- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.757
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın kaçıncı günün oluyor canım?Amin canım aynı şekilde seninde inşallah
İnşallah. Ben de de bi gerginlik benzeri bi his var bakalım nasıl olacak. Cetrotideyi ilk bugün yaptım.Kızlar benim Bugün iğnelerde 5.günüm .Az önce yaptırdım geldim iğnemi .Bugün sabahtan beri kasıklarımda sızı ve belimde ağrı var .İnşallah geriden gelen foliküller de büyüyordur .Yarın tekrar kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor
Bende 23.00 de yapacağım canım cetrodite i .Sabah 9 da randevum var , bakalım ne görüşeceğiz doktorla .Tahmini ne zaman olur acaba Opu , ben hemşireye sordum Ya cumartesi Ya da sonraki pazartesi demişti banaİnşallah. Ben de de bi gerginlik benzeri bi his var bakalım nasıl olacak. Cetrotideyi ilk bugün yaptım.
Bende de öyle ara ara kaşık ağrısı batmazlar ve felaket bi bel ağrısı vardı dün çatlatma iğnesini yaptım yarın ne olacak bakacagız herşey güzel olacak o ağrılarda meleklerimizin gelişinin habercisi olsunKızlar benim Bugün iğnelerde 5.günüm .Az önce yaptırdım geldim iğnemi .Bugün sabahtan beri kasıklarımda sızı ve belimde ağrı var .İnşallah geriden gelen foliküller de büyüyordur .Yarın tekrar kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor
İnşallah canım İğnelere başladıktan sonra kaçıncı gün Opu olacak senin ?Ben önceki tedavimde 11.gün Opu olmuştum bunda ne olacak bilmiyorum .Bende de öyle ara ara kaşık ağrısı batmazlar ve felaket bi bel ağrısı vardı dün çatlatma iğnesini yaptım yarın ne olacak bakacagız herşey güzel olacak o ağrılarda meleklerimizin gelişinin habercisi olsun
Ben hiç bilmiyorum canım.Bende 23.00 de yapacağım canım cetrodite i .Sabah 9 da randevum var , bakalım ne görüşeceğiz doktorla .Tahmini ne zaman olur acaba Opu , ben hemşireye sordum Ya cumartesi Ya da sonraki pazartesi demişti bana
Benimde o zaman ya cumartesi Ya pazartesi olur .Her gün hastaneye gidip kalçadan iğne olmaktan gına geldi valla 5 gündür12. Günüm canım
İnşallah canım İğnelere başladıktan sonra kaçıncı gün Opu olacak senin ?Ben önceki tedavimde 11.gün Opu olmuştum bunda ne olacak bilmiyorum .
Olabilir canım benim 2.gün başladı yumurta toplama çok kolay bir işlem .Anlamayacaksın bile nasıl olduğunu , hiç endişe etme .En basiti o benceBen hep kendim yaptım bide göbekten di hep benim en son da 3 tane gonapeptly vurdum ve iğnelere veda ettim inşallah ama benim tedavi adetin 4.günü başladı bizim ondan da biraz gecikme oldu sanırım
İlla stres yapacak bişey bulacağım ya bunu kafaya takmam lazım di ama şuan bu kadınla gerçektenrahatladım çok teşekkür ederim ❤Olabilir canım benim 2.gün başladı yumurta toplama çok kolay bir işlem .Anlamayacaksın bile nasıl olduğunu , hiç endişe etme .En basiti o bence
Bende öyleyim herşeyi kafama takıyorum ama stres bizi mahvediyor malesef Benim de bu ay yumurta sayım azmış ama uzak yoldan geldik başladık bir kere bakalım ne olacakİlla stres yapacak bişey bulacağım ya bunu kafaya takmam lazım di ama şuan bu kadınla gerçektenrahatladım çok teşekkür ederim ❤
Bende istanbula git gel yapıyorum uzak olması insanı daha yoruyor ama sonuç güzel olsun diye herşeye eyvallah çekiyoruz bu bebiişler nazlı bayaBende öyleyim herşeyi kafama takıyorum ama stres bizi mahvediyor malesef Benim de bu ay yumurta sayım azmış ama uzak yoldan geldik başladık bir kere bakalım ne olacak
Aynen canım sonucu güzel olsun da insanın gözü mesafeyi , parayı pulu görmüyorBende istanbula git gel yapıyorum uzak olması insanı daha yoruyor ama sonuç güzel olsun diye herşeye eyvallah çekiyoruz bu bebiişler nazlı baya
Ahsen555 onlinesın sanırım balım bi bakar mısın?Covid testini ne zaman yapıyorlar? Eşe de yapıyorlar mı?
Oluşan önce yapıolar canım heryer aynımı biliom bana öle yaptırmışlardı eşimden istemedilerAhsen555 onlinesın sanırım balım bi bakar mısın?
Opu günü mü?Oluşan önce yapıolar canım heryer aynımı biliom bana öle yaptırmışlardı eşimden istemediler