Hayırlı olsun inşallah.Merhaba kızlar bende kısmetse ocakta ilk tüp bebek macerama başlıycam.. Yas 29 amh 0.808 ve yarım rahimim.. 2 aydır arı sütü ve polen tüketiyorum ekstra omega 3 ve multivitamin içiyorum.. İnş işe yararlar ne diyeyim.. Rabbim hiçbirimizin emeklerini bosa çıkarmasın inş
Aminİnşallah canım oraya çok gidenden pozitif gördüm bi cesaret başladım görüşmeye gittiğim gün başlattı bana uzun sürer diyordum ama sürmedi çok şükür çarşamba yumurta topladıktan sonra ne olacak merak ediyorum yarı korku yarı stres var Allah bu yolda hepimize oldu sevincini yaşatsın inşallah
Hangi doktora gittin c anım şikayetin neydicanım bende bahçecide hep pozitif haberleri alınca etkilendim başladım şükür bana şifa oldu darısı tüm dileyenlerin başına @FatmanurSare
İğneleriniz nelerVe ben ilk iğnelerimi oldum nihayet.
Gonal f 225 vuruyorum. Merional 150İğneleriniz neler
Canım hayırlı olsun inşallahVe ben ilk iğnelerimi oldum nihayet.
Evet canım başladım bugün nihayet şükür.Merve naptın canım özelde mi devam ediyorsun tedaviye
Ben de pazar cetrotideye başlayıo pazartrsi kontrole gideceğim.Bende bugün ilk iğnelere başladım çok şükür .Cumartesiye kadar menagon 75 kalçadan vurulacağım 4 toz 2 su şeklinde .Cumartesi günkü kontrol gidişatı belirleyecek dedi doktorum
aaa pazar mı başlıyorsun cetrodite ye .O zaman bana da cumartesi verirler galiba .Önceki tedavimden hiç birşey hatırlamıyorum kaç gün sürdü onu bile unuttumBen de pazar cetrotideye başlayıo pazartrsi kontrole gideceğim.
Bu benim ilk. Ama dozlar yüksek ya benim belki daha erken büyürler diye böyle demiştir.aaa pazar mı başlıyorsun cetrodite ye .O zaman bana da cumartesi verirler galiba .Önceki tedavimden hiç birşey hatırlamıyorum kaç gün sürdü onu bile unuttum
Olabilir ama amaç çatlamayı engellemek aslında .Hiç bilemedim valla , benim koca yanımda yok zatenBu benim ilk. Ama dozlar yüksek ya benim belki daha erken büyürler diye böyle demiştir.Bir dee pazar gübübe ilişki dedi. O niye yav. kendiliğinden çatlayan olursa diye mi?
225 gonalf 150 merional.Olabilir ama amaç çatlamayı engellemek aslında .Hiç bilemedim valla , benim koca yanımda yok zatenSenin dozlar nasıl canım , ben ilk tedavide gonalf kullanmıştım bu kez merkez değiştirdim menagon verdi anlamadım
Bende bugün başlayacaktım ama kist varmış öbür aya kaldı, özelde ücret çok yansıdı mı canım, bu arada İnşAllah güzel haberlerini alırızEvet canım başladım bugün nihayet şükür.