Allah razi olsun hepinizdenBen daha yeni transfer oldum bilgilerim taze şu an. Bir sey olursa merak ettigin her zaman özelden de yazabilirsin. Gece gündüz buralardayim
Inşallah senin için hayırlı olanı bulmana vesile oluruz
Tamam benim şarjım bitiyo. Sen aç konu beni de etiketle şu an reglim esma filan anca okurum. Konunu ana sayfada da paylaşırız.Olur mu ki öyle? Sadece annem için değil şifa bekleyen hastalar için açalım istersen. Ailesinden biri veya kendi için isteyene de dua ederiz.
Allah razi olsunTamam benim şarjım bitiyo. Sen aç konu beni de etiketle şu an reglim esma filan anca okurum. Konunu ana sayfada da paylaşırız.
Arastirma hastanesinden raporu aldik mi gerisi gelir dedin gibi zaten surec hizlica gecer anlamayiz iş, ev derkenBen sanırım en aşırı aktif insan olabilirim burdaişsizlik nirvana bende. Dediğim gibi elimizden heldiğince hep yardımlaşırız. Sen ilk hedef araştırma hastanesi infertilite bölümünden randevu al. sonra devamı çorap söküğü.
Melekli gecelerHadi iyi geceler kızlar.
Neler neler yapıyorsun boş durmamak için abooArastirma hastanesinden raporu aldik mi gerisi gelir dedin gibi zaten surec hizlica gecer anlamayiz iş, ev derkenmandala boyuyorum stresden uzak kalmak icin deli gibi bu surecde daha da yuklenirim ona
Hadi hayırlısı olsun inşallah bu kez başla ve bitir bu işiOldum ben regl. Pazartesiye de randevu aldım inşallah şu iğneleri çakmaya başlarım artık.
Valla yine tam coşmadı delircem ama nolcak bakalım.Hadi hayırlısı olsun inşallah bu kez başla ve bitir bu işi
Yarına tam sökülür belki? Normalde en yoğun günün kaçıncı gün olurduValla yine tam coşmadı delircem ama nolcak bakalım.
Normalde 3 4 ama beelem be akşam bi pıhtı geldi cuma biraz arttı. Hala tam coşmadı. 2 aydır böyle. Bakalım tekrar görsünler de bi şey derler belki.Yarına tam sökülür belki? Normalde en yoğun günün kaçıncı gün olurdu
Benim tedavi coronanın coştuğu dönemdi yarıda kalmıştı o yüzden, şimdi yine coştu. Aman öyle birşey olmadan olsun bitsin istiyorum valla sizin için. İnşallah sıkıntı olmaz da başlarsın tedaviyeNormalde 3 4 ama beelem be akşam bi pıhtı geldi cuma biraz arttı. Hala tam coşmadı. 2 aydır böyle. Bakalım tekrar görsünler de bi şey derler belki.
Doğru tabi ki. En hayırlısı neyse o olsun inşallah.Benim tedavi coronanın coştuğu dönemdi yarıda kalmıştı o yüzden, şimdi yine coştu. Aman öyle birşey olmadan olsun bitsin istiyorum valla sizin için. İnşallah sıkıntı olmaz da başlarsın tedaviyeBaşlamasa bile hayırlısı deriz bebiş zamanını bekliyor deriz. Benim tedavi yarıda kaldı ama o süreçte de babam corona oldu entübe edildi mesela belki de transfer olsam tutmayacaktı stresten diyorum. Velhasıl sonuç ne olursa olsun herseyde bir hayır vardır.
İnşallah çok kaliteli yumurtaların olsun.Merhaba kızlar bende başladım tüp bebek sürecine bahçecide tedavi görüyorum çarşamba kontrol var bi aksilik olmazsa toplana işlemi yapacak inşallah rabbim isteyen herkese en tez zamanda sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin
Amin canım inşallah pco var bende baya yüksek dozda vuruyorum umarım güzel güzel yolunda gider inşallahİnşallah çok kaliteli yumurtaların olsun.
Bize haber ver.Amin canım inşallah pco var bende baya yüksek dozda vuruyorum umarım güzel güzel yolunda gider inşallah
Bende normalde Cumartesi ilaçlara başlayacaktım ama adet olamıyorumBize haber ver.