı olsun canım senin için
Cok sukur para bakımından bakmıyorum da insan o kadar para verip beklemek zoruna gidiyor yani eşim işini bırakıp geliyor kimse kimsenin hakkına girmeye hakkı yok 2 lira fazla kazanıcak diye hasta kaybediyorlar.. bı ton para dökdük başından savar gibi konuşuldu son gitmemizde aşılama yaptırırdım o paraya ama çekicek dert varmış :))

X