Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Kızlar merhaba. 31 ekimde yumurta toplamam oldu. yumurta toplamadan 4 gün sonra hemen adet oldum. şimdi beklediğim adetimle transfer için hazırlıklara başlayacağız ama adetim gecikiyor. sizler ne zaman adet oldunuz? benim gibi gecikme yaşayanlar var mı?

Merve napıyorsun canım bende aynı senin gibi adet olamıyorum stresten midir nedir test yapıyım diyorum ama umutlanamıyorum bugün iki gün gecikti tık yok
Ben oldum regl muayeneye geldim merkez kapanmış benim yeni hasta almıyolar. Beni özele yönlendirdiler.

canım inşallah güzel haberler alırsın bende bahçeci annesiyim darisi başına inşallah @FatmanurSare

Eşimi pıçaklayasım var. Gel gidelim kan vereyim diyorum, öğrenince ne olacak diyor. Bir insan nasıl bu kadar rahat olabilir hayretler icerisindeyim. Hiç mi merak etmez insan yahu?

canım inşallah güzel haberler alırsın bende bahçeci annesiyim darisi başına inşallah @FatmanurSare
İnşallah canım oraya çok gidenden pozitif gördüm bi cesaret başladım görüşmeye gittiğim gün başlattı bana uzun sürer diyordum ama sürmedi çok şükür çarşamba yumurta topladıktan sonra ne olacak merak ediyorum yarı korku yarı stres var Allah bu yolda hepimize oldu sevincini yaşatsın inşallah 🤲🤲🤲

Adet olmayı beklemek ne zormuş bin yıl gibi geliyor bana resmen günler geçmek bilmiyor 😔

Merhaba arkadaşlar, ben 2.tüp bebek tedavimin içindeyim. Perşembe kontrolüm var. Doktorum tahmini olarak cumartesi ya da pazar yumurta toplama olacağını söylemişti bugünkü kontrolde. Şimdi yasak gelmiş haftasonu.

Benimle aynı durumda olan var mı? Haftasonu doktor işlem yapacak diye çıkabilir miyiz? Yoksa bu tedavim yalan mı oldu onu merak ediyorum :KK43: geçen mart, nisan, mayıs ayında ne oldu acaba haftasonuna gelen opular.

Merhaba kızlar bende pcosum Buda Dünkü ovulasyon testim sizce yumurtlama mı kafam çok karıştı

Eklentiler

• 7821D9A0-FDBD-4A22-B8E2-BBA7A921E5C6.png
    7821D9A0-FDBD-4A22-B8E2-BBA7A921E5C6.png
    276,2 KB · Görüntüleme: 14
Merhaba arkadaşlar, ben 2.tüp bebek tedavimin içindeyim. Perşembe kontrolüm var. Doktorum tahmini olarak cumartesi ya da pazar yumurta toplama olacağını söylemişti bugünkü kontrolde. Şimdi yasak gelmiş haftasonu.

Benimle aynı durumda olan var mı? Haftasonu doktor işlem yapacak diye çıkabilir miyiz? Yoksa bu tedavim yalan mı oldu onu merak ediyorum :KK43: geçen mart, nisan, mayıs ayında ne oldu acaba haftasonuna gelen opular.
İzin alıp tedaviye gidilebilir bence.

X