Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Hayırlı olsun inşallah.

Amin Şuanda hangi iğneleri vuruluyorsunuz

canım bende bahçecide hep pozitif haberleri alınca etkilendim başladım şükür bana şifa oldu darısı tüm dileyenlerin başına @FatmanurSare

Günal f 450 ve cetrotide bugün gittim 10 tane yumurta olduğunu 2 gün daha kkullan cuma toplayalım dedi iğneler artık bana zor vermeye başladı baya akıntım da var mecbur bekliyorum

Bende bugün ilk iğnelere başladım çok şükür .Cumartesiye kadar menagon 75 kalçadan vurulacağım 4 toz 2 su şeklinde .Cumartesi günkü kontrol gidişatı belirleyecek dedi dokt

Bende bugün ilk iğnelere başladım çok şükür .Cumartesiye kadar menagon 75 kalçadan vurulacağım 4 toz 2 su şeklinde .Cumartesi günkü kontrol gidişatı belirleyecek dedi doktorum

Bende bugün ilk iğnelere başladım çok şükür .Cumartesiye kadar menagon 75 kalçadan vurulacağım 4 toz 2 su şeklinde .Cumartesi günkü kontrol gidişatı belirleyecek dedi doktorum
Ben de pazar cetrotideye başlayıo pazartrsi kontrole gideceğim.

Ben de pazar cetrotideye başlayıo pazartrsi kontrole gideceğim.
aaa pazar mı başlıyorsun cetrodite ye .O zaman bana da cumartesi verirler galiba .Önceki tedavimden hiç birşey hatırlamıyorum kaç gün sürdü onu bile unuttum

aaa pazar mı başlıyorsun cetrodite ye .O zaman bana da cumartesi verirler galiba .Önceki tedavimden hiç birşey hatırlamıyorum kaç gün sürdü onu bile unuttum
Bu benim ilk. Ama dozlar yüksek ya benim belki daha erken büyürler diye böyle demiştir. Bir dee pazar gübübe ilişki dedi. O niye yav. kendiliğinden çatlayan olursa diye mi?

Bu benim ilk. Ama dozlar yüksek ya benim belki daha erken büyürler diye böyle demiştir. Bir dee pazar gübübe ilişki dedi. O niye yav. kendiliğinden çatlayan olursa diye mi?
Olabilir ama amaç çatlamayı engellemek aslında .Hiç bilemedim valla , benim koca yanımda yok zaten Senin dozlar nasıl canım , ben ilk tedavide gonalf kullanmıştım bu kez merkez değiştirdim menagon verdi anlamadım

225 gonalf 150 merional. herkes kafasına göre yapıyo bi şeyler he de geç amaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…