Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Kızlar benim Bugün iğnelerde 5.günüm .Az önce yaptırdım geldim iğnemi .Bugün sabahtan beri kasıklarımda sızı ve belimde ağrı var .İnşallah geriden gelen foliküller de büyüyordur .Yarın tekrar kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor

İnşallah. Ben de de bi gerginlik benzeri bi his var bakalım nasıl olacak. Cetrotideyi ilk bugün yaptım.

İnşallah. Ben de de bi gerginlik benzeri bi his var bakalım nasıl olacak. Cetrotideyi ilk bugün yaptım.
Bende 23.00 de yapacağım canım cetrodite i .Sabah 9 da randevum var , bakalım ne görüşeceğiz doktorla .Tahmini ne zaman olur acaba Opu , ben hemşireye sordum Ya cumartesi Ya da sonraki pazartesi demişti bana

Bende de öyle ara ara kaşık ağrısı batmazlar ve felaket bi bel ağrısı vardı dün çatlatma iğnesini yaptım yarın ne olacak bakacagız herşey güzel olacak o ağrılarda meleklerimizin gelişinin habercisi olsun

İnşallah canım İğnelere başladıktan sonra kaçıncı gün Opu olacak senin ?Ben önceki tedavimde 11.gün Opu olmuştum bunda ne olacak bilmiyorum .

Ben hep kendim yaptım bide göbekten di hep benim en son da 3 tane gonapeptly vurdum ve iğnelere veda ettim inşallah ama benim tedavi adetin 4.günü başladı bizim ondan da biraz gecikme oldu sanırım

Ben hep kendim yaptım bide göbekten di hep benim en son da 3 tane gonapeptly vurdum ve iğnelere veda ettim inşallah ama benim tedavi adetin 4.günü başladı bizim ondan da biraz gecikme oldu sanırım
Olabilir canım benim 2.gün başladı yumurta toplama çok kolay bir işlem .Anlamayacaksın bile nasıl olduğunu , hiç endişe etme .En basiti o bence

İlla stres yapacak bişey bulacağım ya bunu kafaya takmam lazım di ama şuan bu kadınla gerçektenrahatladım çok teşekkür ederim ❤
Bende öyleyim herşeyi kafama takıyorum ama stres bizi mahvediyor malesef Benim de bu ay yumurta sayım azmış ama uzak yoldan geldik başladık bir kere bakalım ne olacak

Bende öyleyim herşeyi kafama takıyorum ama stres bizi mahvediyor malesef Benim de bu ay yumurta sayım azmış ama uzak yoldan geldik başladık bir kere bakalım ne olacak
Bende istanbula git gel yapıyorum uzak olması insanı daha yoruyor ama sonuç güzel olsun diye herşeye eyvallah çekiyoruz bu bebiişler nazlı baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…