Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Ay ne güzel Rabbim sag salim kucağına almayı nasip etsin canim çok ayrıntılı yazmışsın cok teşekkür ederim ihtiyacim olan da buydu.
Benim bu ay 6. Denemem olucak, bu senenin başında bi kontrolde dr yumurtaliklarin tembel pko var dedi ama henüz bebek dusunmuyoduk, korunmayı bırakıp 5 ay geçince desteksiz olmucak bende pko var zaten diyerek gittim ama baska bi dr pko yok yumurtalıklar gayet iyi dedi tabi ben bisuru hacamat vs olduğum için düzelmiş diye düşünüyorum hatta eminim. Neyse muayene cok fazla enfeksiyon var dedi zaten akıntimdan biliyodum daha önceki ay başlamıştı, sogan suyu sirkeli su vs bende de etki etmedi, süt kesiği şeklinde kokusuz veya az kokulu kaşıntı vs olmayan bi süreç. Akut vajinit yazıyor e nabızda. 2 fitil, 7 antibiyotik kullandim adet boyunca, adet biter bitmez gel hsg cekelim dedi ama ben de bi umut enfeksiyon temizlenirse kendiliğinden hamile kalırım belki diye gitmedim. Ben pko var kesin klomen vs vercek diye gittim antibiyotikle döndüm, hsg deyince de canım sıkıldı yani hemen tüpleri mi tıkayacak daha gecen ay baslayan enfeksiyon diye düşündüm
Akut vajinitiniz geçti mi

Merhaba bu yazdığım msjı unutmuşum bile alıntı yaptığınızda şaşırdım. Hsg gerek kalmadan o ay hamile kaldım elhamdülillah oğlum 3 yaşında şuan..
Evet geçti 1-2 kez daha oldu mantar şeklinde ama her kadında olur o kadar

Merhaba bu yazdığım msjı unutmuşum bile alıntı yaptığınızda şaşırdım. Hsg gerek kalmadan o ay hamile kaldım elhamdülillah oğlum 3 yaşında şuan..
Evet geçti 1-2 kez daha oldu mantar şeklinde ama her kadında olur o kadar
Allah bağışlasın ben de hamileyim bu akut vajinit hpv ile ilgisi yok değil mi

Arkadaşlar tüp bebek tedavisi ile ikizlere hamileyim 11. Haftalıkken yani geçen hafta kanamam oldu hemen acile gittim sonra sabahı doktorumada gittim bi kaç gün sonra başka doktorada gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok dediler ben günde 5 tane progestan fitil ve 3 günde bir promester iğne vuruyorum zaten ilaç kullanıyorsun yapacak bir şey yok deyip eve yolladılar düşük olacaksa olacak dediler 1 hafta koyu kırmızı koyu kahverengi kanama oluyordu pazartesi gece bu kanama sulu şekilde yoğun kırmızıya döndü doktora gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok ilaçlarına devam deyip eve yolladı ama kanamam durmuyor bebeklerimi kaybedeceğim diye çok korkuyorum

X