Rabbim tez zamanda kucağımızı doldursun inşallah kendi tarafından haznesinden
Bende 6 yıllık evliyim evlendigimiz günden beri çocuğumuzun olmasını çok istedik hatta eşim defalarca sevgiliden farkımız yok evladım olsun diye erken evlendim yoksa seni de zorluklarda birakmazdim diye kendini suçladı
Bizde de sorun yok 2 ameliyat oldum dünyalar kadar test 2 aşılama bitkisel kürler kocakarilar neler neler
Hele ki şu insanların insana örnek vermesi yok mu bununda yok bu da geç getirdi yaa banane arkadaş ben çocukluğumdan beri bebeklere aşık biriyim sumugu akmış herkesin iy dediği çocuğu bile temizler öper sarılırım umrumda olmaz ama insanların acınası bakışları bizi en çok yaralayan rabbimin nasibi asla isyan etmedim kaderimde rizkimda varsa olur yoksa yine duamı eder şükrederim kime ne kimse anlamıyor maalesef derdimizi herkes laf söyleyince yaramizin geçeceğini sanıyor ama öyle olmuyor burunları hayatımıza girince daha kotu oluyoruz doktorlar bile neden olmuyor diye şaşırarak soruyor bana ama Rabbimin takdiri gecikiyorsa güzelleşiyor demekki size canınızı sıkmayın demiyecem çünkü o zaman diğerlerinden farkım kalmayacak
Sadece biraz destek olmak için yazdım uzun oldu hakkınızı helal edin ama pes etmek yok son nefesimize kadar cabalayip hayırlı ve sağlıklı olana kavuşacaz ben inanıyorum hepimiz bı gün burda hamileyim diye yazacaz
Her zaman dediğim tek şey hayırlı ve sağlıklı evlat olsun belki de ondan rabbim duamin cevabını geciktiriyor belki erken olsa hayırsız sağlıksız olacak en güzelini bilen yalnızca Allah'tır hepimizin hakkında hayırlı olanı tez vakitte nasip etsin bizlere güç kuvvet insanlara katlanma sabri versin inşallah