Ne güzel hepsi sağlıcakla döllensin inşallah. Benim 2 yumurtam gözüküyo sadece.Kızlar ne durumdasınız bende opu oldum oglen 15 yumurta toplanmış adet olduktan sonra doktor haber verecek transfere gideceğim ocak ayına sarkacak sanırım
Sayı çok iyi canım , inşallah güzel güzel embriyoların olur sana tutunurKızlar ne durumdasınız bende opu oldum oglen 15 yumurta toplanmış adet olduktan sonra doktor haber verecek transfere gideceğim ocak ayına sarkacak sanırım
Canım kontrolün ne zaman ?Belki arkadan gelen fokiküllerin vardır belli olmazNe güzel hepsi sağlıcakla döllensin inşallah. Benim 2 yumurtam gözüküyo sadece.
2 gün sonra kontrolüm. Nasip ya az olsun öz olsun evladım olsun inşallah.Canım kontrolün ne zaman ?Belki arkadan gelen fokiküllerin vardır belli olmaz
İnşallah canım2 gün sonra kontrolüm. Nasip ya az olsun öz olsun evladım olsun inşallah.
İnşallah harika olur sonuçlar.İnşallah canımBenimde çarşamba sabah kontrolüm var bakalım .Normalde dozu düşüreceklerdi yine 4 toz 2 su devam edeceğim 2 gün daha bakalım sonra ne diyecekler
Amin amin amin.İnşallah canlarım çok sagolun doktor sayı benim için önemli değil kaliteli olması önemli dedi biliyorum ki dilerim rabbimden burda şuan yazan kim varsa hepsi o hamilelik haberini verecek 2021 bizim olacak ❤❤❤
Ben de yarın OPU olacağım dualarımızda beraberizMerhabamerve Ben geldimmm. Kizlar basligi takip etmeye yeni basladim. Hepimizin kucaklari en kisa zamanda dolar insallah bahceciye gidiyorum ben de nasip olursa carsamba gunu yumurta toplama olacak. Amhim dusuk dualriniza ihtiyacim var
En az 8 olması gerekiyor galiba .16 ya kadar yolu var .Ama doktordan doktora değişiyor bu durumlarTransferde rahim kalınlığı kaç olması gerekiyor?
Canım benim de 5 yumurtadan 2 tanesi iyi dediler sonra 2 taneden 1 tanesi döllendi anlatmıştım hatırlarsan şuan tek embriyo transfer edildi bakalım bekliyorum 5 günümdeyim doktor sayısına takılma önemli olan kalitesi demişti 1 adet olsun sağlam olsun demişti ve nitekim 1 adet transfer edildi seninkilerde inşşallah sağlıklı embriyolar olur kuzumNe güzel hepsi sağlıcakla döllensin inşallah. Benim 2 yumurtam gözüküyo sadece.
İnşallah çok sağlıklı yumurtaların olsun. Sonucu mutlaka yaz.Ben de yarın OPU olacağım dualarımızda beraberiz
Evet hatırlıyorum. İnşallah bir an önce pozitifi al da hamile hamile dua et bize.Canım benim de 5 yumurtadan 2 tanesi iyi dediler sonra 2 taneden 1 tanesi döllendi anlatmıştım hatırlarsan şuan tek embriyo transfer edildi bakalım bekliyorum 5 günümdeyim doktor sayısına takılma önemli olan kalitesi demişti 1 adet olsun sağlam olsun demişti ve nitekim 1 adet transfer edildi seninkilerde inşşallah sağlıklı embriyolar olur kuzum
İnşallaj güzel sonuçlar alırsın canımBen de yarın OPU olacağım dualarımızda beraberiz
Benim bugün 7 civarıydı.En az 8 olması gerekiyor galiba .16 ya kadar yolu var .Ama doktordan doktora değişiyor bu durumlar
Dualarim sizinle ben de carsamba olacagimBen de yarın OPU olacağım dualarımızda beraberiz
Benimde iki yumurtam var yarın opu olacak hayırlısı olsunNe güzel hepsi sağlıcakla döllensin inşallah. Benim 2 yumurtam gözüküyo sadece.
Benimde 8 civarıydı canım .Taze olursun herhalde , transfere kadar daha çok var artar her türlüBenim bugün 7 civarıydı.