Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben oldum regl muayeneye geldim merkez kapanmış benim yeni hasta almıyolar. Beni özele yönlendirdiler.Merve napıyorsun canım bende aynı senin gibi adet olamıyorum stresten midir nedir test yapıyım diyorum ama umutlanamıyorum bugün iki gün gecikti tık yok
Aaa niye kapanmış canımBen oldum regl muayeneye geldim merkez kapanmış benim yeni hasta almıyolar. Beni özele yönlendirdiler.
Virüs.Aaa niye kapanmış canım
Özeld mi devam edeceksin tedavine şimdi çok üzüldüm adına canımVirüs.
Evet özelde devam edicem canım. Az daha açacaz kesenin. Ağzını mecbur.Özeld mi devam edeceksin tedavine şimdi çok üzüldüm adına canım
Olsun canım tek hayırlısı olsun da belki de hayırlısı böyledirEvet özelde devam edicem canım. Az daha açacaz kesenin. Ağzını mecbur.
sakin ol canım erkekler daha rahat oluyor ben kendi kendimi yiyorum ama eşimin rahatlığına şok oluyorumEşimi pıçaklayasım var. Gel gidelim kan vereyim diyorum, öğrenince ne olacak diyor. Bir insan nasıl bu kadar rahat olabilir hayretler icerisindeyim. Hiç mi merak etmez insan yahu?
Allah bu kocaları bizi sınamak için mi gönderdi diye düşünüyorum bazensakin ol canım erkekler daha rahat oluyor ben kendi kendimi yiyorum ama eşimin rahatlığına şok oluyorum
Nasıl gitmez ya sabır.Eşimi pıçaklayasım var. Gel gidelim kan vereyim diyorum, öğrenince ne olacak diyor. Bir insan nasıl bu kadar rahat olabilir hayretler icerisindeyim. Hiç mi merak etmez insan yahu?
Allah'ım inşallah doğurmadan hamile olduğumu öğrenirimNasıl gitmez ya sabır.
Bana çok güzel kahkaha artırdın resmen çok yaşaAllah'ım inşallah doğurmadan hamile olduğumu öğrenirim
İnşallah canım oraya çok gidenden pozitif gördüm bi cesaret başladım görüşmeye gittiğim gün başlattı bana uzun sürer diyordum ama sürmedi çok şükür çarşamba yumurta topladıktan sonra ne olacak merak ediyorum yarı korku yarı stres var Allah bu yolda hepimize oldu sevincini yaşatsın inşallahcanım inşallah güzel haberler alırsın bende bahçeci annesiyim darisi başına inşallah @FatmanurSare
İzin alıp tedaviye gidilebilir bence.Merhaba arkadaşlar, ben 2.tüp bebek tedavimin içindeyim. Perşembe kontrolüm var. Doktorum tahmini olarak cumartesi ya da pazar yumurta toplama olacağını söylemişti bugünkü kontrolde. Şimdi yasak gelmiş haftasonu.
Benimle aynı durumda olan var mı? Haftasonu doktor işlem yapacak diye çıkabilir miyiz? Yoksa bu tedavim yalan mı oldu onu merak ediyorum geçen mart, nisan, mayıs ayında ne oldu acaba haftasonuna gelen opular.