Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Bir sorum var. Cilt bakımında neler kullanıyorsunuz? Nelerden uzak duruyorsunuz?

2 gün sonra kontrolüm. Nasip ya az olsun öz olsun evladım olsun inşallah. 🤗
İnşallah canım🙂Benimde çarşamba sabah kontrolüm var bakalım .Normalde dozu düşüreceklerdi yine 4 toz 2 su devam edeceğim 2 gün daha bakalım sonra ne diyecekler

İnşallah canlarım çok sagolun doktor sayı benim için önemli değil kaliteli olması önemli dedi biliyorum ki dilerim rabbimden burda şuan yazan kim varsa hepsi o hamilelik haberini verecek 2021 bizim olacak ❤❤❤

Merhaba merve merve Ben geldimmm. Kizlar basligi takip etmeye yeni basladim. Hepimizin kucaklari en kisa zamanda dolar insallah bahceciye gidiyorum ben de nasip olursa carsamba gunu yumurta toplama olacak. Amhim dusuk dualriniza ihtiyacim var🤲😇😍
Ben de yarın OPU olacağım dualarımızda beraberiz♥️

Ne güzel hepsi sağlıcakla döllensin inşallah. Benim 2 yumurtam gözüküyo sadece. 🤷🏻‍♀️
Canım benim de 5 yumurtadan 2 tanesi iyi dediler sonra 2 taneden 1 tanesi döllendi anlatmıştım hatırlarsan şuan tek embriyo transfer edildi bakalım bekliyorum 5 günümdeyim doktor sayısına takılma önemli olan kalitesi demişti 1 adet olsun sağlam olsun demişti ve nitekim 1 adet transfer edildi seninkilerde inşşallah sağlıklı embriyolar olur kuzum

Canım benim de 5 yumurtadan 2 tanesi iyi dediler sonra 2 taneden 1 tanesi döllendi anlatmıştım hatırlarsan şuan tek embriyo transfer edildi bakalım bekliyorum 5 günümdeyim doktor sayısına takılma önemli olan kalitesi demişti 1 adet olsun sağlam olsun demişti ve nitekim 1 adet transfer edildi seninkilerde inşşallah sağlıklı embriyolar olur kuzum
Evet hatırlıyorum. İnşallah bir an önce pozitifi al da hamile hamile dua et bize. 🤲🏻 test günün ne zamana geliyo?

X