- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.757
Benimnde yaeın randevum varKızlar yarın adetimin 2.günü .Allahın izniyle yeni bir tedaviye başlıyorum , inşallah bu sefer herşey güzel olur
İnşallah ,birlikte süreci takip ederizBenimnde yaeın randevum varinşallah ben de başlarım bu ay.
İnşallah ilk iğneden doğuma kadar her şeyimiz harika olur. Bi de aynı gün doğuruyomuşuz.İnşallah ,birlikte süreci takip ederiz
Ayy ne güzel olur beİnşallah ilk iğneden doğuma kadar her şeyimiz harika olur. Bi de aynı gün doğuruyomuşuz.
İnşallah güzel şeyler yazarız yarın buraya.Ayy ne güzel olur beYarın güzel haberlerini bekliyorum o halde Benim ikinci tedavim olacak ona rağmen bir heyecan bastı , bu sefer nasıl olacak çok merak ediyorum
Kızlar benim için de dua edin nolurrrİnşallah güzel şeyler yazarız yarın buraya.
İnşallah.Kızlar benim için de dua edin nolurrr
İnşallah.Sen naptın canı
Kuzu benim çok moralim bozuk walla dünden beri buraya bile bakamadım..canım dün yumurtalar toplandı 6 adetti zaten sonra 2 tane kaldı dediler bugün de 1 adet kalmış bakalım transfer aşamasına gelebilcekmiyim eğer olumlu olursa perşembe transfer olcak nolur dua edin banadaİnşallah.Sen naptın canım?
Ah canım inşallah o senin bebeğin olsun.Kuzu
Kuzu benim çok moralim bozuk walla dünden beri buraya bile bakamadım..canım dün yumurtalar toplandı 6 adetti zaten sonra 2 tane kaldı dediler bugün de 1 adet kalmış bakalım transfer aşamasına gelebilcekmiyim eğer olumlu olursa perşembe transfer olcak nolur dua edin banada
İnşalalh canım benim yaaAh canım inşallah o senin bebeğin olsun.
Amiiinİnşallah hepimiz bu duyguyu en güzel şekilde bu tedavimizde sevinç gözyaşları ile alacağız hepinize dua ediyorum rabbim katından güzel haberlerle bizi sevindirsin yeni başlayanlar güzel güzel yumurtalarınız olsun en kalitelisinden ve süreç çok hızlı geçsin (bu sefer olacak inşallah )
Yarın randevum var inşallah iğnelere başlarım.İnşalalh canım benim yaasen naptın
Beklenen gün gelmiş o zmanYarın randevum var inşallah iğnelere başlarım.
Ay inşallah ya. Senin döllenip 1 tane kaldı di mi?Beklenen gün gelmiş o zman
Evet canım yaa dua etAy inşallah ya. Senin döllenip 1 tane kaldı di mi?
İnşallah güzelce büyür sana kavuşur.Evet canım yaa dua et
İnşallah canımİnşallah güzelce büyür sana kavuşur.inşallah güzelce transferini olursun.