Opu günü mü?
Ne kadar sürüyo çıkması?evet kuzu yanlış yazmışım
Canım opu dan 2 gün önce yaptırıyorsun canım bir gün önce de olur ama biraz riskli sonuç çıkmayabilirAhsen555 onlinesın sanırım balım bi bakar mısın?
Tamam canım sağolasın.Canım opu dan 2 gün önce yaptırıyorsun canım bir gün önce de olur ama biraz riskli sonuç çıkmayabilir
Aynı gün çıktı akşamına çıkmıştı canımNe kadar sürüyo çıkması?
opu dan 2 gün onnce yapmıslardı , bana ve esimeCovid testini ne zaman yapıyorlar? Eşe de yapıyorlar mı?
Teşekkürler.Aynı gün çıktı akşamına çıkmıştı canım
Teşekkürler.opu dan 2 gün onnce yapmıslardı , bana ve esime
benden de eşimden de covid testi istenmedi . opu öncesi de transferde de istemedilertugce9192 canım senin eşine yaptılar mı covid testi?
İyiymiş o. Benim eşim polis de şimdi başka kurumdan test girilirse şüphen ya da temasın vardı da haber vermedin mi diye sorun olabilirniş.benden de eşimden de covid testi istenmedi . opu öncesi de transferde de istemediler
15.00de canım benim randevum güzel maaşallah dengeli bence.merve kontrolün oldu mu ?Ben gittim sağda 13 mm civarı iki yumurta , 10 mm civarı iki yumurta birde 8 mm var bir tane .Solda da 2 tane 12 mm civarı 2 tane de 10 mm civarı var .İnşallah yetişir onlarda
İnşallah canım .Senden güzel haberler bekliyorum .Doktor durumun iyi dedi .Her ay aynı olmaz dedi .Strese sokarsan kendini daha kötü olur dedi konuştu baya .Bakalım çarşambaya ya da perşembe ye randevu verecekler15.00de canım benim randevum güzel maaşallah dengeli bence.
Opu için mi?İnşallah canım .Senden güzel haberler bekliyorum .Doktor durumun iyi dedi .Her ay aynı olmaz dedi .Strese sokarsan kendini daha kötü olur dedi konuştu baya .Bakalım çarşambaya ya da perşembe ye randevu verecekler
Yok canım yine kontrol .Opu günü o zaman belli olacak .Cumartesi pazar ya da pazartesi ihtimal olabilir opuOpu için mi?
Tamam canım hadi hayırlısı ben de yola çıktım şimdi inşallah.Yok canım yine kontrol .Opu günü o zaman belli olacak .Cumartesi pazar ya da pazartesi ihtimal olabilir opu
Hayırlı olsun. Rahimde dinlenir daha iyi olur. Geç olsun güç olmasın. İnsan biran evvel olsun istiyor tabi ama vakti gelince olacak.Kızlar ne durumdasınız bende opu oldum oglen 15 yumurta toplanmış adet olduktan sonra doktor haber verecek transfere gideceğim ocak ayına sarkacak sanırım