Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Merhaba merve Ben geldimmm. Kizlar basligi takip etmeye yeni basladim. Hepimizin kucaklari en kisa zamanda dolar insallah bahceciye gidiyorum ben de nasip olursa carsamba gunu yumurta toplama olacak. Amhim dusuk dualriniza ihtiyacim var

Kızlar transferin 11. (Perşembe) Günü kan testi yaptırdım. Değerim 80,5 çıktı. Doktor Pazartesi tekrar yaptır dedi. Sokağa çıkma yasağı olduğu için C. Tesi yaptıramıyorum. Aşırı gerginim ve korkuyorum inşallah değerim yükselir. Lütfen dualarınızda beni de unutmayın.

İnşallah sağlıcakla yükselir.

Ben de geçenlerde opu oldum. Gaz sancısı acayip oldu. İlk gün hareket ettiremeyecek kadar. Ama ben yatmadım zorladım kendimi yürüdüm. Adım bile atamıyordum. Şişkinlik gaz sancısı o ve tek çaresi hareket etmek bence. Yavaş yavaş yürü. Sıcak tut kendini. Tuvalete bile çıkamıyordum. Rahim zarım ince olduğu için transfer olmadı bende 15 gün olacak daha yeni rahatlıyorum. Yavaş
Hayırlı olsun. Kaç yumurta toplandı?
benim 21 yumurta toplandı 12 tane donduruldu. Bir oğlum var o ilk denemede olmuştu. Yine dondurulmuş embriyoydu. 2. Transferimde dondurulmuş embriyoyla oldu o negatif. 3. Cüde boş gebelik yaşadım kürtaj oldum. Bu 4. Transferim olacak. Kist varmış yumurtalığımda önümüzdeki aya bakacak tekrar doktor. Bakalım kısmetimizi bekliyoruz.

Allah hayırlı sonuçlar nasip etsin. Abiye de sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin.

Evet canım acayip sancı yaptı banada inşşalah canım bu sefer güzel haberler yazarsın buraya rabbim isteyen herkese nasip etsin Benim de transferin 3 günündeyim daha bakalım hayırlısı inşallah

Teşekkür ederim. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Evlat en güzel şey. Bu süreçler zor yıpratıcı ama bu bir tedavi o şekilde düşünelim. Sabırsızlık yapmadan sürece akışa bırakın kendinizi. Sevdiğimiz şeyleri ve mecburen yapmak zorunda olduğumuz şeyleri yaparak çok araştırmadan geçirin. Amaaaa hamile olunca araştırma yapmak serbest bebek odası hangi arabayı alsam hangi kıyafet hangi ayda ne olur. Onları araştırmak serbest sınır yok. Sayfayı takip ediyorum. Ancak çok yazmaya vakit olmuyor. Sonucumu paylaşırım ama. Güzel haberlerle görüşmek üzere öpüyorum hepinizi güzel anneler

İnşallah güzel haberlerle gel bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…