Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

merve

consume obey die
Pro Üye
13 Ocak 2020
44.546
167.835
33
Bakalım bu ay kimlerlerle aynı yolda ilelemeye başlıyoruz.

Şimdiden kasım gelsin diye sabırsızlanıyorum. 2 kasımda randevum var iğneler başlanacak.

Allah hayırlı ebeveyn olabileceklere hayırlı evlatlar nasip etsin.

Hayırlısı olsun şimdiden. İlk denemeniz mi ? Benim de 2 kasımda transferim olacak bi aksilik olmazsa bende heyecanlıyım :)

Evet ilk denemem. Size de pozitif görmek nasip olsun hayırlısıyla. Tek embriyo mu çift mi?
Amin canım inşallah. 5. gün çift embriyo. İlk denememde 7. haftada maalesef kürtaj oldum bu 2. denemem olacak. Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)

Amin. bebeklerin sıkı sıkı tutunsun sana inaşallah. Sağlıkla sarılmak nasip olsun.
Ayyyy inşallah canım. Ben ve eşim arı sütü polen bal karışımı kullandık tedaviye başlamadan 1 ay önce başladık. Çok iyi diyorlardı o yüzden dedim faydası olur inşallah. 2 embriyom 5. güne geldi kaliteleri de gayet iyi dediler. Nasip herşey. Bende tedirginim bi sıkıntı olur mu tutar mı tuzmaz mı , yine aynı şeyi yaşarmıyım vs diye. Nasipte varsa olacaktır diyorum kendi kendime. İnşallah emek veren herkes emeğinin karşılığını alır.

İnşallah o da bir vesile olsun. Gelişmeleri yaz bana da inşallah.

Tekrar hayrlı olsun canım benim 3 gün kadar var adete bende başlıyorm inşallah bi aksilik çıkmazsa

İnşallah o da bir vesile olsun. Gelişmeleri yaz bana da inşallah.
Tabi ki paylaşırım burdan :) Bissüüürrüüüüü kaliteli yumurtan olsun inşallah :)

Merhaba kızlar :)

Benim de kasım ayının sonlarına doğru 2. tüp bebek tedavim başlayacak :) Tekrar yumurta büyütme, inşallah büyürse toplama ve inşallah 5. güne gelirlerse bu sefer taze transfer olacak Aralık gibi.

Hepimiz inşallah aralıkta gebelik haberleri veririz

İnşallah hayırla ilerler tüm tedavin.

bende bugün yarın regl olacağım yapılacak kontrollerden sonra kasım ayı için eğer her şey olumlu ise transfer günü verilecek şimdeden heyecanlandım

bende bugün yarın regl olacağım yapılacak kontrollerden sonra kasım ayı için eğer her şey olumlu ise transfer günü verilecek şimdeden heyecanlandım
Oh ne güzel. Sağlıkla hayırlı sonuçlar nasip olsun. transfer bekleme aşamasına gelebilecek miyim ben de yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…