Pcos hep böyle pik gibi oluyor ya.Merhaba kızlar bende pcosum Buda Dünkü ovulasyon testim sizce yumurtlama mı kafam çok karıştı
Pcos hep böyle pik gibi oluyor ya.Merhaba kızlar bende pcosum Buda Dünkü ovulasyon testim sizce yumurtlama mı kafam çok karıştı
Ne zaman olacaktı tahminen?Adet olmayı beklemek ne zormuş bin yıl gibi geliyor bana resmen günler geçmek bilmiyor
Bi ara yine yapmıştımPcos hep böyle pik gibi oluyor ya.daha önce yaptın mı test? Bu ilk test mi?
Bu ayın ilk testi mi bu?Bi ara yine yapmıştım
Dün böyle pik çıktı bugün daha silik düne göre
Evet adetim biteli 7 8 gün olıyorBu ayın ilk testi mi bu?
En son geçen yaz yapmıştım ovulasyonBu ayın ilk testi mi bu?
Değerlendirdin mi bu piki dün? Ya biraz geç başlamışsın sanki yapmaya. Kaçmamıştır inşallah. Ama bazen pcoda böyle pik gibi çıkyo bir ay içinde defalarca.Evet adetim biteli 7 8 gün olıyor
Yok canım geç değil adetim bittikten 3 gün sonra test yapmaya başladımDeğerlendirdin mi bu piki dün? Ya biraz geç başlamışsın sanki yapmaya. Kaçmamıştır inşallah. Ama bazen pcoda böyle pik gibi çıkyo bir ay içinde defalarca.
Kız bu ayın ilk testi demedin mi az önce ben yanlış anladım sanırım.Yok canım geç değil adetim bittikten 3 gün sonra test yapmaya başladım
Evet pardon canım ben yanlış anlamışım düne göre daha silik bugununkiKız bu ayın ilk testi demedin mi az önce ben yanlış anladım sanırım.yan yana koysana koyulaşmaya silikleşmeye bakarsın.
Dün değerlendirmediysen bu akşam değerlendir.Evet pardon canım ben yanlış anlamışım düne göre daha silik bugununki
Ay bilmiyorum da ben şokYaa ikiz inşallah
Öyle öyle inşallahAy bilmiyorum da ben şok
Allah razi olsun canım ben de cekeyim onuNosking canım gebeliğin devamı için Ya mübdi çekilir günde 99 alışkanlık et onu. Şimdi ben de sana çekicem hediye.
Dün değerlendirdim bugünde değerlendireceğimDün değerlendirmediysen bu akşam değerlendir.
Yaaa çok sevindim allah tamamına erdirsin bizlere de dua et lütfen
Etmez olur muyum hiçYaaa çok sevindim allah tamamına erdirsin bizlere de dua et lütfenyarın benim de yumurtalar toplanacak hamile duası alalım