Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Kızlar yarın adetimin 2.günü .Allahın izniyle yeni bir tedaviye başlıyorum , inşallah bu sefer herşey güzel olur 🙂

İnşallah ilk iğneden doğuma kadar her şeyimiz harika olur. Bi de aynı gün doğuruyomuşuz. :KK70:
Ayy ne güzel olur be 🤣Yarın güzel haberlerini bekliyorum o halde 🥰Benim ikinci tedavim olacak ona rağmen bir heyecan bastı , bu sefer nasıl olacak çok merak ediyorum

Kuzu
İnşallah. 🤲🏻 Sen naptın canı
İnşallah. 🤲🏻 Sen naptın canım?
Kuzu benim çok moralim bozuk walla dünden beri buraya bile bakamadım..canım dün yumurtalar toplandı 6 adetti zaten sonra 2 tane kaldı dediler bugün de 1 adet kalmış bakalım transfer aşamasına gelebilcekmiyim eğer olumlu olursa perşembe transfer olcak nolur dua edin banada 😢

Kuzu

Kuzu benim çok moralim bozuk walla dünden beri buraya bile bakamadım..canım dün yumurtalar toplandı 6 adetti zaten sonra 2 tane kaldı dediler bugün de 1 adet kalmış bakalım transfer aşamasına gelebilcekmiyim eğer olumlu olursa perşembe transfer olcak nolur dua edin banada 😢
Ah canım inşallah o senin bebeğin olsun. 🤲🏻

İnşallah hepimiz bu duyguyu en güzel şekilde bu tedavimizde sevinç gözyaşları ile alacağız hepinize dua ediyorum rabbim katından güzel haberlerle bizi sevindirsin yeni başlayanlar güzel güzel yumurtalarınız olsun en kalitelisinden ve süreç çok hızlı geçsin (bu sefer olacak inşallah ) 🤱🤰

İnşallah hepimiz bu duyguyu en güzel şekilde bu tedavimizde sevinç gözyaşları ile alacağız hepinize dua ediyorum rabbim katından güzel haberlerle bizi sevindirsin yeni başlayanlar güzel güzel yumurtalarınız olsun en kalitelisinden ve süreç çok hızlı geçsin (bu sefer olacak inşallah ) 🤱🤰
Amiiin 🤲🏻

Merhaba kızlar bende kısmetse ocakta ilk tüp bebek macerama başlıycam.. Yas 29 amh 0.808 ve yarım rahimim.. 2 aydır arı sütü ve polen tüketiyorum ekstra omega 3 ve multivitamin içiyorum.. İnş işe yararlar ne diyeyim.. Rabbim hiçbirimizin emeklerini bosa çıkarmasın inş🙏🙏

X